Q-Jot 321 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Można jakoś zgrać czyjeś save`y, albo ściągnąć z internetu i będą działać w grach? Kumpel pożyczył God of War III z wypożyczalni gier i chciałem sobie przejść wyzwania Olimpu, ale miałem polską wersję a teraz mam angielską i nie działają mi save`y, muszę jeszcze raz grę przechodzić. Da się coś zrobić? A gdyby ktoś kto ma PSN+ zgrał swojego save na chmurę, ja bym pożyczył od niego jego konto i zgrał z chmury tego save na swoją konsolę, to by zadziałało? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Można jakoś zgrać czyjeś save`y, albo ściągnąć z internetu i będą działać w grach? Kumpel pożyczył God of War III z wypożyczalni gier i chciałem sobie przejść wyzwania Olimpu, ale miałem polską wersję a teraz mam angielską i nie działają mi save`y, muszę jeszcze raz grę przechodzić. Da się coś zrobić? A gdyby ktoś kto ma PSN+ zgrał swojego save na chmurę, ja bym pożyczył od niego jego konto i zgrał z chmury tego save na swoją konsolę, to by zadziałało? www.gamefaqs.com 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Można jakoś zgrać czyjeś save`y, albo ściągnąć z internetu i będą działać w grach? Kumpel pożyczył God of War III z wypożyczalni gier i chciałem sobie przejść wyzwania Olimpu, ale miałem polską wersję a teraz mam angielską i nie działają mi save`y, muszę jeszcze raz grę przechodzić. Da się coś zrobić? A gdyby ktoś kto ma PSN+ zgrał swojego save na chmurę, ja bym pożyczył od niego jego konto i zgrał z chmury tego save na swoją konsolę, to by zadziałało? www.gamefaqs.com dzialac bedzie ale trofea wpadac nie beda. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Mam slimke i wydaje mi sie, ze sie bardziej grzeje i cos bardziej halasuje. Oplaca sie te pudlo rozkrecic i przeczyscic ? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Można jakoś zgrać czyjeś save`y, albo ściągnąć z internetu i będą działać w grach? Kumpel pożyczył God of War III z wypożyczalni gier i chciałem sobie przejść wyzwania Olimpu, ale miałem polską wersję a teraz mam angielską i nie działają mi save`y, muszę jeszcze raz grę przechodzić. Da się coś zrobić? A gdyby ktoś kto ma PSN+ zgrał swojego save na chmurę, ja bym pożyczył od niego jego konto i zgrał z chmury tego save na swoją konsolę, to by zadziałało? www.gamefaqs.com dzialac bedzie ale trofea wpadac nie beda. Po przepisaniu będą. Tak samo save'y, można też zmienić im ID.5min. roboty. Mam slimke i wydaje mi sie, ze sie bardziej grzeje i cos bardziej halasuje.Oplaca sie te pudlo rozkrecic i przeczyscic ? Wystarczy Ci tzw. fan test. Edytowane 20 października 2011 przez Berion Cytuj
Masher 2 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Da się zaznaczyć wszystkie save'y i przerzucić na pendrive'a? Bo pojedynczo to zajmie lata... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Da się zaznaczyć wszystkie save'y i przerzucić na pendrive'a? Bo pojedynczo to zajmie lata... Nie Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Z poziomu XMB się nie da. Głupio bo np. zdjęcia można... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Berion, Ty zdajesz się być zorientowany. Szykuje Sony jakieś większy update ? Microsoft uderza z grubszym updatem i liczę, że Sony też jakoś znacznie usprawni, upiększy XMB Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Nie jestem inżynierem od softu w Sony. Niestety - dla nas wszystkich niestety. Sony nigdy nie robi takich update'ów, zawsze są niespodziewane - chyba, że jakiś grubszy hack wychodzi to wtedy można zawsze przypuszczać. Niestety ;] nic takiego miejsca nie miało. Jest mały przełom w aktywacji gier z PSN, ale bez znaczenia dla "legalnych systemów" tak teraz jak i w przyszłości (można ze swojego exdata wydzielić goły, czyli bez prywatnych danych do dzielenia się ze społecznością, można też potem pożenić to z rozpakowaną grą robiąc paczkę z bez restrykcji NPDRM)). Tak samo Sony nie zmienia wyglądu XMB (i niech i ręka boska broni! Jakby mi zmienili na kulki al'a Vita to nieźle bym się wściekł). Właśnie tego nie lubię w dashu dla X360. Mnie się podobały blade'y, dlaczego jestem zmuszany do używania NXE R1/2/3? Po za tym to taki model biznesowy: im mniej ingerencji w fw tym tańszy (choćby nawet głupie testy) i więcej funkcji, które można "kiedyś tam" dodać, ogłaszając to z wielką pompą jak robi np. Apple. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Szkoda, że pod względem funkcjonalności i aspektów społecznościowych (grupy, rozmowy, cross-chat) XMB nie dorasta NXE do pięt. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Z lenistwa i z oszczędności nie. Jeszcze bezczelnie robią z nas debili publicznie ogłaszając, że to technicznie nie możliwe... Tja, tak samo jak Other OS na Slimach. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Mogliby coś z tym zrobić, bo to jest standard. Po przesiadce z Xboxa na PS3 doznałem strasznego szoku in minus. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Ja akurat jestem przeciwnikiem integracji z fw takich rzeczy jak chaty, fejsbuki i inne społecznościowe badziewiaki. Wystarczą friendsy i PMki (i cross game chat, którego nie będzie ;]). Od całej reszty powinny być osobne aplikacje jak np. Home, czyli instalowane i integrowane z woli użytkownika. To samo z przeglądarką internetową, ze streamerem (AXN, Ipla itp.). Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Głównie chodzi mi o chat, game cross chat i starczyłoby. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 No włąsnie dziś zakupiłem ps3 i jestem zielony, czy istnieje możliwość sprawdzenia ile % ściągniętego dema aktualnie się pobiera? Ten ps store jakiś wogóle dziwny i mało opcji jest na xboxie wygląda to o wiele lepiej i prościej. Jak próbuje wejsc na demo drugi raz to pokazuje mi że ściąga od początku i tak w kolo macieju Proszę o pomoc Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 (edytowane) Jak masz włączone jakieś pobieranie to w trzeciej zakładce od końca (chyba Network się zwie) masz ikonę odnośnie pobierania. Tam masz wyświetlony postęp, możesz zatrzymywać pobieranie, kasować itd. I następnym razem nie zakładaj nowego tematu tylko pisz w odpowiednim. Zapomniałem dodać że chodzi o zakładkę w XMB. Edytowane 5 listopada 2011 przez Square Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 da sie jakos sprawdzic co mi dokladnie zajmuje ile miejsca na dysku? pokazuje mi wolne 30/111 gb a gry sciagniete maja wsumie 32gb i nie moge znalezc pozostalych 51gb Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 bład 80029563 Kupiłem grę z PSS i wyskoczyło coś takiego. Pewnie muszę ściągnąć jeszcze raz, ale czy w ten sposób nie stracę jednego z pięciu slotów? Czy już to jedno pobranie można ściągać na moją konsolę ile razy chcę. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Wchodzisz normalnie w Download List i pobierasz ile razy chcesz, nie stracisz żadnego slota. 1 Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Nawet ze składki? Nawet 1 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Czy to normalne, ze jak mam w menu ustawione DD i DTS. gra obsluguje oba to DTS sie nigdy nie wlaczy? konsola bedzie wybierac slabsze DD? Jak odznacze DD a jakas gra nie bedzie obslugiwac DTS to jakis dzwiek bedzie wybrany? stereo? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Nie jest to normalne, zależy od gry. W takim Uncharted ustawiasz w opcjach, a taki Burnout Paradise za nic nie pójdzie od strzała w DTS u mnie (od jakiejś tam łatki do gry) tylko po odznaczeniu DD. Tak wtedy odpali się stereo. Cytuj
metrowy 0 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 Witam ! Mam problem ponieważ nie mogę ściągnąć Battlefielda z PSS. Staje mi ściąganie na około 2700mb i nie idzie dalej. Nie jest to wina internetu czy braku miejsca ponieważ ściągałem FIFĘ 5 dni temu a teraz Shifta 2 i nie ma żadnych problemów. To samo miałem także z Dragon Age też stawało ściąganie i nic nie pomagało, w końcu musiałem sprzedać slot. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi