Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Da się może ściągnąć z jakiejś strony ściągnąć dema PS3 na PC'ta i następnie nagrać te na płytę DVD i z tej skopiować je na PS3?? Chodzi mi po prostu o to czy da się w jakiś sposób ściągnąć dema gier na PS3 bez podłączania tej do internetu??

Nie da rady.

Można je pobrać tylko przez PS3 podłączoną do internetu

Opublikowano (edytowane)

Następne pytanie :P

Czy wersje PS3 80GB(te Europejskie z 2 portami USB, bez czytnika kart pamięci i bez kompatybilności wstecznej) też są wykonane w technologii 65Nm(wiecie Cell i RSX)??

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

Od wersji UPDATE'u 2.50, tej przed ostatniej, przestała mi działać klawiatura na USB w menu i podczas wpisywania np. w Google. Ktoś wie dlaczego :?:

Ps. podczas podłączania jej do włączonej konsoli migają światełka na klawiaturze.

Opublikowano

Mam pytanko i potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Na jakiej podstawie uznawana jest gwarancja PS3? Konsolę dostałem i niestety nie mam dowodu zakupu, może mi ktoś to objaśnić?

Opublikowano

Nie da się.

Trochę dziwne że demo aktywowało zakładkę ale w takim razie zostało potraktowane jak pełna gra. Uruchomienie gry z trofeami na stałe aktywuje jej ikonkę.

Opublikowano

Nie mogę oglądać filmów na ps3, jestem posiadaczem konsoli 40gb

Jak wkładam film to pojawia się czarny ekran a po chwili mam łądowanie płyty i na dole ikonkę play gdzieś z 2 sec.

Potem przestaje przesyłacz obraz tak jakby był wyłączony a pali się zielona lampka i niebieska.

Ten problem mam już jakiś czas, sadziłem że może to wina softu więc czekałem na nowy, ale doczekałem się ze 3 nowych softów i nic.

Sprawdzałem na rożnych płytach, ostatnio nawet miałem filmy z wypożyczalni specjalnie aby sprawdzić i cały czas to samo jest.

Nawet robiłem ostatnio Restore Default Settings sądziłem że to możne pomoże, ale też nic.

Liczę że ktoś mi pomoże, z góry THX

Opublikowano (edytowane)

Ps3 mam podpięta pod monitor Samsunga 22" kablem DVI-D z monitora a HDMI do PS3.

Z jakiś miesiąc temu wszystko mi śmigało, nagle z dnia na dzień padło

Edytowane przez Ptasio