Opublikowano 24 czerwca 201212 l Da się. Gdzieś w opcjach jest. Coś z notifycations było. Nie ma teraz konsoli pod ręką, ale da się na pewno.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Opcja o której mówisz daje tylko możliwość wł/wył komunikatu o logowaniu znajomych i otrzymywanych wiadomościach (nie da się tego rozdzielić, jedynie obie rzeczy na raz da się wylączyć co jest glupotą). A pasek z informacjami pod zegarem to tylko na US.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Mam taką sprawę. Chciałbym, aby łącze podczas grania po sieci było bardziej ustabilizowane. Do tej pory grałem używając Wifi, lecz mam dość słaby sygnał i niski transfer, więc stąd moje pytanie: Czy mogę połączyć konsolę z routerem przy pomocy kabla ? Załatwi to sprawę po odpowiedniej konfiguracji w konsoli ?
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Oczywiscie, ze mozesz polaczyc kablem, nawet powinienes (polaczenie jest lepsze i stabilniejsze). Co masz na mysli piszac Załatwi to sprawę po odpowiedniej konfiguracji w konsoli ?
Opublikowano 25 czerwca 201212 l W 99% przypadków lepiej połączyć kablem więc możesz śmiało tego dokonać.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Owszem, ustawiasz to samo. PS3 przechowuje osobno ustawienia do kabla i do WiFi.
Opublikowano 27 czerwca 201212 l myslicie ze oplaca sie opchnac wersje 80GB i kupic slima? czy raczej nie ma sensu, mam wersje bezawaryjną nigdy nic się nie działo ma 3 lata.
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Jak nie masz co z pieniędzmi robić to sprzedaj. Nie ma "wersji bezawaryjnych", nigdy takich nie było i nigdy nie będzie niezależnie od konsoli. Fizyka jest bezlitosna.
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Jesli na tej stronie https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/cam/devices/device-list.action?&category=psn mam pieć ikonek z konsolami to znaczy, że mam moje konto aktywne na pięciu konsolach? Jeśli deaktywuję wszystkie konta z numerkami oprócz My PS3 System, to będę miał aktywne tylko konto na mojej konsoli?
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Niekoniecznie Twoja konsola jest bez numerka - może to być jakaś inna - zależy jak były aktywowane - możesz dezaktywować wszystkie i potem ręcznie z poziomu XMB aktywować Twoją konsolę. Dezaktywację przez www można robić raz na 6 miesięcy. Edytowane 28 czerwca 201212 l przez Kyo
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Aktywacja konta to tak jak w przypadku składek, opcja "Use existing account"?
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Na nowej konsoli tak. Potem i tak trzeba aktywować konto w "zarządzaniu kontem" albo ściągnąć coś ze sklepu.
Opublikowano 29 czerwca 201212 l O co chodzi z tą dezaktywacją na stronie ? Mam 4xPS3 i jedna PSP ale nie mogę ich zdezaktywowawszy poprzez stronę tylko pisze że w menu konsoli.
Opublikowano 13 lipca 201212 l Zalozmy, ze zablokowalem innego uzytkownika. Nie otrzymuje od niego wiadomoscci, nie mam z nim mozliwosci chatowanie. Czy gdy ow zablokowany przeze mnie uzytkownik chce wyslac mi wiadomosc dostaje onfo, ze zostal przeze mnie zablokowany, czy tez wysyla wiadomosc, ktorej i tak nie odczytam, bedac przekonanym, ze ja otrzymalem?
Opublikowano 15 lipca 201212 l Czy do PS3 pasuje obojętnie jaki headset? Czy tylko ten oficjalny od Sony?
Opublikowano 15 lipca 201212 l Każdy pod Bluetooth który da się "parować" oraz większość tych pod USB (na pewno działa większość Logitechów). @Ken: kiedyś było info ale teraz nie ma kompletnie nic - żadnej informacji (z tego co sprawdzałem). Nawet nie wyświetliło się info przy próbie dodania zablokowanej osoby do znajomych
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Czy można stworzyc osobny folder na PS3 np top gear by nie wchodzić specjalnie do foldery z filmami na literę T ? Ja natomiast chciałem zapytać czy można założyć takie foldery w przypadku gier. Irytuje mnie za każdym razem kiedy chcę znaleźć tytuł, który chcę włączyć, szukanie w gąszczu dem. Chodzi głównie o to aby pełne wersje na dysku były osobno, a dema osobno. Może jestem "gupi", ale poza sortowaniem zmienianym kwadratem i trójkątem nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro. Edytowane 7 sierpnia 201212 l przez Luqat
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Możesz utworzyć jaki folder chcesz, wciskasz trójkąt na tytule gry i tam wpisujesz nazwę folderu. Edytowane 7 sierpnia 201212 l przez sentryandy
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Założyłem sobie nowe konto przez strone playstation.com.Następnie chce się zalogować na już istniejące konto pojawia się prośba o podanie loginu i hasła po czym wyskakuje napis "Aby skorzystać z sieci playstation network za pomocą konta z wprowadzonymi danymi należy podać informacje dodatkowe" daje ok wpisuje identyfikator i pokazuje się "Nie można użyć wprowadzonego identyfikatora internetowego" ktoś się spotkał z takim problemem?
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane. Utworzyłem nowego użytkownika i tam chce się zalogować na istniejące konto ale się nie da
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l A na wsześniejszym profilu nie masz już tego konta użytego ? Ja jedynie miałem sytuacje że na nowo utworzonym mailu nie dało się konta założyć.