Opublikowano 23 października 201014 l Jestem wczorajszym nabywcą konsolki ps3 w empiku z anczartetami w zestawie(wcześniej tylko iks), i mam pytanie - kupiłem fifke 11, nową, zagrałem parę meczów i przez 3 h grania kilka razy gierka się zacięła, wszystko "stanęło" na jakieś 2 sekundy. W FIFIE jest to błąd gry i każdy tak ma. Zacina się offline, zacina się online. Zauważyłem, że podczas tego zacięcia świeci się dioda dysku. EA zna sprawę i pracuje nad jej rozwiązaniem.
Opublikowano 24 października 201014 l jak jest z sluchawkami na ps3? kupuje byle jakie (na usb) podpinam i smiga? czy sa tylko konkretne licencjonowane modele? slyszalem ze sa kwiatki ze np w menu jest dzwiek na sluchawkach a w grach juz nie
Opublikowano 24 października 201014 l Możliwe że odpowiedź na twoje pytanie znajduje się w przeznaczponym na nie temacie ^_^ http://www.psxextreme.info/topic/55978-sluchawki/page__st__60
Opublikowano 24 października 201014 l cześć Zastanawiam się nad kupnem ps3/xo, fundusz mam niewielki ,dlatego brałbym używkę najchętniej, jakas najzwyklejsza wersje. Ile teraz kosztuje mniej wiecej konsolka=pad+kable? na co zwroci uwage? Przegladałema llegro i tyle tego jest, ze się pogubiłem pozdr.
Opublikowano 24 października 201014 l Polecam unikanie używek Porozglądaj się za wersją z dyskiem 120GB, przypuszczam że cena będzie gdzieś na poziomie 900-1000PLN (może jakiś zestaw z grą za trochę więcej, nie wiem). Pad jest w zestawie, dokupisz tylko kabel HDMI za 10-20 złociszy. Edytowane 24 października 201014 l przez Square
Opublikowano 24 października 201014 l cześć Zastanawiam się nad kupnem ps3/xo, fundusz mam niewielki ,dlatego brałbym używkę najchętniej, jakas najzwyklejsza wersje. Ile teraz kosztuje mniej wiecej konsolka=pad+kable? na co zwroci uwage? Przegladałema llegro i tyle tego jest, ze się pogubiłem pozdr. Ja kupiłem miesiąc temu gołą Slim 120tkę za 899 w MM. Dzisiaj widziałem w Auchanie 250tkę + Modnation Racers za 1099. Także musisz tak liczyć - 900 zł za 120tkę, ok. 1000 za 250tkę. Używki odpowiednio tańsze - w zależności od stanu/wieku.
Opublikowano 29 października 201014 l Moja ps3 wydaje czasem dziwny dzwiek, moze to przypadek ale wyglada to jakby dzialo sie to po wyjsciu z gry. Wyglada to jakby to glowica dysku twardego taki dzwiek wydawala, tylko ze jest on krotki, nieco piszczacy. Znalazlem temat na necie ktory powiedzmy dobrze opisuje te dzwiek http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26859604 Ale tam pisza ze to przez dlugosc grania, mi czasem sie to dzieje nawet po 5 min. Mam ps3 slim 320Gb Oczywiscie nie zawsze sie to dzieje. Co to moze byc?
Opublikowano 29 października 201014 l Nasadka na lewej gałce, ten taki grzybek mi się zaczął kręcić Rozkręcać pada czy kupować nowego? A jak rozkręcać to co konkretnie robić. Przez skur,wysyna mecz przegrałem BTW: Jeżeli odwrócę pada do góry nogami, to mogę grać na prawej gałce, jak na lewej? Edytowane 29 października 201014 l przez blazej10
Opublikowano 29 października 201014 l Nasadka na lewej gałce, ten taki grzybek mi się zaczął kręcić Rozkręcać pada czy kupować nowego? A jak rozkręcać to co konkretnie robić. Przez skur,wysyna mecz przegrałem Nic nie rozkręcaj, zdejmij gumową nasadę z analoga i ją dobrze przyklej i nie będzie się kręcił :potter:
Opublikowano 29 października 201014 l BTW: Jeżeli odwrócę pada do góry nogami, to mogę grać na prawej gałce, jak na lewej? Nie.
Opublikowano 29 października 201014 l Ok, a na jaki klej? Ten w sztyfcie chyba nie? Na kropelke czy ki ch.uja?
Opublikowano 31 października 201014 l Moje PS3 40gb padło ostatnio, zakupiłem teraz slimkę 320 i mam pytanie: w jaki sposób mogę skopiować sejwy i inne gówna z tego starego dysku 40gb na nowy?
Opublikowano 1 listopada 201014 l Ok, a na jaki klej? Ten w sztyfcie chyba nie? Na kropelke czy ki ch.uja? Tak na kropelkę czy te inne "mocniejsze" kleje, będzie spokojnie trzymać przez długi czas , ja często zaklejałem tak pady do PS2 i PSXa bo tam często te gumowe nasadki mi się obracały.
Opublikowano 2 listopada 201014 l Jak są jakieś konkursy na stronie playstation.com (http://pl.playstation.com/psn/competitions/detail/item315018/Konkurs-God-of-War-Duch-Sparty/) To co wpisuje się w pole tekstowe z gwiazdką, pod ostatnim pytaniem? Nigdzie nie widzę, żeby to było wyjaśnione po co jest to pole.
Opublikowano 2 listopada 201014 l Jak są jakieś konkursy na stronie playstation.com (http://pl.playstation.com/psn/competitions/detail/item315018/Konkurs-God-of-War-Duch-Sparty/) To co wpisuje się w pole tekstowe z gwiazdką, pod ostatnim pytaniem? Nigdzie nie widzę, żeby to było wyjaśnione po co jest to pole. Też tego za cholerę nie rozumiem ;/ zrobili to od niedawna nie mam pojęcia po co. To znaczy któryś z ostatnich konkursów miał te pola obowiązkowe ale nie miał możliwości automatycznego wyboru odpowiedzi. Więc tam wpisałem odpowiedź ale nie wiem czy to dobrze. A teraz kiedy jest konkurs GoW i 5 pytań to trochę bez sensu tam wpisywać tym bardziej, że można zaznaczyć automatycznie. Btw dużo Polaków ostatnio wygrywa w tym jeden dwa razy pod rząd ;]. To trzeba mieć szczęście... Edytowane 2 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 2 listopada 201014 l Ok, a na jaki klej? Ten w sztyfcie chyba nie? Na kropelke czy ki ch.uja? Tak na kropelkę czy te inne "mocniejsze" kleje, będzie spokojnie trzymać przez długi czas , ja często zaklejałem tak pady do PS2 i PSXa bo tam często te gumowe nasadki mi się obracały. Butaprenem
Opublikowano 3 listopada 201014 l Btw dużo Polaków ostatnio wygrywa w tym jeden dwa razy pod rząd ;]. To trzeba mieć szczęście... Tak, do dobrych znajomości. ;]
Opublikowano 3 listopada 201014 l Btw dużo Polaków ostatnio wygrywa w tym jeden dwa razy pod rząd ;]. To trzeba mieć szczęście... Tak, do dobrych znajomości. ;] Poważnie lecą tam wałki w tych konkursach?
Opublikowano 3 listopada 201014 l Zgaduję, możliwe że krzywdząco dla zwycięzców, ale tak zwykle bywa ze wszystkimi konkursami (i nie, nie tylko w Polsce). Nikt tego nie sprawdzi przecież. "Znajomi znajomych znajomym". ;] Edytowane 3 listopada 201014 l przez Berion
Opublikowano 3 listopada 201014 l A teraz kiedy jest konkurs GoW i 5 pytań to trochę bez sensu tam wpisywać tym bardziej, że można zaznaczyć automatycznie. Btw dużo Polaków ostatnio wygrywa w tym jeden dwa razy pod rząd ;]. To trzeba mieć szczęście... Jak automatycznie? BTW Ja wygrałem Shrek'a, ale się nie chwalę.
Opublikowano 3 listopada 201014 l No automatycznie w sensie, że można od razu zaznaczyć odpowiedzi ;]. A właśnie w Shreku i Singularity wygrało trochę naszych ;] ale tam było aż 100 kopii. Czekam na rozwiązanie Transformersów tam też jest 100 kopii, btw czas ogłaszania wyników niszczy. Po pół roku czasami podają... Edytowane 3 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 listopada 201014 l Zastanawiam się nad kupnem PS3 slim http://www.mediamarkt.pl/krakow-c-h-m1/produkty/software/konsole/konsole/playstation-3-slim-250gb tylko nie wiem czy się opłaca proszę wymienić wady i zalety konsolki i jaki zestaw jak bym miał już brać (chodzi mi o gry)
Opublikowano 4 listopada 201014 l Masz do tego odpowiedni temat dwa oczka wyżej: http://www.psxextreme.info/topic/81892-nowe-ps3/page__st__540