Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jesli masz laptopa lub inny sprzet z WiFi to sprawdz. PS3 slabszej anteny nie ma

U mnie laptop łączy się do max 9 metrów. Czyli nie będe musiał podłączać do swojego 21 calowego kineskopowca ^_^ Dzięki

Opublikowano

Zakupiłem obudowę na dysk 2,5" SATA z myślą o włożeniu do niej starego dysku 40GB z PS3.

Włożyłem HDD, podłączyłem, wyskoczyła informacja o zainstalowaniu nowego sprzętu.

Dysk działa, słychać, że pracuje... Ale nie wykrywa go w komputerze. Mam Windows Viste.

Jakieś propozycje rozwiązania problemu?

Opublikowano (edytowane)
Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? :D

Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... :D

Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? :D

Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... :D

podpisuje sie pod pytaniem

Pewnie tak, musicie tylko znaleźć osobę która Wam udostępni swoje konto. Dajcie pytanie w temacie o T:DR, może ktoś odpowie.

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Witam Panowie...jest to pierwszy post jaki pisze na tym forum a mianowicie to dlatego, ze 2 dni temu skolowalem neta i w krotkiej przyszlosci dokupie router i bende kombinowal jak to wszystko polonczyc zeby wszystko gralo i smigalo.

Teraz tak.....konsola przyleciala do mnie z US i teraz jest pare pytan zwiazanych z ta wlasnie konsola.

Question numer one -

Nie mam 100% pewnosci, ale zasilanie tej konsoli jest chyba na 110V ???

Pytanie numer dwa -

Czy da sie ja zarejestrowac na Playstation Network EU czy jakos tak...tzn czy jako system Amerykanski nie bedzie z tym wszystkim problemu ??? (filmy Bluray mnie nie jaraja)

Moze lub napewno zadaje banalne pytania ale jak narazie to widzalem jeden raz na oczy jak sie wklada dyska do konsoli i sie odpala gre - wiec sami rozumiecie.

Chce krotko mowiac wiedziec jak bardzo bede ograniczony poprzez to, ze jest to system NTSC Region1, na tyle na ile sie domyslam to bedzie tylko kicha z filmami bluray...

Dzieki chlopy za cierpliwosc i wszelkie wypowiedzi!

Opublikowano

konrado0905 Dzieki za info...mimo wszystko poczekam jeszcze na odpowiedzi innych co do tego zasilania. W Manualu znalazlem, ze zasilacz jest na 110V wiec nie wiem jak to naprawde jest.

Dobrze by bylo jak by ktos majacy Us PS3 by to potwierdzil.

Opublikowano
konrado0905 Dzieki za info...mimo wszystko poczekam jeszcze na odpowiedzi innych co do tego zasilania. W Manualu znalazlem, ze zasilacz jest na 110V wiec nie wiem jak to naprawde jest.

Dobrze by bylo jak by ktos majacy Us PS3 by to potwierdzil.

O Jezus 8)

Zapewniamy ci, że PS3 ma uniwersalny zasilacz.

A jak nam nie wierzysz, to otwórz google. Poczytaj, zainteresuj się, dowiedz się :D

Opublikowano

Czy można zrobić screenshoty, bo jakoś przegapiłem changelog'a przy update'owaniu firmware'u i nie wiem czy jest już ta funkcja dostępna?

Jeżeli tak to jak to zrobić?

Opublikowano

Teoretycznie - tak,

praktycznie? - nie, sytuacja jest podobna do tej z własnym soundtrackiem, jak developer zaimplementuje to jest.

Opublikowano

Z tego co wiem to tak. Potem, gdy się już podepniesz to jest synchronizacja z Twoim kontem PSN.

Opublikowano

Pytanie z rodzaju "lame": W instrukcji pisze, żeby po każdym wyłączeniu PS3 nie przełączać wyłącznika MAIN POWER z tyłu konsoli tylko, aby zostawiać PS trójkę z zapalonym czerwonym światełkiem. Ja tam gaszę to z tyłu. Czy nic się nie stanie z tego powodu?? (Hint: PS2 zawsze wyłączałem "w pełni", czyli z tyłu i nic się nie działo). Chyba nie mam się o co martwić??

Tak głupie pytanie, wiem.

Opublikowano

Generalnie wylaczanie pradu urzadzeniom elektronicznym nie jest wskazane. Co nie znaczy ze zawsze moze skutkowac problemem. Warto czasem zaoszczedzic troche pradu i jak nie grasz pare dni to jednak wylaczyc.

Opublikowano

Da się może ściągnąć z jakiejś strony ściągnąć dema PS3 na PC'ta i następnie nagrać te na płytę DVD i z tej skopiować je na PS3?? Chodzi mi po prostu o to czy da się w jakiś sposób ściągnąć dema gier na PS3 bez podłączania tej do internetu??