BQG 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Wielkie dzięki. A ja myślałem nad sprzedażą starej Dwójeczki. Jak mogło mi to do głowy w ogóle przyjść. To chyba nie ma wielkiego znaczenia jak się po prostu będę grał z podłączonym padem? W czymś to przeszkadza? Wystarczy zakupić wersję 60 GB tak jak ja to zrobiłem i po sprawie. Kabel do ładowania pada jest zdecydowanie za krótki do grania. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 mozna dokupic dluzszy, bo to standardowy usb, wiec mozna go znalec w wiekszosci sklepow z kompami. ale i tak nie widze sensu grania z kablem, gdy ma sie bezprzewodowego pada :] oprocz oczywiscie momentow kiedy pad sie laduje. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Można w konsoli włączyć sleep mode czy coś takiego, gdy coś ściągam? Czy konsola musi być cały czas włączona? Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Jak zauwazylem mozna stremowac filmy z kompa. Czy mozna tez jakos wkleic napisy w film zeby szly poprzez PS3?? Czy majac film w HD, HDTV i stremujac przez PS3 uzyskam obraz HD?? Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 przy zakupie konsoli nalezy odrazu kupic kabel hdmi aby miec najlepsza jakosc obrazu? Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 (edytowane) kabel HDMI jest odrazu - miesiac po prima aprilis Edytowane 2 maja 2008 przez _Blizzard_ Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Gadasz głupoty, do zestawu ps3 nie dodają kabla HDMI[przynajmniej nie do wersji 60GB]... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Kochani, dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PlayStation3. O ile nie miałem żadnych trudności z podłączeniem jej do tv i z innymi pomniejszych czynnościami, to chciałbym spytać się o inną rzecz. Czy możliwe jest połączenie się z konsolą poprzez Bluetooth? To znaczy, wiem że przez niego podłącza się headset, klawiaturę i inne, ale czy można połączyć się np. z komórką? By przesłać np. muzykę czy zdjecia? Mam Nokie N95 i próbowałem wyszukać przez nią konsolę. Szukanie nie dało rezultatów. (Konsola była załączona, nie w trybie stand by.) A więc, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to jak je skalibrować? Cytuj
BQG 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 mozna dokupic dluzszy, bo to standardowy usb, wiec mozna go znalec w wiekszosci sklepow z kompami. ale i tak nie widze sensu grania z kablem, gdy ma sie bezprzewodowego pada :] oprocz oczywiscie momentow kiedy pad sie laduje. To chyba logiczne. Można w konsoli włączyć sleep mode czy coś takiego, gdy coś ściągam? Czy konsola musi być cały czas włączona? Po pewnym czasie włącza się coś w stylu "wygaszacza ekranu" obraz ciemnieje. Jak wyłączysz konsole, to przestaniesz ściągać. Chyba, że na klasówce w szkole. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Kochani, dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PlayStation3. O ile nie miałem żadnych trudności z podłączeniem jej do tv i z innymi pomniejszych czynnościami, to chciałbym spytać się o inną rzecz. Czy możliwe jest połączenie się z konsolą poprzez Bluetooth? To znaczy, wiem że przez niego podłącza się headset, klawiaturę i inne, ale czy można połączyć się np. z komórką? By przesłać np. muzykę czy zdjecia? Mam Nokie N95 i próbowałem wyszukać przez nią konsolę. Szukanie nie dało rezultatów. (Konsola była załączona, nie w trybie stand by.) A więc, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to jak je skalibrować? ja tez Cie kocham. narazie nie ma takiej mozliwosci. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 No cześć. Szybkie pytanie z mojej strony. Kolega dał mi cynk że ma możliwość kupna PS3 dla mnie za 400$- w końcu to tylko 800 zł z kawałkiem. Warto brać? Nie będę miał kłopotów z multi aby zagrać z graczami z Polski ( konsola europejska- PAL)? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 gry beda chodzic. servery sa zalezne od reginu gry (ale przewaznie sa multiregion). problem mozesz miec jedynie z filmami i grami na PSX/PS2. pozdro Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 (edytowane) Czemu po wyłaczeniu konsoli, gdy jest w stanie czuwania, mam zapalona diode od sieci WLAN, oraz słychać jakby w środku konsoli coś się działo (pracował wiatrak, czy coś) ? Edytowane 4 maja 2008 przez Emtebe Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 masz wlaczona opcje automatycznego uruchamiania PS3 gdy zostanie wlaczone Remote Control na Twoim PSP. Opcja znajduje sie w Settings => Remote Control Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Potrzebuje pomocy przy rozkręcaniu sixaxia, wykręciłem wszystkie śrubki (5) i cos nadal trzyma pada od strony gałem, a raczej pomiędzy nimi. HELP! Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Przyciśnij to miejsce, tam jest zapadka. wsadź paznokieć między dwie części pada i przyciśnij trochę, powinno się poluzować, a jeśli zrobiłeś dobrze, to usłyszysz kliknięcie. I wszystko powinno się otworzyć^' Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Rozlozenie to caly ch.j. Ze zlozeniem sie troche nagimnastykujesz ;P Najgorsze sa spusty ;P Pozdro Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Da się skopiować savy na komórkę lub przez Media Server na PC? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Przez media server nie da rady, a co do komórki to zależy jaką masz i czy masz bezpośredni dostęp do karty pamięci [o ile taką akurat masz w tel.]. Edytowane 5 maja 2008 przez neospiderman Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Lepiej zaopatrzyć się w pendrive... 39zł i off you go! xD. Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Rozlozenie to caly ch.j. Ze zlozeniem sie troche nagimnastykujesz ;P Najgorsze sa spusty ;P Pozdro Spusta 1 wkładałem ostatnio choć R2 dziwnie lekko chodzi i 1 część wypadła a nadal nie moge rozebrać tego dziadostwa, chyba musze więcej siły użyć . Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 jak trzymasz pada galami do gory, to naciskasz dolna czesc obudowy z przodu pada pomiedzy analogami. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Da się bez wychodzenia z gry sprawdzić/wysłać wiadomość? Bo wychodzenie z gry za każdym razem jest wkurzające. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi