Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja o której mówisz daje tylko możliwość wł/wył komunikatu o logowaniu znajomych i otrzymywanych wiadomościach (nie da się tego rozdzielić, jedynie obie rzeczy na raz da się wylączyć co jest glupotą). A pasek z informacjami pod zegarem to tylko na US.

Opublikowano

Mam taką sprawę. Chciałbym, aby łącze podczas grania po sieci było bardziej ustabilizowane. Do tej pory grałem używając Wifi, lecz mam dość słaby sygnał i niski transfer, więc stąd moje pytanie: Czy mogę połączyć konsolę z routerem przy pomocy kabla ? Załatwi to sprawę po odpowiedniej konfiguracji w konsoli ? :)

Opublikowano

Jak nie masz co z pieniędzmi robić to sprzedaj.

Nie ma "wersji bezawaryjnych", nigdy takich nie było i nigdy nie będzie niezależnie od konsoli. Fizyka jest bezlitosna. ;)

Opublikowano (edytowane)

Niekoniecznie Twoja konsola jest bez numerka - może to być jakaś inna - zależy jak były aktywowane - możesz dezaktywować wszystkie i potem ręcznie z poziomu XMB aktywować Twoją konsolę. Dezaktywację przez www można robić raz na 6 miesięcy.

Edytowane przez Kyo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zalozmy, ze zablokowalem innego uzytkownika. Nie otrzymuje od niego wiadomoscci, nie mam z nim mozliwosci chatowanie. Czy gdy ow zablokowany przeze mnie uzytkownik chce wyslac mi wiadomosc dostaje onfo, ze zostal przeze mnie zablokowany, czy tez wysyla wiadomosc, ktorej i tak nie odczytam, bedac przekonanym, ze ja otrzymalem?

Opublikowano

Każdy pod Bluetooth który da się "parować" oraz większość tych pod USB (na pewno działa większość Logitechów).

@Ken: kiedyś było info ale teraz nie ma kompletnie nic - żadnej informacji (z tego co sprawdzałem). Nawet nie wyświetliło się info przy próbie dodania zablokowanej osoby do znajomych :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy można stworzyc osobny folder na PS3 np top gear by nie wchodzić specjalnie do foldery z filmami na literę T ?

Ja natomiast chciałem zapytać czy można założyć takie foldery w przypadku gier. Irytuje mnie za każdym razem kiedy chcę znaleźć tytuł, który chcę włączyć, szukanie w gąszczu dem. Chodzi głównie o to aby pełne wersje na dysku były osobno, a dema osobno. Może jestem "gupi", ale poza sortowaniem zmienianym kwadratem i trójkątem nic takiego nie znalazłem.

Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro.

Edytowane przez Luqat
Opublikowano

Założyłem sobie nowe konto przez strone playstation.com.Następnie chce się zalogować na już istniejące konto pojawia się prośba o podanie loginu i hasła po czym wyskakuje napis "Aby skorzystać z sieci playstation network za pomocą konta z wprowadzonymi danymi należy podać informacje dodatkowe" daje ok wpisuje identyfikator i pokazuje się "Nie można użyć wprowadzonego identyfikatora internetowego" ktoś się spotkał z takim problemem?

Opublikowano

Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane.

Opublikowano

Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane.

Utworzyłem nowego użytkownika i tam chce się zalogować na istniejące konto ale się nie da

Opublikowano

A na wsześniejszym profilu nie masz już tego konta użytego ? Ja jedynie miałem sytuacje że na nowo utworzonym mailu nie dało się konta założyć.