Opublikowano 6 lutego 201213 l Nie da się przenieść dysku bez formatowania. Najlepszym rozwiazaniem (jeśli uda się reanimować konsolę) będzie skopiowanie save'a na USB (ten z GT5 tylko na początku miał blokadę, zniósł ją jeden z pierwszych patchy). Jeśli odpalisz save na tym samym koncie, na którym był stworzony (raczej taki masz zamiar) to będzie działał. Edytowane 6 lutego 201213 l przez Emet
Opublikowano 7 lutego 201213 l kupiłem gre z psn na psx i odpaliła mi się z czarną ramką. Jak rozszerzyć obraz na cały ekran ? w opcjach (przycisk ps) ->inne ustawienia mam do wyboru tryb pełno ekranowy lub normalny i na rzadnym nie wyświetla poprawnie, nie znalazłem nigdzie indziej opcji odpowiednich do mojego problemu. . . . . . . .
Opublikowano 7 lutego 201213 l to troszkę żenada wrzucają XX-letnią grę za cenę 36pln (nie licząc aktualnej promocji) i nic nie zmieniają (nie mówię o grafice, bo tego nie oczekuję) ale mogli by trochę przyszybszyć wczytywanie i zapis jak i możliwość dopasowania wyświetlanego obrazu do pełnej wielkości jaką dysponuje tv, może w FF VIII nie jest tak źle z wczytywaniem, ale grająć np. w Beyond Good & Evil HD można się załamać jak sam zapis gry zajmuje dobre 15, jak nie 30s.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Mam taki problem, gram na zwykłym tv bez hdmi, i mam poucinane boki w grach, jak to naprawic ? Po prostu ekran jest poucinany tak po 2-3 cm z lewej i prawej strony.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Czy na ps3 mogę odtwarzać filmy blu-ray z każdego regionu czy tutaj działa regionalizacja? interesuje mnie zakup The Goonies 25th Anniversary Edition...
Opublikowano 17 lutego 201213 l to troszkę żenada wrzucają XX-letnią grę za cenę 36pln (nie licząc aktualnej promocji) i nic nie zmieniają (nie mówię o grafice, bo tego nie oczekuję) ale mogli by trochę przyszybszyć wczytywanie i zapis jak i możliwość dopasowania wyświetlanego obrazu do pełnej wielkości jaką dysponuje tv, może w FF VIII nie jest tak źle z wczytywaniem, ale grająć np. w Beyond Good & Evil HD można się załamać jak sam zapis gry zajmuje dobre 15, jak nie 30s. Sprzedawane gry z PSX na PSS to obrazy płyt (*.pkg|USRDIR/EBOOT.PBP|PSAR), które możesz sobie wypalić na płycie i grać na prawdziwym PSXie. Także są to gry 1:1.To czego się domagasz to usprawnienia emulatora. Z kolei portowane gry z PS2 też są 1:1 mimo, że natywnie dla PS3. Niezmiernie żadko coś deweloper zmienia (nie licząc wsparcia dla Trophy). Edytowane 17 lutego 201213 l przez Berion
Opublikowano 25 lutego 201213 l Hej. Czy ktoś mi może podpowiedzieć albo odesłać do właściwego tematu. Chciałbym oglądać filmy na ps3 z dysku. Myślałem ,żeby zgrać film na pena i podłączyć do ps3 a następnie przenieść na dysk. Konsola nie widzi jednak pliku. W jakim formacie musza być pliki i czy ten sposób jest w ogóle skuteczny? pozdrawiam
Opublikowano 25 lutego 201213 l zgraj do folderu PS3/MOVIE (wielkość liter ma znaczenie) następnie podłącz do ps3 naciśnij trójkąt na pendravie i wybierz opcje wyświetl wszystko, a co do formatów http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/video/filetypes.html
Opublikowano 25 lutego 201213 l zgraj do folderu PS3/MOVIE (wielkość liter ma znaczenie) następnie podłącz do ps3 naciśnij trójkąt na pendravie i wybierz opcje wyświetl wszystko, a co do formatów http://manuals.plays.../filetypes.html No raczej nie. Jak już to powinien być folder VIDEO na pendrive bez dodatkowch katalogów - wtedy nie trzeba się bawić w trójkąty i wyświetlanie wszystkiego.. Tak samo PICTURE na zdjęcia i MUSIC na mp3. http://ps3explained....lder-structure/ E: Tak jak napisał @dApo - wielkość liter ma znaczenie Edytowane 25 lutego 201213 l przez Kyo
Opublikowano 25 lutego 201213 l Ja normalnie wrzucam filmy na pendrive'a i wszystko śmiga, bez robienia folderów.
Opublikowano 25 lutego 201213 l Folder jest po to, aby nie trzeba było wciskać trójkąta i wybierać 'Wyświetl wszystko'.
Opublikowano 25 lutego 201213 l a ja dzisiaj podczas oglądania "The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn" zobaczyłem coś dziwnego..."głos został wyłączony bo został uruchomiony na niedozwolonym sprzęcie i że jest chroniony przez jakąś tam firmę i to wszystko napisane po polsku" dziwne... czy ktoś miał juz taki problem ??
Opublikowano 25 lutego 201213 l to samo mama szkoda bo mój syn chciał zobaczyć tą baję... jak tego sie pozbyć ??
Opublikowano 25 lutego 201213 l Jeśli odtwarzany film jest filmem domowym lub innym nagraniem własnym, które zawiera materiały wyprodukowane profesjonalnie (w tym ścieżkę dźwiękową profesjonalnie wyprodukowanego filmu), aby odtworzyć to nagranie, należy: - wstrzymać odtwarzanie, odczekać 30 sekund na odblokowanie wyciszenia dźwięku, następnie przewinąć fragmenty filmu, w których zastosowano materiał wyprodukowany profesjonalnie i kontynuować odtwarzanie pozostałej części filmu - lub włączyć pauzę, odczekać 30 sekund na odblokowanie wyciszenia dźwięku, następnie odtwarzać film z innego dysku optycznego przez przynajmniej 10 minut i dopiero potem kontynuować odtwarzanie tego filmu. Więcej http://www.cinavia.c...s/messages.html
Opublikowano 26 lutego 201213 l LOL Dziwią się potem że tyle ludzi ściąga już zripowane z płyt filmy... Kto ma zdrowie odprawiać takie szamańskie rytuały? A na CFW można wyłączyć DRM Cinavii... Edytowane 26 lutego 201213 l przez Berion
Opublikowano 26 lutego 201213 l Z tego co się orientuje to zabezpieczenie weszło od FW 3.65 i jak narazie miałem ten problem tylko w RE Afterlife gdzie dzwięk wyciszał sie co ok 20 minut
Opublikowano 26 lutego 201213 l Miałem dokładnie tak samo, choć już wcześnie miałem problem z Blade II, który nawet na komórce odpalał mi z dźwiękiem, natomiast na PS3 nie było nic słychać, jednak żadnych komunikatów jak ten z Afterlife'a nie było.
Opublikowano 26 lutego 201213 l ja mam gorzej bo dźwiek znika co kilka minut sprawdzę inną wersję tego samego filmu może sie uda na niektórych filmach mimo że są w mp4 nie mam obrazu tylko głos