Słupek 2 143 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) Nie ma takiej możliwości. Nie każdą grę można zainstalować. Jeżeli jest instalacja to gra przeważnie instaluje się automatycznie po uruchomieniu. Choć np. taki PeS2010 ma instalacje nie obowiązkową i jeżeli chcemy go zainstalować. To w menu w opcjach mamy możliwość wybrania instalacji. Ale to chyba sporadyczny przypadek. Edytowane 26 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Choć np. taki PeS2010 ma instalacje nie obowiązkową i jeżeli chcemy go zainstalować. To w menu w opcjach mamy możliwość wybrania instalacji. Ale to chyba sporadyczny przypadek. Ja spotkałem się z 3 innymi grami z takim wyborem.Po instalacji nie odczułem jakiejś różnicy w szybkości ładowania danych,czy wczytywania gry. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Wjakich grach tak jest ? pytam z ciekawości Cytuj
vip77 237 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 np. w tekkenie. w tej grze to jak na dloni widac roznicze. po instalce wyzrazniej szybciej sie walki laduja Cytuj
BQG 0 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Virtua Tennis 3 o ile dobrze pamiętam. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) Pure też miało opcjonalną instalację. I tam było widać różnicę. Edytowane 28 marca 2010 przez Kyo Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Czy możecie podać mi jak macie skonfigurowane PS3 w 'display settings' ? Bo mam podłączone PS3 przez hdmi-hdmi do LCD, ale nie wiem jakie opcje powłączać w display settings. (full rgb itp.) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 sciagnalem sobie dodatek revenge weekend do motorstorm 1 , se sklepu amerykanskiego, bo mam amerykanska wersje. instaluje go, wchodze do gry, wszystko niby jest ok, wlaczam dodatek i po loadingu wywala mnie do xmb, lodafak? probowalem sciagnac i zainstalowac jeszcze raz, resetowalem konsole, nawet probowalem grac z amerykanskiego konta, du,pa. pomocy Cytuj
ubol 59 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Jak zrobić w Ps3 aby muzyka leciała w tle, tak że mogę po wszystkich opcjach w xmb śmigać? Szukałem tego na forum, ale nie umiałem znaleźć. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Działa to tylko przy przeglądaniu zdjęć i buszowaniu po necie. Jak wejdziesz Do jakichś ustawień albo PSS czy coś innego muzyka autoamtycznie się wyłącza. Cytuj
bobi 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Ok, nie wiem czy to mój model jest jakiś specjalny czy to każda tak ma, ale podłączenie PS3 do TV/Monitora to niezły meksyk. Przejdźmy do początku. PS3 mam podpięte do Monitora przez HDMI i do TV przez ten kabel dodawany do konsoli w chwili dy chcialem pograc na TV wchodzilem w opcje i zmieniałem na TV, analogicznie jest chcialem grać na monitorze zmienailem na HDMI. Wszystko było ok dopoki chcialem pożyczyć konsole znajomemu, przynosze mu ją podpinamy pod TV kablem HDMI i pach mamy tylko dźwiek, czarny ekran, no nić mówie podłączmy kabel Euro (3 czincz + przejściówka) nadal czarny ekran. Wrocilem do siebie podpinam pod monitor i konsola działa wieć na "slepo" w opcjach konsoli ustawiłem na kabel euro, zatwierdziło. Teraz najlepsze podłączam pod TV przez HDMI CZARNO, przez EURO CZARNO, przez czincz CZARNO. Jednym słowem gdzie nie podłącze jest CZARNO. Proszę kogokolwiek o rozwiązanie tego problemu. Moim zdaniem jeśli w konsoli zmieniamy zródło sygnalu konsola powinna się odpalić i wybrać odpowiedni odbrionik a nie uruchamiać się na ślepo. >.> Jeśli jednak nikt nie znajdzie rozwiązania proszę o instrukcje jak zjechać na zmiane obrazu, bym mógł to wykonać na ślepo do HDMI. Przykładowa forma: Odpalasz konsole, Wybierasz użytkownika (X), max w lewo, jeden raz w prawo, max w góre, 6x w dol , X. Rozumiecie o co chodzi : P Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) A nie chodzi tutaj o to ze ma przypisane na slepo ustawienia do Twojego TV i probuje odtworzyc ta sama rozdzialke i ustawienia na kazdym innym odbiorniku przez co masz brak obrazu? Zresetuj calkowicie ustawienia i podepnij na swiezo do odbiornika kolegi,z tym ze jak bedziesz chcial pogac u siebie znowu bedziesz musial na swiezo ustawiac;p Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Velius Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Zrób twardy reset. Wyłącz konsole z tyłu, potem włącz i przytrzymaj z przodu przycisk reset do momentu piknięcia. Przytrzymaj a nie naciśnij. Konsola zresetuje wszystkie ustawienia i powinno ci znaleźć obraz i wszystko. Cytuj
bobi 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Panie świnka, bardzo mi Pan pomógł =) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Prawdopodobnie chodzi tu o rozdzielczość, którą obsługuje monitor a nie obsługuje TV, ja np przełączam się między monitor full hd, gdzie uruchamiam PS3 na 720p/1080p w display settings, a po przełączeniu na TV jak zapomnę o tych opcjach mam ładny czarny ekran bo TV to maks 1080i... Cytuj
BQG 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 sciagnalem sobie dodatek revenge weekend do motorstorm 1 , se sklepu amerykanskiego, bo mam amerykanska wersje. instaluje go, wchodze do gry, wszystko niby jest ok, wlaczam dodatek i po loadingu wywala mnie do xmb, lodafak? probowalem sciagnac i zainstalowac jeszcze raz, resetowalem konsole, nawet probowalem grac z amerykanskiego konta, du,pa. pomocy Przed zainstalowaniem ponownym usunąłeś dodatek? 8) Cytuj
kiseki 765 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Czy można usunąć konkretne gry z listy trofeów? Chodzi o to, że chcę mieć trofea tylko z exclusive'ów, a kiedyś SF4 mi się zachciało na PS3 i chciałbym go usunąć? Da rade? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Panowie ,czy warto kupić dzisiaj (jak Slim w sklepach) PS3 80GB ? Świetny stan ,gwarancja i te sprawy .650zł .Na coś powinienem zwrócić uwagę ,przy kupnie ? Czy jak konsola mi padnie to gwarancja jest uwzględniana tylko w miejscu zakupu ? Sprzedający jest z drugiego końca Polski . Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Chce zakupić sobie 16gb pendrive'a do przenoszenia filmów hd pc->konsola, ale obiło mi się o uszy że ps3 nie odtworzy plików powyżej 2 gb. Prawda to? Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 hmmm, to dziwne bo niedawno z pena oglądałem Watchmen który miał ok 2,5gb Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 hmmm, to dziwne bo niedawno z pena oglądałem Watchmen który miał ok 2,5gb PS3 obsługuje tylko pamięci sformatowane w fat32, a system ten nie jest w stanie obsłużyć plików większych niż 4gb (a nie 2gb jak napisałeś wcześniej). Większe filmy można łatwo dzielić na 2 części więc nie jest to jakiś duży problem. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Jeszcze kilka miesięcy temu na pewno nie można było filmów cięższych niż 2GB włączyć. Nie ma to nic wspólnego z ograniczeniem FAT32. Na pewno limitem nie jest 2 gb, może zmienili z fat 16 na 32 w międzyczasie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi