juni8 6 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Mozna jakos filmy z PC'ta streamowac na PS3? Można i było to już milion razy wałkowane. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Mozna jakos filmy z PC'ta streamowac na PS3? Można i było to już milion razy wałkowane. Skoro było milion razy, to chyba milion i jeden by nie zaszkodzilo? znalazlem juz;p Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Krótka piłka z mojej strony - mam nową ps3, włożyłem do niej dysk 160gb. Czy mogę jakoś sformatować inaczej niż te 3 opcje jakie mam w menu, czyli: -10gb na other os -10gb dla sony -wszystko dla sony? Chciałbym 40gb na other os / 120 gb dla sony. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 10gb na linuxa starczy. nie marudź Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 10gb na linuxa starczy. nie marudź Mam swoje powody, a wiem też ile starczy na linuxa. Przyjmuję zatem, że nie ma sposobu na inne partycjonowanie dysku. Chociaż wpadłem na szatański pomysł żeby włożyć dysk 80gb, zrobić na nim format 70sony + 10linux, potem kopia sektor po sektorze na dysk 160gb, potem jakiś partition menager i rozciągnięcie partycji linxa do końca dysku czyli 90gb. Efekty opisze pewnie. Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Efekty będą takie, że nic Ci z tego nie wyjdzie. Inaczej się nie da. Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Czym przechwycić obraz z Playstation Trzy na pececie? Czy analogowy "video grabber" wystarczy? http://allegro.pl/item743066781_vista_xp_video_grabber_zgrywanie_z_vhs_kamer.html Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 jesli takiej jakosc/rozdzielczosci obraz Ci odpowiada to wystarczy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 to ja tez sie spytam. Kilka lat temu kupilem takie cos: http://allegro.pl/item739666966_pinnacle_pctv_usb_stick.html da sie takim czyms cos podzialac aby zgrac obraz? Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 czy cos juz wiadomo o ps3 slim 250GB?? czy to tylko na razie ploty?? bo mam zamiar kupic slima Cytuj
Gość Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 http://www.kikoo.pl/news/2716-1/Juz-niedlugo-nowe-bundle-packi-ze-slimka/ Cytuj
buzra102 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Chciałbym się zapytać, jak wygląda sprawa gwarancji. Kupiłem konsolę w Ultimie, ale w pudełku nie było żadnej karty gwarancyjnej, a jedynie "Gwarancja Sony - Informacja" z czterema polami - model, klient, data i podpis pieczątka sklepu. Niestety ta kartka nie jest wypełniona. Oczywiście posiadam fakturę. Czy wystarczy ona, aby złożyć reklamację w serwisie Sony, jeżeli zajdzie taka potrzeba ? Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Gdy pytałem się w empiku kiedy kupowałem konsolę kilka miesięcy temu to powiedzieli że paragon wystarczy, więc tu powinno być podobnie. Edytowane 28 września 2009 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Owszem. Od PSP w pudełkach z konsolą nie ma karty gwarancyjnej. I nie jest to konieczne. Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Ludzie pomocy! Mam łącze 8mb/s co wychodzi jakieś 700kb/s DOWNLOAD i 350kb/s UPLOAD (speedtest.net) a jak robię test na PS3 to wychodzi DOWNLOAD 1.1Mb i UPLOAD 0.3Mb - coś jest nie tak! Film 700mb na kompie ściąga mi się w 15 minut a Fat Princess (250mb) na PS3 ściąga mi się 40 minut. LOL, WTF ? Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 witam mam pewien problem podczas robienia back up na ps3 wyskakuje mi error 8001002A probowalem rebuild data system i nic masakra Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 masz nowy firmware? jesli nie to zrob upa. errorami sypie gdy ma sie corrupted data na hdd. jest tam jeszcze opcja restore file system. Cytuj
ziomus10 0 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Konsole z Linuxem mozna oddac do serwisu czy nie przymuja? Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 a czemu mieli by nie przyjąć Od kiedy stawianie linuxa jest zabronione..... Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) Pytanie o dodatkowe gniazda USB: podlaczyc musze kamere ps eye, odbiornik do gitary GH, przewod do ladowania pada, od czasu do czasu odbiornik BUZZA i przydalo by sie stale wolne miejsce na pendrive. Posiadam wersje z dwoma portami USB i jest z tym wszystkim problem, nie chce ciagle przelaczac. czy mozna podlaczyc jakiegos "huba", "rozszerzacza protow USB" do ps3? jesli tak, to jakie macie sprawdzone? oczywiscie wszystkie podlaczone do niego rzeczy musza dzialac rownoczesnie, na raz. pomysl jest taki: podepne go pod jedno gniazdo, do niego wszystkie urzadzenia i walne na podloge za mebel i bede mial jeszcze jedno wolne w konsoli na pendrive. Edytowane 8 października 2009 przez Jaszczur Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Mam pewien problem. PS3 mam podłączone do monitora, który nie ma wbudowanych głośników, dlatego korzystam ze słuchawek. Problem polega na tym, że słuchawki nie mają pilota z regulacją głośności i zbyt głośno na(pipi)iają ... I teraz pytanie- czy gdzieś w ustawieniach konsoli jest możliwość wyciszenia w pewnym stopniu dźwięku? czy da się gdzieś ustawić głośność "z góry"? (ustawienia wew. gier pomijam) Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Mam maleńki problem: Ściągnąłem ten najnowszy trailer MW2 z oficjalnej strony w pliku MP4 i po wrzuceniu pliku na Pendrive'a, a następnie próbie skopiowania go na PS3 okazało się, że konsola w ogóle go nie widzi. Wciska także "Display All", ale to samo. Tego trailera nie widzi. GSpot(ver. 2.70) podaje takie dane filmiku: http://img193.imageshack.us/img193/9774/aa2v.jpg A to dane poprzedniego trailera MW2: http://img23.imageshack.us/img23/3290/74458988.jpg Czy to wina pliku?? Cytuj
ubol 59 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Poradzi sobie człowiek z jednym problemem i pojawia się kolejny... Wrzuciłem film na dysk twardy konsoli i chcę sobie go oglądnąć, a tu dźwięku nie ma. I nie jest to jedyny przypadek, na kilku filmach tak mam... O co kurde biega, miał już ktoś taki problem, da się coś z tym zrobić? Kurde normalnie chciałbym sobie ten film obejrzeć wygodnie siedząc na kanapie, a nie wpatrywać się w monitor z odległości jednego metra... Please help me. Ewentualnie są jakieś programy dzięki którym da się skonwertować dźwięk tak aby był odtwarzany na Ps3... Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Poradzi sobie człowiek z jednym problemem i pojawia się kolejny... Wrzuciłem film na dysk twardy konsoli i chcę sobie go oglądnąć, a tu dźwięku nie ma. I nie jest to jedyny przypadek, na kilku filmach tak mam... O co kurde biega, miał już ktoś taki problem, da się coś z tym zrobić? Kurde normalnie chciałbym sobie ten film obejrzeć wygodnie siedząc na kanapie, a nie wpatrywać się w monitor z odległości jednego metra... Please help me. Ewentualnie są jakieś programy dzięki którym da się skonwertować dźwięk tak aby był odtwarzany na Ps3... Ostatnio mam ten sam problem,mam nawet film w dwóch częściach i w jeden dźwięk jest a w drugiej nie Na kompie pokazuje ,że kodeki w obydwóch są takie same. Co do konwertowania to polecam program "SUPER" ,który zrobi wszystko Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Muszę się przyznać, że często mam podłączone PS3 do telewizora SD, jednak wczoraj podłączyłem go do Full HD kablem HDMI. Jednak kiedy później ponownie podłączyłem konsolę do CRT SD przez kabel Euro/Scart telewizor nie wyświetla obrazu. Nie wiem, co się dzieje, bo konsola zachowuje się sprawnie... Co się stało? Ktoś wie, jak przywrócić konsolę do poprzedniego stanu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi