Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewiem co sie stalo ale wszytskie zdjecia jakie mialem na dysku zrobily sie x2 tzn mam teraz po 2 egzemplarze kazdej fotki, wie ktos moze jak temu na szybko zaradzic, czy bede musial na piechote kasowac po kolei? a mam tego jakies 2000 sztuk wiec na piechote torche zejdzie ...

Opublikowano

A ktos moze wie ile konsola moze chodzic maxymalnie bez przewy? Gdzies slyszałem o 12godzinach a potem awaryjnie sie wyłacza? Czy to prawda?

Opublikowano
A ktos moze wie ile konsola moze chodzic maxymalnie bez przewy? Gdzies slyszałem o 12godzinach a potem awaryjnie sie wyłacza? Czy to prawda?

bzdura!!

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż dziś odkurzałem i przejechalem taka szczotka do kurzu po ps3 ona ma takie twarde wloski i sie zrobily ryski czy można sie tego jakoś pozbyć ? macie jakeis domowe sposoby :) ?

Opublikowano

mam techniczne pytanie:

mam konsole w wersji JAP 80gb i jest dziwnie z guzikami tzn. kolkiem mam zatwierdzanie a iksem mam cancel czy da sie ustawic jakos by bylo odwrotnie tak jak w PALowych konsolach ??

Opublikowano (edytowane)
mam techniczne pytanie:

mam konsole w wersji JAP 80gb i jest dziwnie z guzikami tzn. kolkiem mam zatwierdzanie a iksem mam cancel czy da sie ustawic jakos by bylo odwrotnie tak jak w PALowych konsolach ??

Hehe japońskie wersje gier też tak mają, zawsze ciężko było mi sie przestawić..., a później w drugą stronę również :)

Edytowane przez Incognitos
Opublikowano
Witam mam pytanie otóż dziś odkurzałem i przejechalem taka szczotka do kurzu po ps3 ona ma takie twarde wloski i sie zrobily ryski czy można sie tego jakoś pozbyć ? macie jakeis domowe sposoby :) ?

pasta polerska G3 i można wypolerować każdą rysę.

Tak poleruje ekraniki telefonów komórkowych, psp który wyglądał jak szmelc no i lakier w samochodzie czy kiedyś w motocyklu.

Opublikowano
mam techniczne pytanie:

japonce juz tak maja ;P ja szczerze mowiac wole taka konfiguracje. w japoncu masz sprzetowa cenzure (tak na marginesie ;) ) pozdro

Opublikowano

Dodatkowa gwarancja Sony nie obejmuje ich konsol :P.Swoją drogą jeśli chcesz przedłużyć gwarancję na inny sprzęt od Sony(np tv) to musisz to zrobić najpóźniej do 2 tyg od daty zakupu i to w Centrum Sony.Zresztą na oficjalnej stronie Sony Poland są szczegóły jak to można zrobić za pośrednictwem internetu i drukarki,co gdzie i jak i za ile :)

Opublikowano
mam techniczne pytanie:

japonce juz tak maja ;P ja szczerze mowiac wole taka konfiguracje. w japoncu masz sprzetowa cenzure (tak na marginesie ;) ) pozdro

a jezeli ja mam nie z Japoni tylko z Hong Kongu to tez mam cenzure??

Opublikowano (edytowane)
mam techniczne pytanie:

a jezeli ja mam nie z Japoni tylko z Hong Kongu to tez mam cenzure??

a tego juz niestety nie wiem ;P wlacz jakas gre (np. Uncharted) i zobacz czy krew sie leje ;P

Edytowane przez konrado0905
Opublikowano

mam HD TV z Full HD ale gry wyświetla mi w 720p... gdzie mogę przestawić aby konsola wyświetlała mi gry w 1080p? (obecnie gram w GTA4)

dodam tylko, że całe menu konsoli śmiga w 1080p.

Opublikowano (edytowane)

Menu konsoli a rozdzielczość w grach to dwie inne kwestie.Nic Ci nie da ustawienie 1080p w opcjach konsoli jeśli gra nieobsługuje full HD (1080p).Wspomniane przez Ciebie GTA4 nie obsługuje 1080p.Każda gra na PS3 ma z tyłu na pudełku informacją w jakiej rozdzielczości można ją uruchomić.Z tytułów które kojarzę.na 100% w 1080p chodzą Gran Turismo 5 Prologue,Lair,Darkness,Virtua Tennis 3,jakiś z NBA i pełno mniejszych gier z PS STORE(Loco Roco,Tekken 5DR,Pixel Monster itp)

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano
Menu konsoli a rozdzielczość w grach to dwie inne kwestie.Nic Ci nie da ustawienie 1080p w opcjach konsoli jeśli gra nieobsługuje full HD (1080p).Wspomniane przez Ciebie GTA4 nie obsługuje 1080p.Każda gra na PS3 ma z tyłu na pudełku informacją w jakiej rozdzielczości można ją uruchomić.Z tytułów które kojarzę.na 100% w 1080p chodzą Gran Turismo 5 Prologue,Lair,Darkness,Virtua Tennis 3,jakiś z NBA i pełno mniejszych gier z PS STORE(Loco Roco,Tekken 5DR,Pixel Monster itp)

wiem o tym, że nie wszystkie gry śmigają w 1080p i że na pudełkach jest informacja w jakiej maksymalnej rozdzielczości można w nią grać. Chodzi mi o to gdzie mogę znależć tę opcję w konsoli dzięki której moje GTA poleci w 1080p.

Opublikowano

Mam taki problem. Używam programu do konwertowania plików mp3 programem SonicStage do formatu ATRAC+

e9ef12f10ad2f998.jpg

i wszystko by było pięknie gdyby nie fakt że po wgraniu na pendriva moja PS3 widzi pioseneczki(razem z okładkami)

może je odtworzyć ale za nic w świecie nie chce ich skopiować na dysk :(

wszystko inne konsola kopiuje ale nie pliki ATRAC.

Wie ktoś co zrobić by to skopiować??

PS. Pliki ATRAC mają wyłączoną ochrone przed kopiowaniem.

Opublikowano

czy na ps3 można w jakiś sposób uruchomić/obejrzeć filmy w formacie .mkv jest może jakiś program do tego ?? czy ps3 tych plików wcale nie obsługuje