Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, bo my mamy ustawione w konsoli wyświetlanie w natywnej rozdzielczości telewizora, a nie oryginalnej. ;]

To fajnie ale ja mam ps3 podpiete do monitora a nie tv ;)

Musisz chyba wcisnąć PS button i coś tam ustawić z tego co pamiętam. Mówię o PSX.

Wchodzilem (w trakcie gry) ale nic nie znalazlem. Jutro poprobuje z ustawieniami w menu konsoli.

Opublikowano

Opcji takiej nie mialem. Jedynie do wyboru Smoothing.

Ale w menu konsoli w settings->game settings jest opcja PS Upscaler. Mialem na off, zmienilem na Full Screen i dopiero po tym pojawilo sie do wyboru tez Screen Mode.

Niestety mimo, ze jest ustawione na FS to giera nadal uruchamia sie w czarnej ramce :/

Opublikowano

mam trochę głupie pytanie ale nie znalazłem na nie odpowiedzi.

Zamierzam kupić ps3 slim i natknąłem się na ludzi którzy szukają konkretnych modeli "cech-xxxx" O co chodzi z tym cech? Co on oznacza i jaki najlepiej szukać, oraz czym one się różnią ?

Opublikowano

przy cech XXXX oznacza model gdzie

2XXX to model "slim" A i B na koncu oznacza rodzaj dysku 120/250gb

a te 3 pozostale XXX oznaczaja w jakim procesie produkcyjnym jest ps3 ;) npp 2000 to bedzie 45nm/65nm a 2100 to 45/40 ( cell/rsx)

najlepiej szukac 2100 -> mniejszy proces produkcyjny -> mniej sie grzeje -> mniejsze ryzyko awarii

Opublikowano

da rade zbrobic id z rosyjskich liter?

Teoretycznie powinno się dać, po wybraniu Rosji jako kraju na które zakłada się konto, ale wątpie bo jeszcze nie spotkałem nikogo z takim bądź podobnym nickiem.

Opublikowano

Wytłumaczył by mi ktoś jak ustawić media center? Tz chciałbym oglądąc filmy na ps3 z kompa nie przenosząc ich:O Jeżeli taka proźba już była to prosił bym o link. Pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze jedną mam prozbe. Istnieje taka strona (kiedys byłem na niej) Gdzie mozna z innymi wymieniać sie grami. Swego rodzaju giełda. Zna ktoś moze adres? Pozdrawiam

Opublikowano

www.gametrade.pl

jest wiele takich ale ta jest popularna, moze tej szukasz

Opublikowano

podpialem ps3 do telewizora (hd ready), chce sobie odpalic mgs sciagnietego z PSN (wersja z psxa) i pojawia mi sie komunikat, ze "nie mozna grac w ta gre korzystajac z akutalnych ustawien wyjscia wideo"

czyli jak podpinam przez hdmi to gra nie dziala?