grzes_l 9 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Brak wiedzy po prostu widac. Nie ukryjesz go zadnymi wypocinami i przeinaczaniem toku rozmowy. EOT nie podpierajac ani jednego swojego argumentu. Przy bardzo licznych waszych Cytuj
PyzaOpole 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Takie oto pytanie mam Jak to jest z gwarancją w przypadku sprowadzenia PS3 z UK? Czy gdyby konsola się zepsuła to bez problemu naprawią mi ją w Polsce? Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Mam takie pytanie. W zasadzie nie ja no ale nie wazne. Czy jest cos takiego ze ps3 40 gb ( i podobno ta 80) nie wspolpracuje z telewizorami SD ? koleszka mi coś takie powiedział i się zastanawiam co on wygaduje ;p ja i tak mam lcd, no ale mnie to zaciekawilo ;p Cytuj
Katana 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Mam takie pytanie. W zasadzie nie ja no ale nie wazne. Czy jest cos takiego ze ps3 40 gb ( i podobno ta 80) nie wspolpracuje z telewizorami SD ? koleszka mi coś takie powiedział i się zastanawiam co on wygaduje ;p ja i tak mam lcd, no ale mnie to zaciekawilo ;p Ten twój koleżka jakieś bajki opowiada. Każde PS3 współpracuje z TV SD, ale niestety komfort gry na takim TV jest niższy niż na LCD, a czasem niemal "ciężej" się gra na takim TV, bo nie widać niektórych detali (np. Last Man, gdzie prawie NIC NIE WIDAĆ na TV SD ) Cytuj
KillerBueno 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Wiec jak jest w końcu z tą wsteczną kompatybilnością? Wyjdzie jakiś patch dodajacy taką możliwość, czy nie? Cytuj
Katana 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Wiec jak jest w końcu z tą wsteczną kompatybilnością? Wyjdzie jakiś patch dodajacy taką możliwość, czy nie? My tego nie wiemy, SONY wie, a może też nie Pewne jest, że będzie, ale nie wiadomo kiedy. Ale pewnie już niedługo, tylko czekać, aż na PSS pojawią się jakieś gry z PS2, to wtedy dostaniemy tego typu update FW Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Pewne jest, że będzie, ale nie wiadomo kiedy. Nie jest pewne - z sony nikt nigdy nie powiedzial, ze chca to zrobic. Istnieje duza szansa, zeby takie gry na ps store zaczely sie pojawiac, ale zadnej pewnosci nie mamy. Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Szybkie trzy pytania(moze powtórzone,ale wtedy napiszcie czy jest to na forum): 1.Czy PS3 ma wymienny dysk twardy??Jeśli tak to czy łatwo to zrobić(wymienić go)i gdzie i za ile mozna go kupić?! 2.Czy łatwo(bez żadnych patch'y)połączyć PS3 do netu?? 3.Czy można "po polsku"(tzn.za złotówki i tez bez patch'y,codec'ów itd)kupować w PSN???Co trzeba mieć, aby to robić i jak,czy wystarczy "klik"i kupione?? Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Specem nie jestem gdyż jeszcze ps3 nie mam;] (ale juz dosłownie czekam). 1. tak ma. możesz to zrobić samemu pasują dyski od laptopów (2,5 cala). nie jestem pewien czy wszystkie (chodzi o ich grubość) 2. nie do końca rozumiem pytanie, ale myślę że tak, można. 3. Potrzebujesz karty kredytowej (ew. zdrapki których chyba nie ma w polsce). Ładujesz z karty na konto pss i kupujesz (jak nie masz karty kredytowej moze byc np wirtualna karta z mbanku) Jak pokręciłem proszę kogoś o poprawienie mnie Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 patchy i codeków nie ma na PS3 [do wyboru przynajmniej xD, jakieśtam zintegrowane ma, ale to do obsługi filmów, a nie PS store :] Reszta tak jak mówi Skotnik. Dyski 2.5" SATA* Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 notabene jeszcze pierwszego pytanie to nie moze jakiś firmowanych przez sony z napisem coś w stylu "special for PS3"?? A w drugim pytaniu chodziło mi o to,czy wystarczy ew.podpiąć kabel "netowy"do PS3 i jest net w PS3 lub jak jest bezprzewodowy net to ...położe PS3 w zasiegu modemu(tu: lynkis model nie pamietam)i jest net na PS3[wszystko w duużym uproszczeniu] po prostu bez wielkich komplikacji i mieszania z firmwar'em dajmy na to!! Cytuj
hetros 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) nie ma dysków special for ps3, nawet dysk oryginalny przynajmniej w 40gb jest od fujitsu-siemens, każdy dysk sata 2,5cala będzie "special for ps3" są tylko pogłoski że lepiej nie wsadzać dysków powyżej 5400rpm bo niby za duże temp. będą. cała wymiana polega na odkręceniu 5 śrubek wsadzeniu nowego dysku i przykręceniu 5 śrubek. ot cała filozofia.a co do netu to wchodzisz w ustawienia sieci szukasz AP wpisujesz hasła jeśli takowe ustawiłeś i już, zapewne router masz ustawiony na DHCP więc adresy same się przydzielą, tyle Edytowane 6 września 2008 przez hetros Cytuj
palo 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 2 szybkie pytania, pewnie było ale wcześniej nie śledziłem wątku 1. ściąganie w tle działa po wyjściu z ps store? moge w tym czasie grac/oglądać dvd etc czy musze mieć włączoną przeglądarkę? 2. jak wykasować tytuł z listy rzeczy do ściągnięcia jeżeli anulowałem pobieranie? jakos mało logicznie jest to rozwiązane Cytuj
hetros 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 2 szybkie pytania, pewnie było ale wcześniej nie śledziłem wątku 1. ściąganie w tle działa po wyjściu z ps store? moge w tym czasie grac/oglądać dvd etc czy musze mieć włączoną przeglądarkę? 2. jak wykasować tytuł z listy rzeczy do ściągnięcia jeżeli anulowałem pobieranie? jakos mało logicznie jest to rozwiązane 1. pobieranie działa, jego stan możesz sprawdzać w zakladce download mangament w menu network- pauzuje sie jedynie jak grasz w gry z opcją łączenia się z netem - nawet takie głupie DMC które wysyła tylko statsy na serwer pauzuje ściąganie. 2. Mówisz o liscie która pokazuje się w PSN? Ona jak dobrze pamiętam czyści się z każdym wejściem do sklepu Cytuj
agrestrybnik 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 grajac w gry z ps2(60gb), tez sciaganie sie pauzuje Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Dobra sprawa wyjaśniona. Usuwam mojego posta Edytowane 6 września 2008 przez Killabien Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 notabene jeszcze pierwszego pytanie to nie moze jakiś firmowanych przez sony z napisem coś w stylu "special for PS3"?? Wyście mnie tu zrozumieli heheheh respect :lol3: A takie przy okazji jakie są najpopularniejsze(czy dużo ludu jest) gry online na PS3?? Czy Call of duty 4 byłby to dobry wybór, dużo ludu gra?? Powtarzam z tym podłączeniem neta do PS3(bardziej z sensem :spox: :co trzeba właściwie zrobic, aby go mieć na PS3 bez przewodowo?? Cytuj
Gość konstant Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Jak wyglada sprawa odtwarzania filmow w HD (np. codec x264) na Ps3? Jest to w ogole mozliwe...? (opcja Linux odpada). Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Konstant można .mkv, zajrzyj tu - http://www.psxextreme.info/Konwertowanie-m...vob-t64913.html Cytuj
BQG 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 (edytowane) grajac w gry z ps2(60gb), tez sciaganie sie pauzuje Bo Cię wylogowuje z PSN. Jak wyłączasz grę z PS2 to Cię loguje ponownie automatycznie. Grając w gry z PS2 w sieci jesteś połączony z internetem, ale nie z PlayStation Network PS3. To samo jest chyba jak oglądasz film na DVD. Edytowane 7 września 2008 przez BQG Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Jak wyglada sprawa odtwarzania filmow w HD (np. codec x264) na Ps3? Jest to w ogole mozliwe...? (opcja Linux odpada). Oglądam tak co tydzien Solul Eatera właśnie tak zakodowanego- więc bez problemów można odtworzyć h264. Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Jaką wersję PS3 najlepiej kupić? Niby najnowsza ma 80gb ale i tak wymienię dysk na większy. Czy warto brać nowszą werję czy z przeceny 40gb? Są jakies większe różnice? Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Z wersja 80GB jest DualShock3 a z 40GB SIXAXIS. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Hej. Wrzuciłem najnowszy frimware do ps3 na USB i nie moge go odpalić. Nie odnajduje nic ;/ Ma ktos jakas rade ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi