liquid 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 jesli masz laptopa lub inny sprzet z WiFi to sprawdz. PS3 slabszej anteny nie ma U mnie laptop łączy się do max 9 metrów. Czyli nie będe musiał podłączać do swojego 21 calowego kineskopowca ^_^ Dzięki Cytuj
bober 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Mam jedno pytanko, czy mogę uruchomić na PS3 obrazy gier z PSX korzystając z Pendrive'a ? Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Niestety nie. Fajnie by było, ale nie istnieje żaden ISO loader... Cytuj
Emtebe 2 545 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Zakupiłem obudowę na dysk 2,5" SATA z myślą o włożeniu do niej starego dysku 40GB z PS3. Włożyłem HDD, podłączyłem, wyskoczyła informacja o zainstalowaniu nowego sprzętu. Dysk działa, słychać, że pracuje... Ale nie wykrywa go w komputerze. Mam Windows Viste. Jakieś propozycje rozwiązania problemu? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Musisz sformatować dysk jakimś programem, sony ma własny format plików przez co windows nie zobaczy dysku. Cytuj
Emtebe 2 545 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Tak uczyniłem. Problem rozwiązany. Cytuj
bober 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... podpisuje sie pod pytaniem Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... Czy można jeszcze kupić grę Tekken 5: DR Online w podobny sposób jak na Allegro ? Po prostu nie mam możliwości zapłacenia kartą... podpisuje sie pod pytaniem Pewnie tak, musicie tylko znaleźć osobę która Wam udostępni swoje konto. Dajcie pytanie w temacie o T:DR, może ktoś odpowie. Edytowane 29 października 2008 przez Łebi Cytuj
andrij18 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 ile płacicie za neta miesięcznie?gdzie się pisze listy do hiva Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Za neta płacimy dużo a do HIVa listu juz nie napiszesz, bo wyslali Go do Iraku i zginął w tamtym miesiącu... . .. ... a Ty ile placisz za neta? Cytuj
Masters 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Witam Panowie...jest to pierwszy post jaki pisze na tym forum a mianowicie to dlatego, ze 2 dni temu skolowalem neta i w krotkiej przyszlosci dokupie router i bende kombinowal jak to wszystko polonczyc zeby wszystko gralo i smigalo. Teraz tak.....konsola przyleciala do mnie z US i teraz jest pare pytan zwiazanych z ta wlasnie konsola. Question numer one - Nie mam 100% pewnosci, ale zasilanie tej konsoli jest chyba na 110V ??? Pytanie numer dwa - Czy da sie ja zarejestrowac na Playstation Network EU czy jakos tak...tzn czy jako system Amerykanski nie bedzie z tym wszystkim problemu ??? (filmy Bluray mnie nie jaraja) Moze lub napewno zadaje banalne pytania ale jak narazie to widzalem jeden raz na oczy jak sie wklada dyska do konsoli i sie odpala gre - wiec sami rozumiecie. Chce krotko mowiac wiedziec jak bardzo bede ograniczony poprzez to, ze jest to system NTSC Region1, na tyle na ile sie domyslam to bedzie tylko kicha z filmami bluray... Dzieki chlopy za cierpliwosc i wszelkie wypowiedzi! Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 1. zasilacz w PS3 to 110V-220V. wal pod gniazdko poprostu i ma dzialac. 2. mozesz zalozyc konta na wszystkie panstwa jakie sie da. 3. kicha tylko z niektorymi filmami, bo wiekoszosc i tak jest region free. Cytuj
Masters 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 konrado0905 Dzieki za info...mimo wszystko poczekam jeszcze na odpowiedzi innych co do tego zasilania. W Manualu znalazlem, ze zasilacz jest na 110V wiec nie wiem jak to naprawde jest. Dobrze by bylo jak by ktos majacy Us PS3 by to potwierdzil. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 potwierdzane bylo wiele razy, ale jak chcesz Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 konrado0905 Dzieki za info...mimo wszystko poczekam jeszcze na odpowiedzi innych co do tego zasilania. W Manualu znalazlem, ze zasilacz jest na 110V wiec nie wiem jak to naprawde jest. Dobrze by bylo jak by ktos majacy Us PS3 by to potwierdzil. O Jezus 8) Zapewniamy ci, że PS3 ma uniwersalny zasilacz. A jak nam nie wierzysz, to otwórz google. Poczytaj, zainteresuj się, dowiedz się Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Czy można zrobić screenshoty, bo jakoś przegapiłem changelog'a przy update'owaniu firmware'u i nie wiem czy jest już ta funkcja dostępna? Jeżeli tak to jak to zrobić? Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Teoretycznie - tak, praktycznie? - nie, sytuacja jest podobna do tej z własnym soundtrackiem, jak developer zaimplementuje to jest. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Ehm Ehm. Da się zdobywać trofea bez podpięcia się do sieci ? Bo zabieram z domu konsole na weekend i nie wiem jakie gry brać ... Sybka bardzo odopowiedź potrzebna :] Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Z tego co wiem to tak. Potem, gdy się już podepniesz to jest synchronizacja z Twoim kontem PSN. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Jakby ktoś potrzebował potwierdzenia, to potwierdzam słowa FREDa^^' Oczywiście sync zrobi się jak podepniesz się pod sieć INTERNET xD Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Pytanie z rodzaju "lame": W instrukcji pisze, żeby po każdym wyłączeniu PS3 nie przełączać wyłącznika MAIN POWER z tyłu konsoli tylko, aby zostawiać PS trójkę z zapalonym czerwonym światełkiem. Ja tam gaszę to z tyłu. Czy nic się nie stanie z tego powodu?? (Hint: PS2 zawsze wyłączałem "w pełni", czyli z tyłu i nic się nie działo). Chyba nie mam się o co martwić?? Tak głupie pytanie, wiem. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Eh. Skoro w instrukcji jest napisane żeby TEGO NIE ROBIĆ to chyba nie powinno się tego robić ? Edytowane 7 listopada 2008 przez krak2610 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Generalnie wylaczanie pradu urzadzeniom elektronicznym nie jest wskazane. Co nie znaczy ze zawsze moze skutkowac problemem. Warto czasem zaoszczedzic troche pradu i jak nie grasz pare dni to jednak wylaczyc. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Da się może ściągnąć z jakiejś strony ściągnąć dema PS3 na PC'ta i następnie nagrać te na płytę DVD i z tej skopiować je na PS3?? Chodzi mi po prostu o to czy da się w jakiś sposób ściągnąć dema gier na PS3 bez podłączania tej do internetu?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi