Skocz do zawartości

God of War 3

Don_Pedro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą paski energii przy bossach jak miało to miejsce w części pierwszej?

Powinny być, tylko w drugiej części jak na razie ich zabrakło. W jedynce i CoO były. Swoją drogą to był debilny patent, bo niewiadomo jak długo trzeba klepać bossa i jakie obrażenia zadają poszczególne ataki.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, w ogóle dla mnie dwójka ssie. Szczególnie i co najważniejsze te mega długie combosy pod L1 którch nijak nie dało sie przerwać, w jedynce byly krótki i konkretne.

Edytowane przez S_600
Opublikowano

ogladalem finalna wersje gry oraz walki z basami i bylo wiadc.

kazdy ci to potwierdzi kto ogladal.

Rzeczywiście, przy

walce z Posejdonem

nie widać tego paska. Nie wiem po co go usuwali, znowu będzie trzeba się domyślać kiedy boss padnie.

Opublikowano

ogladalem finalna wersje gry oraz walki z basami i bylo wiadc.

kazdy ci to potwierdzi kto ogladal.

Rzeczywiście, przy

walce z Posejdonem

nie widać tego paska. Nie wiem po co go usuwali, znowu będzie trzeba się domyślać kiedy boss padnie.

niby macie racje ale zwroccie uwage ze te paski zawsze wygladaly strasznie kiepsko w poprzednich czesciach.

Gość IKIR4TOS
Opublikowano

W sumie lepiej. Pamiętam te z DMC4, jeden zielony, później czerwony i może jeszcze ukryty fiołkowy. ; ) ee to nie dla mnie.

Opublikowano

robimy postepy

juz nie ma:

o gra xxx bedzie miala miala pelna polonizacje, ale chu.jnia

tylko:

o calkiem spoko to brzmi, duzo lepiej niz sie spodziewalem, ale i tak zagram po angielsku

jeszcze rok, dwa i kto wie...

Gość Mr. Blue
Opublikowano

A ja myślę trzykropki, że poziom lokalizacji po prostu rośnie. KZ2:1; inF:3-; HR:3;

Ale nie przejmuj się. Niemiec to ty u nas nie zaprowadzisz. :potter:

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Brak pasków to bardzo dobre posunięcie, właśnie dlatego, że nie wiadomo ile jeszcze będziemy musieli bossa nawalać. Po pierwsze, bardziej wczuwamy się w grę (im mniej HUDu tym lepiej: gra bardziej przemawia do naszej wyobraźni, jest bardziej realistyczna). Pod drugie, unikamy robienia jakichś bzdurnych taktyk, strategi a w pełni uczestniczymy w ferworze walki. W dwójce tak było i było to zrobione perfekcyjnie.

PS. GOW2>>GOW1>GOW: COO

Opublikowano

Linda wypadł całkiem nieźle, choć ja i tak będę grał po angielsku.Przy kontynuacjach znanych gier ciężko się przestawić na nowe głosy, jakie by dobre nie były. Nowe produkcje to co innego i tutaj widzę szanse pol.dubu. Ale i tak muszę przyznać, że z tytułu na tytuł polonizacje są coraz lepsze i nie muszę już się śmiać oglądając ich próbki na YT.

Co się tyczy oceny z IGN to cóż szykuje się konkretny kawałek softu...

Opublikowano (edytowane)

Wyciekła ocena IGN

10/10

Dla porównania U2 - 9.5

Kz2 - 9.4

MassEffect - 9.7

:ninja:

pomimo mojego szczerego zamilowania do serii nie spodziewalem sie tekiej oceny.

mile zaskoczenie - mam nadzieje ze sie nie rozczaruje...

Edytowane przez QTF
Opublikowano

Ta gra nie może zawieść. Jej epickość i rozmach wgniotą nas w posadzkę i zostawią na pożarcie Spartana. Ocenę wystawię sam, a jestem pewien, że będzie wysoka bo nie pompuję się żadnymi newsami czy demami. Dorwać, zagrać and in the ed there will be only chaos!!

Opublikowano

Wie ktos moze jak w UK wyglada sprawa z Ultimate Boxem bo za cholere nie moge nigdzie zrobic pre-ordera a probowalem juz Game.co.uk Play.com i gamestation.co.uk zadna z tych firm nie ma tego w ofercie a w sumie to 3 najwieksze sieci sklepow z grami

• Plusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

o cholera, dopiero teraz zobaczylem trailer z Linda, no kuuurfaa, zayebiste, az mnie ciary przeszły, to musi byc jakis wyjatek, Linda ma swietny głos, a wczuwe ma niesamowita, perfekt.

Opublikowano

Cena wersji w steelbook'u to totalne przegięcie - o jakie elementy ta wersja ma być bogatsza od podstawowej oprócz steelbook'a które przyciągają mnie jak magnes (jakieś pseudo widokówki czy pseudo artbook). Jedyna nadzieja w innych sklepach.