konrado0905 7 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Chyba nie, on sie zmienia razem ze zmiana pory dnia ^_^Ale moge sie mylic, doglebnie nie sprawdzalem "Original" tylko powinien miec takie "moce" dokladnie tak ;P MichAelis jesli grasz zawsze o tej samej porze, to poprostu tego nie zauwazasz Cytuj
Styku 11 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 najladniej wyglada tak kolo 16.... wpol taki zloty wpol czarny.... zawsze pop tym jak znudiz mi sie scigniety theme wracam na jakis czas do orginalnego Cytuj
Burth 2 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Mam dwa pytanka: 1. jak najlepiej przerobic mkv zeby dzialalo na ps3 z dzwiekiem w 5,1 i obrazem hd ? 2. czy mozna tak ustawic dzwiek zeby szedl i przez hdmi i przez kabel optyczny naraz ? z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj
BQG 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Takie niebieskie kółko oznacza, że jestem online; takie z czerwonym "x" w środku, że ofline; a co oznacza żółte ze wskazówkami zegarka :?: Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 ze jestes online, ale nie przy konsoli. takie "zaraz wracam" Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Mam dwa pytanka:1. jak najlepiej przerobic mkv zeby dzialalo na ps3 z dzwiekiem w 5,1 i obrazem hd ? 2. czy mozna tak ustawic dzwiek zeby szedl i przez hdmi i przez kabel optyczny naraz ? z gory dzieki za odpowiedzi 1. Jest super programik - GOTSENT - tu strona producenta - http://sentry23.googlepages.com/#download (ja nie mogłem stamtąd sciągnąć więc łykaj tu: http://www.digital-digest.com/software/GOTSent.html). Ponadto musisz mieć "Make sure you have installed the AC3Filter, Haali Media splitter and, for PS3 users, that your firmware version is at least 1.82, and for Xbox 360 users the 2007 spring update". Program bardzo przyszłościowy bo pracują nad opcją dzięki której na ps3 będą napisy ! Ponadto bardzo szybko convertuje (jakieś 30 minut) i plik mpeg ma znakomita jakość obrazu (sprawdzałem na 300 (1080i) ...po prostu cudo a ledwie 4 GB). Jedyny minus jest taki, że na razie (też nad tym pracują) są problemy przy przewijaniu filmu w przód/tył przy DD 5.1 ale za to dźwięk w takiej postaci (a nie mp3) to w 100% wynagradza. 2. A po co?? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 co do drugiego pytania to sie nie da, chyba ze pod LINUX'em cos wykombinowali. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 wielkie dzieki za odpowiedzi, co do drugiego pytania to sytuacja wyglada tak, ze mam sluchawki pod toslinka i na nich gram w warhawka ale jak wejdzie ktos ze znajomych i chce pogadac to ciezko jest grac w sluchawkach i z hsem. a tak zdjalbym sobie sluchawki i wlaczyl glos w tv. dzieki jeszcze raz zaraz sprawdze ten programik ;D Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 podejrzewam ze Twoj TV ma tez wejscie OPTICAL, wiec zrob tak: Kup rozdzielacz sygnalu OPTICAL (ok. 40zl) PS3 podlacz pod rozdzielacz a do rozdzielacz podlacz TV i sluchafony. Jedyny logiczny sposob ktory mi sie nasowa. PS: jakie masz sluchafony?? Cytuj
Burth 2 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 niestety tv nie ma wejscia optical, sluchawki to hq-2300d bardzo fajny sprzet jak za 200zl Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 a jakie masz wejscia w TV to moze jeszcze cos wykombinuje Cytuj
Burth 2 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 takie standardowe audio na dwa kable lewy i prawy, hdmi, component i s-video (?) takie standardowe podłużne ktore daja w komplecie z ps3 Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Czy dajmy na to jak mam grę na PS2 z możliwością gry online, czy będę mógł grać w tą grę przez sieć na PS3 60gb oczywiście?? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 (edytowane) takie standardowe audio na dwa kable lewy i prawy, hdmi, component i s-video (?) takie standardowe podłużne ktore daja w komplecie z ps3 S-VIDEO i COMPONENT nie przesylaja dzwieku ;P moja propozycja: podlaczasz dekoder od sluchawek pod optyka. Do dekodera podlaczasz sluchawki i do drugiego wyjscia (lub zamiast sluchawk) podlaczas kabel zwany AUX (mini jack => cinch; cinch to te dwa kable, czerwony i bialy) ktorego drugi koniec (cinch) podlaczasz do TV. chyba jedyne rozwiazanie pozdro Edytowane 6 lutego 2008 przez konrado0905 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 ... COMPONENT nie przesylaja dzwieku ;P moja propozycja: moja propozycja: nie pisz głupot - pokaż mi kabel/wejście component który nie ma dwóch wtyczek audio L/R (biała/czerwona) Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 (edytowane) Grigori: Jeśli zakładałem konto PSN jeszcze przed startem konsoli (była opcja rezerwacji nick'a przez www) i do tej pory nie zalogowałem się na konsoli to czy moje konto jeszcze istnieje? Własnie dziwna sprawa z tym kontem. Sam zakładałem jak jeszcze konsoli wogóle w sklepach nie było ale zapomniałem danych i nie mogłęm się zalogowac na nie. Jednak jak chciałem stworzyc nowe konto na tym mailu, który podałem właśnie p[rzy pierwszej rejsestracji to pisało że ten mail jest uzywany. Tak więc jeśli masz wszystkie dane to luz i powinno działać. Edytowane 7 lutego 2008 przez Jakim Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 ... COMPONENT nie przesylaja dzwieku ;P moja propozycja: moja propozycja: nie pisz głupot - pokaż mi kabel/wejście component który nie ma dwóch wtyczek audio L/R (biała/czerwona) component to 3 wtyki (czerwony, niebieski, zielony). audio cinch to czerwony i bialy. wiec przeczytaj post kolegi gdzie wymienia cinch na pierwszymm miejscu, wiec wymieniajac COMPONENT mial na mysli 3 wtyki. jeszcze raz powtarzam COMPONENT przesyla tylko obraz. kable w sprzedazy to "zestawy" component + cinch audio. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 chodzilo mi dokladnie o to konrado ;] wielkie dzieki za rozwiazanie problemu, pozdrawiam Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 component to 3 wtyki (czerwony, niebieski, zielony). audio cinch to czerwony i bialy. wiec przeczytaj post kolegi gdzie wymienia cinch na pierwszymm miejscu, wiec wymieniajac COMPONENT mial na mysli 3 wtyki. jeszcze raz powtarzam COMPONENT przesyla tylko obraz. kable w sprzedazy to "zestawy" component + cinch audio. ok wszystko sie zgadza - chodziło Ci o component jako sygnał obrazu, a nie kabel. Poprostu ktoś to czytając mógł pomyśleć że kupjąc kabel component do ps2/ps3 nie będzie miał dźwięku i będzie musiał coś dodatkowo kombinować, a tak jak pisałem nie widziale żeby były kable component do ps2/3 bez tych dwóch cinchy audio sorki za zamieszanie Cytuj
w00t 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Da się w jakiś sposób wrzucać dema na USB/Flasha żebym mógł kumplowi poprzerzucać? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Panowie, dzisiaj przy próbie zaśnięcia słyszałem że coś mi szumi w pokoju, podchodzę do PS3ki, wkładam łapę za konsolę i faktycznie - wiatrak wieje chociaż konsola jest w stanie czuwania. Czy to wina tego że mam włączone wybudzanie jej przez WiFi czy może każda PS3ka szumi po nocach zżerając prąd? Cytuj
BQG 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Czy dajmy na to jak mam grę na PS2 z możliwością gry online, czy będę mógł grać w tą grę przez sieć na PS3 60gb oczywiście?? Tak. Musisz się zalogować, tak jak to robiłeś na PS2. Wiele serwerów jest otwartych, chociaż nikogo na nich nie ma. Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Panowie, dzisiaj przy próbie zaśnięcia słyszałem że coś mi szumi w pokoju, podchodzę do PS3ki, wkładam łapę za konsolę i faktycznie - wiatrak wieje chociaż konsola jest w stanie czuwania. Czy to wina tego że mam włączone wybudzanie jej przez WiFi czy może każda PS3ka szumi po nocach zżerając prąd? Zapewne masz włączony "Remote Start" na PS3 i dlatego konsola "wieje" podczas czuwania. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 no chyba że tak, włączyłem tą opcje zaraz po kupnie konsoli i myślałem że to normalka Cytuj
Katana 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Niestety kiedy Remote Start jest włączony, to konsola chodzi cały czas (trochę się dziwie, że potrzebuje mieć odpalony wiatrak, żeby tylko utrzymać układ WiFi i lekką trzeźwość procesora Wyłączyłem RS i jest cisza w nocy :] I tak nie korzystałem i coś nie widzi mi sie korzystanie, dopóki nie będzie możliwe granie w gry z PS3 na PSP (aktualnie tylko gry z PSXa) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi