SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Musisz kupić zdrapkę w $. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Obadał ktoś ten nowy program "Filmy"? Do ściągnięcia jest trial i pełna wersja za 18 zł? Co to za program, o co w nim chodzi? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 ot rozbudowana przegladarka zdjęć, program do prezentacji, etc. kilka fajnych opcji tylko ,ze współpracuje z aparatami/kamerami sony. zdaje sie, ze tylko sony ;] 1 Cytuj
stasimon 0 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ja mam te sluchawki ale nie podpinalem ich nigdy do PS3, sluzyly mi do ogladania filmow z lapka a teraz do gier PC. Nie mam tych gierek wiec na nich nie sprawdze ale jak chcesz to odpale na innych? O ile znajde oczywiscie ten zewnetrzny dekoder bo go juz dawno nie uzywalem! pzd. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Tu masz temat o słuchawkach http://www.psxextreme.info/topic/55978-sluchawki/page__st__80 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Czy ten xboxowy pad micorsoftu dedykowany do PC Games for windows zadziała na ps3? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Pożyczyłem God of War III od kolegi i zauważyłem, że pudełko jest cieńsze i bardziej lekkie od pozostałych pudełek gier, które posiadam. Czy teraz wszystkie gry wychodzą w pudełkach od AMARAY? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Pożyczyłem God of War III od kolegi i zauważyłem, że pudełko jest cieńsze i bardziej lekkie od pozostałych pudełek gier, które posiadam. Czy teraz wszystkie gry wychodzą w pudełkach od AMARAY? Nie właśnie. Po GoW 3 kupiłem choćby Sly i pudełko jest normalne tylko właśnie w GoW3 (w takim exie) jest jakieś niedorobione. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Czy ten xboxowy pad micorsoftu dedykowany do PC Games for windows zadziała na ps3? nie pad dedykowany do PC to jest identyczny pad jaki jest do Xboxa 360, rozni sie tylko opakowaniem i moze jakas plytke ze sterami daja, przeciez nie wszyscy PCowcy muza wiedziec ze jakby kupili pad do X360 to bedzie dzialac na PC, dla tego od jakiegos czasu MS wpadl na pomysl zeby zrobic specjalne opakowanie dla PCtowcow i np w takim MM moglo to powedrowac do dzialu: sprzet dla PC... tak samo zapewne zrobia niedlugo z kinectem... Cytuj
Masny 343 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) @2UP U mnie Uncharted 2 ma strasznie lipne pudełko. Trochę lepsze ma już GT5. Teraz moje pytanie: Czy żeby podlaczyc PS3 pod monitor LCD który ma tylko D-Sub potrzebuje ciągle ten VGA Box (którego na allegro nie ma) czy może już wymyślono jakieś przejścióweczki w normalnej cenie? (monitor ma rozdziałkę 1680x1050, czyli 16:10, ale tryb 720p powinien śmigać, c'nie?) Wiem, że temat wałkowany dużo razy, ale technologia idzie na przód z dnia na dzień Nevermind Edytowane 20 lutego 2011 przez łosion Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Pożyczyłem God of War III od kolegi i zauważyłem, że pudełko jest cieńsze i bardziej lekkie od pozostałych pudełek gier, które posiadam. Czy teraz wszystkie gry wychodzą w pudełkach od AMARAY? Nie właśnie. Po GoW 3 kupiłem choćby Sly i pudełko jest normalne tylko właśnie w GoW3 (w takim exie) jest jakieś niedorobione. Oficjalnie tylko trzeci GoW miał takie pudełko. Nie oficjalnie w Empiku na półkach sklepowych wszystkie gry są w tych pudełkach, co więcej u mnie mają tandetne ksera okładek (kolorowe, ale widziałem też czarno-białe). Ja zaopatrzyłem się w kartę zdrapkę specjalnie dla pudełka, ewentualnie kup na aledrogo normalne. 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 To wtedy mam szczęście bo tylko GoW3 mam w tym lipnym pudełku (to znaczy tak samo jak Square zamieniłem z kart zdrapek). Od tamtej pory ani razu już nie trafiłem tej tandety czy to w exach czy w multiplatformach. Cytuj
lukkow 0 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Kupiłem niedawno PS3 slim 160 GB, nówka sztuka. Niestety bez gwarancji. Dziś ściągnąłem demo Heavy Rain i tu pojawia sie problem. Na samym początku jest taki moment w którym należy potrząsnąć padem aby koleś skorzystał z inhalatora. Próbowałem na wszystkie sposoby poruszać tym padem i za cholere nia da rady, żadnej reakcji. Podejrzewam że pad ma niesprawny żyroskop w jednej osi, tej odpowiedzialnej za ruchy góra, dół. Ściągnąłem warhawka i normalnie gra reaguje na ruchy przód, tył i prawo, lewo. Reszta pada działa prawidłowo. Spotkał się już ktoś z takim przypadkiem? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Odpowiedź jest prosta. Ściągnąłeś wersję na PS Move, tam padem można tylko chodzić. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Pożyczyłem God of War III od kolegi i zauważyłem, że pudełko jest cieńsze i bardziej lekkie od pozostałych pudełek gier, które posiadam. Czy teraz wszystkie gry wychodzą w pudełkach od AMARAY? Nie właśnie. Po GoW 3 kupiłem choćby Sly i pudełko jest normalne tylko właśnie w GoW3 (w takim exie) jest jakieś niedorobione. Oficjalnie tylko trzeci GoW miał takie pudełko. Nie oficjalnie w Empiku na półkach sklepowych wszystkie gry są w tych pudełkach, co więcej u mnie mają tandetne ksera okładek (kolorowe, ale widziałem też czarno-białe). Ja zaopatrzyłem się w kartę zdrapkę specjalnie dla pudełka, ewentualnie kup na aledrogo normalne. nie wiem czy "oficjalnie" wszystkie pudelka sprawdziles ale GT5 ma takie same chu.owe pudelko od AMARAY'a co GOW III Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 (edytowane) Avatar kupiony na koncie "A" będzie "działał" na koncie "B" na tej samej konsoli tak jak theme? Edytowane 22 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Pożyczyłem God of War III od kolegi i zauważyłem, że pudełko jest cieńsze i bardziej lekkie od pozostałych pudełek gier, które posiadam. Czy teraz wszystkie gry wychodzą w pudełkach od AMARAY? Nie właśnie. Po GoW 3 kupiłem choćby Sly i pudełko jest normalne tylko właśnie w GoW3 (w takim exie) jest jakieś niedorobione. Oficjalnie tylko trzeci GoW miał takie pudełko. Nie oficjalnie w Empiku na półkach sklepowych wszystkie gry są w tych pudełkach, co więcej u mnie mają tandetne ksera okładek (kolorowe, ale widziałem też czarno-białe). Ja zaopatrzyłem się w kartę zdrapkę specjalnie dla pudełka, ewentualnie kup na aledrogo normalne. nie wiem czy "oficjalnie" wszystkie pudelka sprawdziles ale GT5 ma takie same chu.owe pudelko od AMARAY'a co GOW III Widziałem pudełko od GT. Oby Killzone nie był w takim. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Killzone 3 jest właśnie w takim. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 (edytowane) Kupiłem niedawno PS3 slim 160 GB, nówka sztuka. Niestety bez gwarancji. Dziś ściągnąłem demo Heavy Rain i tu pojawia sie problem. Na samym początku jest taki moment w którym należy potrząsnąć padem aby koleś skorzystał z inhalatora. Próbowałem na wszystkie sposoby poruszać tym padem i za cholere nia da rady, żadnej reakcji. Podejrzewam że pad ma niesprawny żyroskop w jednej osi, tej odpowiedzialnej za ruchy góra, dół. Ściągnąłem warhawka i normalnie gra reaguje na ruchy przód, tył i prawo, lewo. Reszta pada działa prawidłowo. Spotkał się już ktoś z takim przypadkiem? Odpowiedź jest prosta. Ściągnąłeś wersję na PS Move, tam padem można tylko chodzić. Demo Heavy Rain z PSS jest tylko w jednej wersji - z dodaną obsługą PS Move, ale można zmienić w opcjach sterowanie z Move na pada. Poszukaj, na pewno znajdziesz. Ale jeśli już to zrobiłeś, to może rzeczywiście coś z padem. Edytowane 22 lutego 2011 przez fazzeer Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 (edytowane) Sugerowałem się opisem na PSS. Swoją drogą dziwna sprawa że usuwają zawartość sklepu. @down Tu już nie chodzi mi bezpośrednio o demo HR, ale o część starszych rzeczy. Edytowane 23 lutego 2011 przez Square Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 W sumie to nie uznałbym tego za usunięcie zawartości. Po co mają być na PSS dwa wersje dema, skoro nowsza oferuje to samo co poprzednia plus dodaje obsługę PS Move ? Prędzej nazwałbym to upgrade`m. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 Podczas synchronizacji trofeów wyskakuje błąd 80022D68. Nie wchodzą mi trofiki z Dead Space 2 wersja na rynek niemiecki. Mam polskie konto na ps3. Jakieś sugestie! Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 Spróbuj Rebuild Database z recovery. Na guglu widzę tylko, że pomaga sformatowanie dysku i synchronizacja trophy (czyli tracisz te zdobyte p[o ostatniej synchronizacji)... Możliwe, że jest to błąd związany z nieprzypisaniem trophy setu do użytkownika (taka teoria). Można się pobawić na CFW, na OFW niestety nie da się kasować pojedynczych i sprawdzić na czym konkretnie polega problem. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 (edytowane) Założyłem inne konto, odpaliłem przypadkowa gre, zrobiłem synchro i wszystko oki. Odpalam na tym samym koncie Dead Space 2 DE, i nie wchodzi na serwer. Jakiś problem jest z tą wersja niemiecką.. Na dodatek teraz też pojawił się błąd o kodzie 80711008. Co się kurde dzieje? Mam naturalnie OFW Edytowane 26 lutego 2011 przez Luk248 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi