krak2610 0 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Nie zebym jakos sie specjalnie inreresowal ta gra,ale sakiu ,jak widzialem,gral w GoW III wczoraj.Moze jak tu zajrzy,to cos naskrobie. On grał w God of War I z GoW Collection, które sam mu wysyłałem. Musiało Ci się pomylić. xD Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Sprawdz jego liste trophies,to zobaczysz czy sie pomylilem Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Pomyliłeś chyba id Ken.Gram od wczoraj,napiszę tylko że po U2 myślałem że nieprędko inna gra zrobi na mnie wrażenie pod względem grafiki ale tak się stało za sprawą GOW,takiego oświetlenia jeszcze w grze nie widziałem.Uprzedzam że nie odpowiadam na pytania skąd bo to bez znaczenia. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Chyba nie chodzi o piractwo. Jest juz jakis dluzszy materialek z polskim podkladem? Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Kuzwa,sorry,pomylilem id na liscie friendsow.Tak czy siak grasz i widze,ze sa polskie trofea. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Podstawowa sprawa. Czy to juz jest pewne ze wycieli Epilog i edie on w DLC? Jesli za darmo dla tych co kupili nowke to ok. Ale jesli kazdy bedzie musial doplacic to (pipi)stwo po Capcom i Ubisoft teraz uprawia Sony? Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Jest juz jakis dluzszy materialek z polskim podkladem? Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Uprzedzam że nie odpowiadam na pytania skąd bo to bez znaczenia. Myślę, że dla wielu ludzi, którzy jeszcze nie grają ma to ogromne znaczenie. Ale co ja tam wiem. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Podstawowa sprawa. Czy to juz jest pewne ze wycieli Epilog i edie on w DLC? Jesli za darmo dla tych co kupili nowke to ok. Ale jesli kazdy bedzie musial doplacic to (pipi)stwo po Capcom i Ubisoft teraz uprawia Sony? Nie tak to powiedziano. Była mowa o tym, że chcieli zrobić coś na wzór epilogu, ale im nie wyszło. I tylko że może jeszcze do tej kwestii wrócą. Nie ma mowy o wyciętym zakończeniu; to nie Ubi. Chyba juz jestem przewrazliwiony. Z zasady nie kupuje takich rzeczy, i nie chodzi tu o pieniadze. A o ladowanie w huja klienta. Nie kupilem Epilogu do PoP, nie kupilem dodatkow do AC2, nie kupuje do R5 i z zasady nie kupie zadnego dodatku do jakiejkolwiek gry, jesli zostalo to na beszczela usuniete lub co gorsza zablokowane, w grze za ktora juz zaplacilem pelna kwote. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 ?Probably the hardest cut was we had a whole kind of epilogue at the end planned that we just never got... just didn't get... maybe later!? Po tej krótkiej wypowiedzi ludzie doszli do wniosku, że GoW III nie ma zakończenia i trzeba będzie za nie zapłacić. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Zakończenie jest normalne. Wiem bo widziałem... Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Onet podłapał ploty i się produkuje... -- Pozdrawiam, Rudiok 1 Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Recenzenci onetu nie pierwszy raz próbują zaistnieć w świecie niekoniecznie w świecie gier, nie raz podawali informacje która w późniejszym czasie okazała się plotką. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 I wszystko wiadomo, autorem tego tekstu niejaki "Fidel" który jest znany również z "profesjonalnych" artykułów o grach z WP i ONET'u ;s Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Bardzo fajna recenzja na GT. Polecam. http://www.gametrailers.com/video/review-hd-god-of-war/62753 Cytuj
Słupek 2 128 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Była już a i podobno wali spoilerami ;]. Zresztą jak to GT ma w zwyczaju. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Obejrzałem i bez tragedii. Ja z recenzjami GT mam tak, że oglądam i szybko zapominam, więc może to też dlatego Edit: Gra w każdym razie robi wrażenie, ale dla ludzi już przekonanych (chyba wszyscy? ) oglądanie recenzji mija się z celem. Edytowane 12 marca 2010 przez estel Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O3BtkjP5tmM&feature=player_embedded# Genialny kawałek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 no , świetny jak prawie cała muza z GoW ogolnie to uwielbiam tego typu muzyke, ale mogłeś zapoilerować ten filmik bo jeszcze ktoś usłyszy i potem podczas gry nie bedzie miał niespodzianki xDDDD (żart i szydera) btw właśnie słucham tego muzycznego dodatku do ultimate trilogy - blood & metal, i szczerze mowiąc: zawiodłem sie kompletnie, piosenki praktycznie nie zwiazane z grą, poprostu jakiś taki średnio zwykły metal, do tej pory w jednej piosence uslyszalem teksty o sparcie, ale to wcale nie spowodowalo ze byla fajna... myślałem (mialem nadzieje) że to bedzie metalowa wersja znanych kawałkow z soundtracka, czyli ta "poważna muza" z dodanymi gitarami itp, ale to poprostu zwykly metal, ja osobiscie nie widze związku z grą... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Dla tych którzy nie mogą wytrzymać, WIĘKSZA próbka polskiego dubbingu: Linda - początek gry(chyba)/intro - A tu porównanie wersji ang z pol: (Linda i Żebrowski(Hercules)) - Wiadomo, że spoilery są, więc oglądacie na własną odpowiedzialność. Cytuj
Słupek 2 128 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Dla tych którzy nie mogą wytrzymać, WIĘKSZA próbka polskiego dubbingu: Linda - początek gry(chyba)/intro - A tu porównanie wersji ang z pol: (Linda i Żebrowski(Hercules)) - Wiadomo, że spoilery są, więc oglądacie na własną odpowiedzialność. Haha padłem i nie chodzi mu tu o polski dubbing. Ale spotkanie Kratosa z Herculesem, za(pipi)isteeeeee. Ale konkretnie ten dialog i zdanie Herkulesa "Kiedy ja sprzątałem Stajnię Augiasza to Zeus wyznaczył Ciebie do zabicia Aresa..." haha dobre, dobre. Mitologia pełną gębą heh. Nie no nie wytrzymam do środy, to będzie cholernie dłuuuugii wekend. Edytowane 12 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Nosz kur.wa ludziska, jedyne gejpleje jakie odważyłem się obejrzeć to te na GT (GTTV oraz recka), ale to wystarczyło. Nie czekałem w taki dziecinny sposób na żadną grę od czasu GTA IV bodajże. Edytowane 12 marca 2010 przez ShtaS 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 ja po tym porownaniu zastnawiam sie czy w ogole zdołam przejsc gre po polsku, planowalem za 2-3 razem właczyc polski do testów ale chyba nie zniose tego PIERDOLENIA nie zniose tego poprostu tragedia ;/ (nie chodzi o jakość głosów, ale o to że idiotycznie brzmia tacy pakerzy gadajacy po polsku) Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 A dla mnie jako przeciwnika dubbingów jest naprawdę ok. Wiadomo, że oryginalna wersja jest lepsza, ale słychać zdecydowany progres względem poprzednich lokalizacji. Głosy są dobrze dobrane i kwestie nie są wypowiadane tak teatralnie jak poprzednio. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Ta część w ogóle wydaje mi się dużo zabawniejsza. Kratos nawet nauczył się używać sarkazmu. Cały dialog między nim, a Herkulesem jest genialny. "Kiedy ty zostałeś bogiem wojny, ja zostałem wysłany żeby znaleźć jabłko". Hermes też jest świetny. Ten jego tatralny sposób bycia i wyśmiewanie Kratosa ("Lazy mortal!") jest naprawdę zabawny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi