wet_willy 2 163 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Sam sobie odpowiedzialem na swoje pytanie gra byla dostepna tylko w sieci Game i od 3 tygodni wszystkie pre-ordery zostaly wysprzedane ... UK (pipi) 2 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 A na (pipi) mnie Steelbox ?? No nic teraz zacznie się kombinowanie z sklepem PE wysyłka do UK i pewnie mnie to będzie kosztować z 200 funtów zamiast 110 ... w(pipi)iłem się poleca jakieś warny zaraz 2 Cytuj
QTF 8 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 (edytowane) A na (pipi) mnie Steelbox ?? No nic teraz zacznie się kombinowanie z sklepem PE wysyłka do UK i pewnie mnie to będzie kosztować z 200 funtów zamiast 110 ... w(pipi)iłem się poleca jakieś warny zaraz a musisz skladac preordera? Myslisz ze nie bedzie ultimate box w dniu premiery w jakims normalym sklepie z grami? pamietam ze rzucił mi sie w oczy skin kratosa z niebieskmi pasami zamiast czerwonych na ciele a nie pamietam jego nazwy i w jakim zastawie bedzie sie znajdowal a w internecie nie widze zeby byl wymieniany przy ktoryms z zestwów. ktos w tym temacie go pokazywal wiec prosze o przypomnienie. Edytowane 4 marca 2010 przez QTF Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 wprowadzenie do trzeciej cześci (ciężko to nazwać intrem) Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 W nowym Neo Plus (być może będzie dostepny numer już jutro) ma być pierwsza w Polsce recka. 1 Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Przejrzałem fragment screena z zapowiedzi nowego numeru konkurencji i mimo, że treść jest niewidoczna to dojrzałem, że W kolumnie po lewej widoczne są następujące oceny: Grafika - 10, Dźwięk - 9, Miód - 10, Design - 9 Interesujące... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Przejrzałem fragment screena z zapowiedzi nowego numeru konkurencji i mimo, że treść jest niewidoczna to dojrzałem, że W kolumnie po lewej widoczne są następujące oceny: Grafika - 10, Dźwięk - 9, Miód - 10, Design - 9 Interesujące... A zarazem oczywiste;]. To było pewne jak w mordę strzelił. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 (edytowane) dźwięk tylko 9? komuś tam chyba słoń nadepnął na ucho albo grali na głośniczkach z tv Ma ktoś już tego dynamicznego thejma z kratosem ?>>> .Jak macie to podzielcie się proszę ;] Edytowane 4 marca 2010 przez S_600 Cytuj
DominikLive 0 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 dźwięk tylko 9? komuś tam chyba słoń nadepnął na ucho albo grali na głośniczkach z tv Ma ktoś już tego dynamicznego thejma z kratosem ?>>> .Jak macie to podzielcie się proszę ;] Można dzielić się Themami tak jak grami z PSS? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Gość rozdaje tego thema na zagranicznym forum. Rejestruje się .... Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 http://www.gram.pl/news_8QvrG,67_VG247_podaje_termin_wydania_God_of_War_III.html USA - 16 marca Europa - 17 marca Australia i Oceania - 18 marca Wielka Brytania - 19 marca Ja zamówiłem w empiku i tam mają 24marca!!?? Pozdro and poćwicz...pre-order w Empiku? Lepiej anuluj to zamówienie i zamawiaj na jakieś porządnej stronce jak ultima.pl czy sklep.psxextreme.pl albo lOOknij do najbliższego Media Marktu czy Saturna i sprawdź czy nie mają pre -ordera może akurat trafi się dobra cena...ja miałem to szczęście Chciałem w ultimie ale już nie mieli edycji kolekcjonerskiej, a cena taka sama jak w empiku, a nawet empik wysyła gratis. Tyle ze sobie troszke dłużej poczekam. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ciekawe, czy dostaniemy w trójce takiego easter egga jak w pierwszej i drugiej części (w CoO chyba tego nie ma). http://www.youtube.com/watch?v=A48arKYMjhY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ef1Q1ttd5Ko&feature=related Cytuj
silent22 0 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 S_600 masz tego thema? chętnie bym też nim nakarmił moje ps3 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 (edytowane) Słuchajcie mam przed sobą reckę Goda 3 w Neo ale nie wiem czyn ie ma spoilerów bo oni czasami potrafią tak zasolić, że szok. Czytał ktoś, można bez obawy się zapoznać? Edit: nie radzę czytać , sam musiałem ominąć połowę akapitów, bo spoilery smaczki z dalsze części gry lecą jak z rękawa, ehh Edytowane 5 marca 2010 przez balon1984 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Ocena z Neo ( plusy i minusy ). + Masakryczny początek, suty wygrzew, zagadki i poziomy - Niewiele nowego, finał powinien być jeszcze grubszy Ocena końcowa: 9.5 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Ocena z Neo ( plusy i minusy ). + Masakryczny początek, suty wygrzew, zagadki i poziomy - Niewiele nowego, finał powinien być jeszcze grubszy Ocena końcowa: 9.5 To dali najniższą notę z całej serii. Pierwsza część i Chains Of Olympus zgarnęły u nich 9.8, a dwójka 10/10. Ocena jest bardzo wysoka, ale i tak spodziewałem się, że dadzą wyższą. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 (edytowane) Sorry za post pod postem, ale wrzucam pierwsze 10 minut gameplayu. Edytowane 5 marca 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Obejrzałem to i powiem szczerze - ja pie.rdolę co za rozmach, przefenomenalne pierwsze 10 minut. Może trójka jest nawet lepsza niż dwie pierwsze części. Kto wie. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Jest gdzies do ściągnięcia ten trailer z Bogusiem? Cytuj
żbike 0 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Akurat ocenami z Neo-sreo nie ma co się przejmować bo oni dają najdziwniejsze i najbardziej bez sensowne oceny jakie mogą być wystarczy spojrzeć na ocenę HR ja czekam na reckę w PSX Extreme a wcześniej składam preordera nawet jeśli miała by ona dostać ocenę 1/10. Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Buhahahaha jak słyszę COKOLWIEK niemieckiego to odrazu gestapo mam w głowieXD A Kratos w ich wykonaniu brzmi jak SSman z zatwardzeniem:p Kurcze czekam na tą grę>< Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Ten stoicki spokój Zeusa rządzi. Widać, że nie zdaje sobie sprawy co się stanie. :potter: Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Gra cię tak grzeje, że aż suty swędzą -- Pozdrawiam, Rudiok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi