grzes_l 9 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 usługa vidzone podobno działa już ale jak sie ma konto angielskie. jak można załozyc nowe konto i jak uruchomic poźniej vidzone? ktos juz to z was robił? Niezaleznie czy masz czy nie masz konta angielskiego vidzone nie zadziala bo jest filtrowane po adresie IP, ktory masz z Polski. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 usługa vidzone podobno działa już ale jak sie ma konto angielskie. jak można załozyc nowe konto i jak uruchomic poźniej vidzone? ktos juz to z was robił? Niezaleznie czy masz czy nie masz konta angielskiego vidzone nie zadziala bo jest filtrowane po adresie IP, ktory masz z Polski. Mam to szczęście, że mam i konto i IP UK bo usługa ta nie dość, że darmowa to jeszcze zrobiona z dużą dbałością o szczegóły, do tego niesamowicie intuicyjny interfejs i braki lagów podczas bufferowania/streamowania videoclipów, setki artystów i niewiele reklam (raptem 2 bannery powiązane z grami na ps3) to tylko parę z wielu plusów jakie niesie za sobą vidZone. Ciekaw jestem, czy zostanie to z czasem przeniesione na rynki poza granicami GB. Oby - bo każdy posiadacz ps3 powinien mieć dostęp do tej usługi. Moja ocena aplikacji 5/5. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Dobra, a teraz czy ktoś wie jak zrobić proxy na LiveBox'ie? ;P Cytuj
ATG 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Musisz raczej podłączyć PS3 do stworzonej sieci na Pececie i dalej się na nim bawić (np. vpn). Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Powiedzcie mi proszę, czy jeśli kupię używaną PS3 to czy gwarancja na tę konsolę przejdzie na mnie z poprzedniego właściciela (jak w przypadku 360), czy też ona wtedy jakimś cudem przepada? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 w instrukcji pisze, ze nie. w praktyce roznie to bywa ;] Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 podstawą gwarancji jest paragon,jeśli użytkownik Ci go przekaże to masz pełne prawo do gwarancji.Jeśli paragonu nie masz,a jesteś nawet pierwszym właścicielem to nici z gwary. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 hmmm a co jesli konsola byla dajmy na to, wygrana w konkursie? Cytuj
nWo 1 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 ja to widzę tak, każdy sprzęt przeznaczony na nagrodę musiał zostać przez kogoś kupiony, tym kimś jest zazwyczaj sponsor, powiedzmy wygrywamy konsole w konkursie radiowym to radio kupuje konsole od niej powinniśmy definitywnie zażądać/poprosić/przypomnieć o dowód zakupu tłumacząc że na sprzęt powinna być Gwarancja, paragon w tym wypadku wystarczy. nigdy jeszcze nie wygrałem żadnego sprzętu ale po twoim wpisie CoATI będę na wszelki wypadek o czymś takim pamiętać. Łatwo zapomnieć w przypływie nagłej euforii, WYGRAŁEM ale o takich rzeczach jak gwarancja człowiek wówczas nie myśli. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 jak myślicie? czy taki wynalazek pomoże mi uzyskać sygnał pomiędzy PS3 a monitorem LCD z wejściem dsub bez HDCP? link Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Widzę, że większość wyłączyła myślenie, lub nie chce się im czytać tematu. Napiszcie sobie tą piękną sentencję na ścianie: Bez pomocy konwertera lub magii nie zrobimy z sygnału cyfrowego sygnału analogowego i vice versa q.r.w.a Edytowane 15 czerwca 2009 przez konrado0905 Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 konrado, dlatego właśnie zapytałem. Skoro ktoś pisze w aukcji że to niby działa -wolałem zapytać. W każdym razie dzięki za odpowiedź Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Sorry za uniesienie, ale pisałem to tyle razy że już tym rzygam ;/ Cytuj
wiedziu 0 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) PS3 60 GB nie widzi dysku twardego Dysk twardy ma zewnętrzne zasilanie zasilaczem,podpinam go pod USB w PS3 i PS3 w ogóle go nie widzi. Parametry dysku Seagate 500GB 3,5'' USB 2.0 ,7200 obr./min ,pamięć podręczna 16mb ,zasilanie zasilaczem ,standardowy nośnik magnetyczny.Chciałbym zrobić backup danych (34GB) zanim konsola pójdzie do serwisu.Jakieś sugestie? Edytowane 18 czerwca 2009 przez wiedziu Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 PS3 60 GB nie widzi dysku twardego Dysk twardy ma zewnętrzne zasilanie zasilaczem,podpinam go pod USB w PS3 i PS3 w ogóle go nie widzi. Parametry dysku Seagate 500GB 3,5'' USB 2.0 ,7200 obr./min ,pamięć podręczna 16mb ,zasilanie zasilaczem ,standardowy nośnik magnetyczny.Chciałbym zrobić backup danych (34GB) zanim konsola pójdzie do serwisu.Jakieś sugestie? Dysk sformatowany pod FAT32 czy NTFS? Jeśli masz NTFS to PS3 nie zobaczy takiego dysku. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Jak usunąć nieaktywnego użytkownika, tak żeby następna osoba mogła korzystać z mojego konta PSN? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 wchodzisz na konto nieaktywnego użytkownika na jego konsoli(albo ona sama wchodzi ) dajesz account management i tam masz opcję Active/Deactive System -wybierasz Deactive i po kłopocie,zwolniło Ci się miejsce dla nowej osoby do dostępu do konta. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 No to kłopot, bo nie mam jego danych Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 tzn- masz dane przecież swojego konta bo z tego co zrozumiałem to swoje konto chcesz usunąć u kogoś.Problemem może być jedynie fakt,że musisz tego dokonać na jego konsoli więc musisz mieć do niej fizyczny dostęp. Konto dzieli się na 5 różnych konsol,a nie użytkowników dla przypomnienia.Na jednej konsoli z gier z konta może używać każdy użytkownik Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Niedawno wyszły bundle 80GB + inFamous. Może gdzieś jeszcze są Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Mam pytanie - zdecydowalem kupic sobie ps3 z nastepnej wyplacie i tutaj pytanie - da sie jeszcze gdzies spotkac ps3 z jakas gra w zestawie? ostatnio widzialem w saturnie zestaw ps3 + killzone 2 Cytuj
porschman 3 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Wczoraj byłem w MM i bundle z InFamous, killzonem2 a nawet z LBP Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Witam Mam taki problem: Juchy zreanimował moją PS3 60GB i konsola śmiga jak ta lala, ale wszystkie gry z dysku uruchamiają się w wersji demo albo nie chcą się uruchomić. Pojawia się info gra straciła swoją ważność (time expired) i mam ustawić zegar konsoli przez internet. Czy po synchronizacji czasu przez net gry zaczną działać, czy muszę je na nowo ściągać? Niektóre mają tylko aktywację (Stradust czy WipeOut) więc nie powinno być problemu. Ale inne nie mają właśnie aktywacji. Miał ktoś z Was podobny problem ?? Cytuj
Katana 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 - nie masz konta z którego ściągałeś daną grę na konsoli - musisz pobrać na nowo plik aktywacyjny sam raz miałem taką sytuację, że gra się nie uruchamiała, wystarczy pobrać na nowo z konta i działa Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 mam pytanie jak np w czasie burzy wylacze ps3 z gniazdka to strace jakies ustawienia?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi