Ins 5 816 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Jezeli masz Androida to: 1. otwierasz belke z powiadomieniami 2. klikasz ustawienia 3. w zakladce "Sieci zwykle i przewodowe" wybierasz "Wiecej..." 4. wybierasz "Thetering i przenosny hotspot" 5. aktywujesz opcje "Przenosny hotspot Wi-Fi" poprzez "zaptaszkowanie" 6. W "Ustawieniach przenosnego hotspotu Wi-Fi" wybierasz "Skonfiguruj punkt Wi-Fi" i ustawiasz tak by nie bylo hasla zabezpieczajacego (musialem tak zrobic poniewaz z haslem nie chcialo sie polaczyc) 7. na PS3 chyba nie musze opisywac jak polaczyc sie za pomoca wi-fi ? PS. Nazwy moga sie troche roznic Tutaj tez jest to opisane: http://darmowyinternet.net/forum/temat-internet-w-komputerze-z-telefonu-po-wifi-lub-kablu-usb_620 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Wielkie dzięki, jutro poleci plusik - potem wypróbuję Cytuj
porschman 3 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Witam, mam takie pytanko... Mam okazję kupić tanio drugą konsolę PS3 (do drugiego pokoju) czy można swój profil oraz savy mieć na pen drive i przenosić między konsolami czy za każdym odpaleniem konsoli muszę wszystko trofea, ustanienia itp. pobierać z sieci ? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Na oficjalnym FW nie ma takiej możliwości. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Jak kupie gry z psone na koncie us, sciagne na dysk i przeloguje sie na europejskie konto do gry nadal beda dostepne? Nie chce mi sie skakac miedzy kontami. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Tak, wszystkie* gry są dostępne na wszystkich kontach. *jakieś pojedyńcze przypadki nie trybią, ale to gry z PS3 1 Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Nadal błąd 8002AE22 ... Na pewno usunales wszystko co zwiazane z HM (sejw, wadliwy update i sama gra) ? Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Zmieniam mieszkanie, kupiłem drugą konsolę. Tą pierwszą zostawiam bratu. Jak przenieść z niej dane na tą drugą? Chce mieć tam te wszystkie rzeczy które mam na tej która zostaj, profile, gry, sejwy? Da rade to jakoś po kablu skopiować, czy trzeba kombinować z dyskami? Z góry dziękuje za rade i pomoc:) aureliusz Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Nadal błąd 8002AE22 ... Na pewno usunales wszystko co zwiazane z HM (sejw, wadliwy update i sama gra) ? Wszystko... Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 A nie da się jakoś na PS3 pobrać tego patcha ręcznie i przez pendrive'a go wgrać? Na X360 chyba tak się dało. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Na oficjalnym FW nie ma takiej opcji. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Zmieniam mieszkanie, kupiłem drugą konsolę. Tą pierwszą zostawiam bratu. Jak przenieść z niej dane na tą drugą? Chce mieć tam te wszystkie rzeczy które mam na tej która zostaj, profile, gry, sejwy? Da rade to jakoś po kablu skopiować, czy trzeba kombinować z dyskami? Z góry dziękuje za rade i pomoc:) aureliusz Profil PSN oczywiście zakładasz na drugiej konsoli, wpisując swój adres mail i hasło. Wówczas masz swoje trofea i swoje konto na drugiej konsoli. Teraz aby przenieść save'y na drugą konsole potrzebny jest pen drive, nic więcej i spora dawka cierpliwości bo nie da się folderu z sejwami przenieść wszystkich za jednym zamachem i trzeba to robić pojedynczo, każdy save oddzielnie. Co do gier to o ile kupowałeś je na psn to znajdziesz je w zakładce Instant Game Collection albo Downloads. I bez problemu można je ściągnąć z psn na drugą konsole. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Na oficjalnym FW nie ma takiej opcji. Kurka to nie wiem jak Ci c0r pomóc :<. Wyraźnie zmiana źródła Internetu mi pomogła, spróbuj może innego telefonu, innej sieci (rodzina, znajomi, te 20 mb transferu to nie jest dużo). Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 U mnie przez telefon też się wysypał błąd Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 No trudno - poczekam może, dużo osób ma z tym problem i może ktoś postanowi coś z tym zrobić Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Ale o co chodzi z tym błędem Hotline Miami? Czy to dotyczy tylko wersji z PS+? Bo ja kupiłem Hotline jakiś czas temu jak była za 10 zł, nie pamiętam czy coś tam się patchowało po starcie, czy był jakiś update po włączeniu gry. W każdym razie jak teraz włączam grę to nie ma info o żadnej aktualizacji. Więc o czym mowa? Edytowane 7 kwietnia 2014 przez Emtebe Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Wersja z PS+ jest dokładnie taka sama jak normalna. Nie wiadomo dlaczego, ale patch 1.01 niektórym wywala błąd podczas instalacji. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 A próbowaliście ściągnąć patcha po odpaleniu gry offline? Kiedyś to był sprawdzony sposób przy problemach z pobieraniem łatek. Anulujcie pobieranie, gra się odpali, zalogujcie się do PSN i wejdzcie w jakąś opcje online jeżeli taka występuje, tak żeby patch był potrzebny. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Najpierw mi się konsola zwiesiła xD A teraz wywala że "Podczas instalacji wystąpił błąd. (8002AE22)." Więc nie działa Jutro zrobię odbudowa bazy danych z RM. Jak nie pójdzie po tym to w dupe z tą grą i fucki dla tego kto wrzucił tego patcha Edit: Po przebudowie bazy danych nadal wywala błąd... Edytowane 8 kwietnia 2014 przez Kyo Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 A próbowaliście ściągnąć patcha po odpaleniu gry offline? Kiedyś to był sprawdzony sposób przy problemach z pobieraniem łatek. Anulujcie pobieranie, gra się odpali, zalogujcie się do PSN i wejdzcie w jakąś opcje online jeżeli taka występuje, tak żeby patch był potrzebny. Próbowałem już tak, to akurat nie pomagało.+ Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Dobra, najwyraźniej jetem za głupi na połączenie konsoli z hotspotem w telefonie, bo chociaż zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją z poprzedniej strony i nawet niby mi konsola to połączenie hotspotowe wykrywa na 100%, to po wybraniu go na etapie testowania połączenia wskakuje błąd DNS 80710102 : / Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Ustawiałeś hasło? Spróbuj bez, tez wywalało mi błąd gdy miałem jakieś zabezpieczenie włączone. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 No właśnie bez hasła, bo z zabezpieczeniem w ogóle się nie chciał hotspot ustawić. Nie wiem, może ma znaczenie, że standardowo korzystam z netu wifi przez router, więc wykrywa 2 połączenia bezprzewodowe, ale to nie powinno mieć nic do rzeczy. Najgorsze, że jak już się poddałem i chciałem grać ofline bez patcha, to i tak co chwila wykrywa tego patcha i pyta się czy nie chcę pobrać, co nie dość że w(pipi)ia, to jeszcze jak wyskoczy w złym momencie to można niechcący zatwierdzić, co spowoduje wyjście z gry. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Sprzedaję swoje PS3. Muszę zdezaktywować i usunąć swoje konto jak mniemam, to wszystkie gry, które zakupiłem nie odpalą się już na konsoli z innego konta? Pozostaną tylko te składkowe aktywne do grania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi