Berion 207 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Zależy od stopnia kompresji. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 czy instalacja 2,5GB (demo Mass effect) powinno trwać ok 20min? Czy to nie za długo? Natomiast demo DS2 (1,5GB) instalowało się 3min... U mnie czas ME2 byl zblizony do twojego. Ale z tymi 3min na demo DS2 to chyba przesadziles Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 czy instalacja 2,5GB (demo Mass effect) powinno trwać ok 20min? Czy to nie za długo? Natomiast demo DS2 (1,5GB) instalowało się 3min... U mnie czas ME2 byl zblizony do twojego. Ale z tymi 3min na demo DS2 to chyba przesadziles z zegarkiem w reku sprawdzałem bo zaniepokoiłem się długością instalacji MAss Effect. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Ej mi demo me2 sie nie instalowalo, tylkood razu bylo gotowe do grania :-> Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 a nie zrobiles przypadkiem tak, ze: wlaczyles sciaganie -> dałes wylącz i zaznaczyłes boxa zeby wylaczyl sie po sciagnieciu demka? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 A nie dałeś może żeby konsola się wyłączyła po ściągnięciu ? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 No nie mowcie ze wtedy sie instaluja dema tez?:-) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 (edytowane) No instalują. Czasem jak parę rzeczy ściągnę to używam tej opcji aby wszystko naraz się zainstalowało chociaż już nic się nie ściąga. Edytowane 27 grudnia 2010 przez Kyo Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Instalują się od razu, to mechanizm zapobiegający skopiowaniu paczki instalacyjnej w razie ewentualnego złamania konsoli... no ale ja kto bywa w życiu, kiedy już ją złamano to jest inny i prostszy sposób na ściągniecie takiej paczki. ;] Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 W menu mam 1080p, tak jest ustawione, ale w grze, która obsługuję full hd (dead nation) i tak mam 720p. Co jest nie tak? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Na pewno obsługuje 1080p? W XMB ustawiasz rozdzielczość wyświetlaną przez XMB, gry ustawiają same adekwatnie do tego jak się wyświetlają. Z tego co wiem to tylko na debugach można wymuszać rozdzielczości. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 W menu mam 1080p, tak jest ustawione, ale w grze, która obsługuję full hd (dead nation) i tak mam 720p. Co jest nie tak? spróbuj odznaczyć 720p (jako niedostępną). niech ma do wyboru SD lub FULL HD. Jak nie pójdzie obraz, to oznacza, że DN nie obsługuje 1080p. ja czasami tak wymuszałem rozdzielczość Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Ale wtedy to jest zwykły upscaling. Dużo gier oferuje tą funkcję, ale często na okładce brakuje odpowiedniej informacji. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ale wtedy to jest zwykły upscaling. Dużo gier oferuje tą funkcję, ale często na okładce brakuje odpowiedniej informacji. dla gier 720p tak, to jest zwykły upscalling. Ja miałem problem w tym, że gra na pudełku miała napisane 1080p a odpalała się w 720p. Jedynym wyjściem było tylko odznaczenie 720p jako dostępnej opcji. Nie wiem czemu tak się dzieje niestety. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Mam zamiar kupić jakiś zestaw audio do PS3 konkretnie pod FIFE 11 i NFS HP. Jednak mam wątpliwości, gdyż w NFS HP, gdy inne gracze mają takie zestawy, nadają tak cicho że ledwo ich słyszę. Regulowałem dzięki w grze ale nic nie pomogło. Z czym się je ten zestaw (trzeba założyć specjalny audio czat?) aby można było porozmawiać bez żadnych przeszkód ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 napisz po polsku o co ci chodzi to odpowiem Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Na PS3 nie ma czegoś takiego jak systemowy voice czat podczas gry i długo nie będzie (jeżeli w ogóle ), jest tylko to co oferuje dana gra. A głośność rozmów podczas gry zależy od kilku rzeczy, jak np: jakość HS'ów jakie posiadają rozmówcy, ustawień HS w systemie PS3 jak i ustawienie głośności na słuchawce oraz od tego jak głośmo mówią znajomi Niekiedy słaby net uniemożliwia dobrą konwersacje. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 napisz po polsku o co ci chodzi to odpowiem OK. Gram w NFS HP i kilku graczy w tej samej grze używa sprzętu typu heatset, dlaczego słysze ich bardzo niewyraznie i cicho? Oni siebie słyszą dobrze. I mam tak z róznymi osobami. Pytam bo sam planuje kupic taki zestawik i mam obawe ze moze mi zle działać. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 w opcjach gry powinienes miec opcje odpowiedzialne za głośność muzyki, rozmów i odgłosów gry. po kupieniu heaDseta nie powinienes miec problemow. polecam plantronicsa Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 po kupieniu heaDseta nie powinienes miec problemow. polecam plantronicsa Dobrze CoATI prawi... bierz plantronicsa, za 70-80 zeta na allegro wyrwiesz bez problemu. Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Jak w temacie. Analogi czasem nie powracaja na swoje miejsce. Co może być z nim nie tak ? Da sie to naprawić ? Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Najzwyczajniej w świecie, mechanizm gałek się wyrobił (efekt uboczny użytkowania jednego pad'a przez długi okres czasu). Niestety, nic na to nie poradzisz - żadne rozkręcanie czy smarowanie nie pomoże. Jeśli cenisz sobie komfort grania, masz tylko jedno wyjście... Zakup nowego pad'a Cytuj
abradab75 0 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 czy po zalożeniu drugiego konta z nowo skonfigurowanym polaczeniem internetowym konfiguracja internetu na tym drugim pozostanie nienaruszona ? pożyczyłem konsolę Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 (edytowane) wczoraj zmieniłem dysk w konsoli i teraz nie chce mi wyszukać jednego z padów(oryginalny sixaxis) wie ktoś o co chodzi? czy po prosu padł? edit. nieważne już,przypomniał mi sie guziczek z tyłu resetujący pada uff Edytowane 20 stycznia 2011 przez sznajder Cytuj
Losiu 0 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Witam, mój kumpel ma następujący problem w CoD:BO Mianowicie nie może dołączyć do żadnej prywatnej gry nieważne kto go zaprosi wyskakuje mu błąd i to samo gdy on założy grę i zaprosi np. mnie - nie mogę dołączyć. Wyskakuje problem z Hostem. Teraz pytanie czy to może być problem wersji gry (choć raczej nie wydaje mi sie), ustawień routera czy powodem może być jeszcze inna rzecz??? I jeśli router to co trzeba zrobić??? Pomóżcie proszę, bo za cholerę nie wiem jak mu pomóc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi