Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Musisz chyba wcisnąć PS button i coś tam ustawić z tego co pamiętam. Mówię o PSX.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Nie, bo my mamy ustawione w konsoli wyświetlanie w natywnej rozdzielczości telewizora, a nie oryginalnej. ;] To fajnie ale ja mam ps3 podpiete do monitora a nie tv Musisz chyba wcisnąć PS button i coś tam ustawić z tego co pamiętam. Mówię o PSX. Wchodzilem (w trakcie gry) ale nic nie znalazlem. Jutro poprobuje z ustawieniami w menu konsoli.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Podczas uruchomionej gry wybierajc ps button powinienes wejsc w opcje Other Settings i tam jest opcja Screen Mode
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Opcji takiej nie mialem. Jedynie do wyboru Smoothing. Ale w menu konsoli w settings->game settings jest opcja PS Upscaler. Mialem na off, zmienilem na Full Screen i dopiero po tym pojawilo sie do wyboru tez Screen Mode. Niestety mimo, ze jest ustawione na FS to giera nadal uruchamia sie w czarnej ramce
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Z tego co mi wiadomo to chyba zależy od gry. MGS i CTR odpalają mi się w ramce na wszystkich znanych mi ustawieniach.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l mam trochę głupie pytanie ale nie znalazłem na nie odpowiedzi. Zamierzam kupić ps3 slim i natknąłem się na ludzi którzy szukają konkretnych modeli "cech-xxxx" O co chodzi z tym cech? Co on oznacza i jaki najlepiej szukać, oraz czym one się różnią ?
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l przy cech XXXX oznacza model gdzie 2XXX to model "slim" A i B na koncu oznacza rodzaj dysku 120/250gb a te 3 pozostale XXX oznaczaja w jakim procesie produkcyjnym jest ps3 npp 2000 to bedzie 45nm/65nm a 2100 to 45/40 ( cell/rsx) najlepiej szukac 2100 -> mniejszy proces produkcyjny -> mniej sie grzeje -> mniejsze ryzyko awarii
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l 80010514 - co proponujecie? kupic laser, a moze zamienic z innej konsoli np. 60Gb ??
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l da rade zbrobic id z rosyjskich liter? Teoretycznie powinno się dać, po wybraniu Rosji jako kraju na które zakłada się konto, ale wątpie bo jeszcze nie spotkałem nikogo z takim bądź podobnym nickiem.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l a widzieliscie id w krzakach czy innych hieroglifach? widzialem pare razy gwiazdki, trojkaciki itp
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l Widziałem w ID w krzakach jak grałem w KZ2 na serwerach JP. A i CECH 21XX ma wifi ze standardem N Edytowane 16 sierpnia 201014 l przez MaroS
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?Product_ID=83961 Nie wiedziałem,gdzie to wkleić.Nowy model PS3 z dyskiem 160gb w cenie 120gb
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l Wytłumaczył by mi ktoś jak ustawić media center? Tz chciałbym oglądąc filmy na ps3 z kompa nie przenosząc ich:O Jeżeli taka proźba już była to prosił bym o link. Pozdrawiam
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l http://ps3mediaserver.blogspot.com/ Sam korzystałem i polecam. Włączasz programik, czekasz, a później z poziomu konsoli wybierasz interesujący Ciebie folder na kompie. Łatwe w obsłudze. Edytowane 16 sierpnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Jeszcze jedną mam prozbe. Istnieje taka strona (kiedys byłem na niej) Gdzie mozna z innymi wymieniać sie grami. Swego rodzaju giełda. Zna ktoś moze adres? Pozdrawiam
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l www.gametrade.pl jest wiele takich ale ta jest popularna, moze tej szukasz
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Tak dokładnie na tej byłem. Dzięki wielkie! Tutaj masz jakby co odpowiedni temat na forum dotyczący tej platformy http://www.psxextreme.info/topic/88157-skladki-na-gry-pss-platforma-komunikacyjna/page__st__20
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l podpialem ps3 do telewizora (hd ready), chce sobie odpalic mgs sciagnietego z PSN (wersja z psxa) i pojawia mi sie komunikat, ze "nie mozna grac w ta gre korzystajac z akutalnych ustawien wyjscia wideo" czyli jak podpinam przez hdmi to gra nie dziala?