Square 8 608 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Ja mam dokładnie takie samo kino i wszystko jest dopasowane. Jest tam opcja 'opóźniania', popróbuj z nią. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Dokładnie. Zajrzyj do instrukcji i wyłącz opóźnianie Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Mam zamiar kupić konsole ps3 i zastanawiam się czy kupić u siebie w mieście konsolke po wyższej nieco cenie czy zamówić ze sklepu ale najbardziej mnie martwi czy podczas transportu kurierem nie wpłynie mi na dalsze eksploatowanie konsoli ? Miał ktoś jakiś przypadek? Czy lepiej osobiście odebrać? Wiecie o co mi chodzi nie wiadomo jakim dziadostwem przewiozą sprzęt ;/ Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 kazdy sprzet zanim trafi do sklepu to spedza w roznych transportach wiele czasu (zadaj sobie pytanie gdzie produkowana jest konsola, przeciez nie w PL), wiec jaki wplyw ma miec kolejny transport? Cytuj
k0mo 0 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Opóźnienie miałem wyłączone (0ms), anyway zmieniłem w opcjach ps3 dźwięk z DTS na dolby digital i problem został zlikwidowany. Edytowane 31 sierpnia 2009 przez k0mo Cytuj
Daffy 10 579 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 kazdy sprzet zanim trafi do sklepu to spedza w roznych transportach wiele czasu (zadaj sobie pytanie gdzie produkowana jest konsola, przeciez nie w PL), wiec jaki wplyw ma miec kolejny transport? dokładnie stary konsole jak i większość sprzętu są made in china więc sobie wyobraź jaką one muszą pokonać drogę by trafić do ciebie do domu.I jakoś nie wierzę,że skośnoocy pracujący często za grosze przywiązują jakoś dużą wagę do delikatności Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 No fakt nie da się zaprzeczyć Dziś zdecydowałem się wezmę ją w Empiku zestawik 80GB z GTA-4,GT-4 + dają mi gratis do wyboru gre platinium za 1249 zł na allegro idzie czysta za 1000 zeta + kurier to empik najlepszy wybór:) Cytuj
Gość mevek Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Back-Up - po co on właściwie jest, skoro wcale nie pomaga! bardziej racjonalne wydaje sie przenoszenia danych przez wgrywanie na psp-ka, a następnie kolejne ps3. bynajmniej wszystko masz uporzadkowane i niczego nie trzeba sie doszukiwać. wydaje mi sie zbedna ta opcja jakby wrrr... Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ja mam pytanie odnośnie czyszczenia PS3. Mam dostęp do kopresora (całkiem mocnego) i zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby przedmuchać raz na jakiś czas konsolę, żeby pozbyć się kurzu? Obiło mi się o uszy, że lepszym sposobem jest rozkręcenie i wyczyszczenie ręczne, bo kompresor może wepchnąć kurz tam gdzie nie trzeba... Czy to prawda? Cytuj
BQG 0 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Ja mam pytanie odnośnie czyszczenia PS3. Mam dostęp do kopresora (całkiem mocnego) i zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby przedmuchać raz na jakiś czas konsolę, żeby pozbyć się kurzu? Obiło mi się o uszy, że lepszym sposobem jest rozkręcenie i wyczyszczenie ręczne, bo kompresor może wepchnąć kurz tam gdzie nie trzeba... Czy to prawda? Kompresor ma chyba za dużą moc. Ja bym nie ryzykował. Jak rozkręcisz to możesz stracić gwarancję (chyba). Dopóki działa dopóty nie rozkręcaj. Zawsze możesz sobie kupić sprężone powietrze w sprayu i psiknąć delikatnie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Miał ktoś może styczność z takimi nakładkami na analogi i triggery jak w tej aukcji? (link tylko w celach pokazowych) http://allegro.pl/item733119269_nakladki_na_analogi_sixaxis_ds3_ps3_rewelacja.html Ciekaw jestem jak z jakością wykonania i czy nie ześlizgują się, dobrze się gra w fpsy różnej maści z czymś takim. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 triggery sa ok... raz trzymalem pada z czyms takim i jesli potrzebujesz to mozna kupic ;] co do nakladek na analog to raczej ergonomiczne to to nie jest Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Założyłem sobie konto na USA na kompie do PSP jakiś czas temu, ale chciałem teraz wejść z PS3 tyle że nie moge. Pisze mi, że nie można używać emaila innej osoby i nie wiem co zrobić. Zdezaktywowałem system, zmieniłem nick na ten drugi i nic. Jakieś instrukcje? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 deaktywuj jeszcze raz na koncie z ktorego chcesz sie logowac na psn Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Cześć, czy Playstation 3 odtwarza oryginalne gry na PSOne z Ameryki-NTSC? Cytuj
Daffy 10 579 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 odtwarza gry ntsc ale na ps3 ntsc PS3 ma blokadę regionalną na filmy dvd,bluray i gry z psx. Nie dotyczy to się gier z psx do kupienia z ps store-te kupione w ps store us działają spokojnie na palowych konsolach Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 blokada regionalna jest tez na gry ps2, ale teraz dotyczy to niewielu ;] Cytuj
f5k 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Mam problem z odwtarzaniem xvidów na ps3, te xvidy które mają bitrate ponad 900 to już ich nie ps3 nie rozpoznaje wiec pytanie mam takie: czy jest jakiś program by zmienić codec na divx lub zmniejszyć bitrate bez bawienia sie w rekompresje? Z góry thx za pomoc Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 jak mam ustawić foldery na pendrive żeby konsola mi widziała wszystkie pliki bez wciskania "display all"? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 pisze z pamieci: x:/ps3/themes x:/ps3/update x:/photo lub picture x:/music Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 pisze z pamieci: x:/ps3/themes x:/ps3/update x:/photo lub picture x:/music Duzymi literami. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Mi się zdaje czy już nie umie. W nowym FW nie można chodzić po menu i jednocześnie słuchać muzyki?? Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Są może jakieś Multiplayer Dema z Voice Chatingiem na PS3? Cytuj
Gość Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Mi się zdaje czy już nie umie. W nowym FW nie można chodzić po menu i jednocześnie słuchać muzyki?? A idź i zajrzyj na ostatnie strony tematu o FW niżej. Gwarantuje że znajdziesz odpowiedź, która Cię ucieszy. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Mozna jakos filmy z PC'ta streamowac na PS3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi