Berion 207 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 Da się. Gdzieś w opcjach jest. Coś z notifycations było. Nie ma teraz konsoli pod ręką, ale da się na pewno. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opcja o której mówisz daje tylko możliwość wł/wył komunikatu o logowaniu znajomych i otrzymywanych wiadomościach (nie da się tego rozdzielić, jedynie obie rzeczy na raz da się wylączyć co jest glupotą). A pasek z informacjami pod zegarem to tylko na US. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Mam taką sprawę. Chciałbym, aby łącze podczas grania po sieci było bardziej ustabilizowane. Do tej pory grałem używając Wifi, lecz mam dość słaby sygnał i niski transfer, więc stąd moje pytanie: Czy mogę połączyć konsolę z routerem przy pomocy kabla ? Załatwi to sprawę po odpowiedniej konfiguracji w konsoli ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Oczywiscie, ze mozesz polaczyc kablem, nawet powinienes (polaczenie jest lepsze i stabilniejsze). Co masz na mysli piszac Załatwi to sprawę po odpowiedniej konfiguracji w konsoli ? 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 W 99% przypadków lepiej połączyć kablem więc możesz śmiało tego dokonać. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Chodziło mi o to, że będzie trzeba od nowa skonfigurować połączenie Cytuj
Berion 207 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Owszem, ustawiasz to samo. PS3 przechowuje osobno ustawienia do kabla i do WiFi. 1 Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 myslicie ze oplaca sie opchnac wersje 80GB i kupic slima? czy raczej nie ma sensu, mam wersje bezawaryjną nigdy nic się nie działo ma 3 lata. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Jak nie masz co z pieniędzmi robić to sprzedaj. Nie ma "wersji bezawaryjnych", nigdy takich nie było i nigdy nie będzie niezależnie od konsoli. Fizyka jest bezlitosna. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Jesli na tej stronie https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/cam/devices/device-list.action?&category=psn mam pieć ikonek z konsolami to znaczy, że mam moje konto aktywne na pięciu konsolach? Jeśli deaktywuję wszystkie konta z numerkami oprócz My PS3 System, to będę miał aktywne tylko konto na mojej konsoli? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 (edytowane) Niekoniecznie Twoja konsola jest bez numerka - może to być jakaś inna - zależy jak były aktywowane - możesz dezaktywować wszystkie i potem ręcznie z poziomu XMB aktywować Twoją konsolę. Dezaktywację przez www można robić raz na 6 miesięcy. Edytowane 28 czerwca 2012 przez Kyo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Aktywacja konta to tak jak w przypadku składek, opcja "Use existing account"? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Na nowej konsoli tak. Potem i tak trzeba aktywować konto w "zarządzaniu kontem" albo ściągnąć coś ze sklepu. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Dzięki za odpowiedź Panowie. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 O co chodzi z tą dezaktywacją na stronie ? Mam 4xPS3 i jedna PSP ale nie mogę ich zdezaktywowawszy poprzez stronę tylko pisze że w menu konsoli. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Zalozmy, ze zablokowalem innego uzytkownika. Nie otrzymuje od niego wiadomoscci, nie mam z nim mozliwosci chatowanie. Czy gdy ow zablokowany przeze mnie uzytkownik chce wyslac mi wiadomosc dostaje onfo, ze zostal przeze mnie zablokowany, czy tez wysyla wiadomosc, ktorej i tak nie odczytam, bedac przekonanym, ze ja otrzymalem? Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Czy do PS3 pasuje obojętnie jaki headset? Czy tylko ten oficjalny od Sony? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Każdy pod Bluetooth który da się "parować" oraz większość tych pod USB (na pewno działa większość Logitechów). @Ken: kiedyś było info ale teraz nie ma kompletnie nic - żadnej informacji (z tego co sprawdzałem). Nawet nie wyświetliło się info przy próbie dodania zablokowanej osoby do znajomych Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) Czy można stworzyc osobny folder na PS3 np top gear by nie wchodzić specjalnie do foldery z filmami na literę T ? Ja natomiast chciałem zapytać czy można założyć takie foldery w przypadku gier. Irytuje mnie za każdym razem kiedy chcę znaleźć tytuł, który chcę włączyć, szukanie w gąszczu dem. Chodzi głównie o to aby pełne wersje na dysku były osobno, a dema osobno. Może jestem "gupi", ale poza sortowaniem zmienianym kwadratem i trójkątem nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro. Edytowane 7 sierpnia 2012 przez Luqat Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) Możesz utworzyć jaki folder chcesz, wciskasz trójkąt na tytule gry i tam wpisujesz nazwę folderu. Edytowane 7 sierpnia 2012 przez sentryandy Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Założyłem sobie nowe konto przez strone playstation.com.Następnie chce się zalogować na już istniejące konto pojawia się prośba o podanie loginu i hasła po czym wyskakuje napis "Aby skorzystać z sieci playstation network za pomocą konta z wprowadzonymi danymi należy podać informacje dodatkowe" daje ok wpisuje identyfikator i pokazuje się "Nie można użyć wprowadzonego identyfikatora internetowego" ktoś się spotkał z takim problemem? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Robisz to na tym samym profilu na konsoli? Jeśli tak, to się nie da - musisz utworzyć nowego Użytkownika, przełączyć się na niego i tam zalogować się na nowe dane. Utworzyłem nowego użytkownika i tam chce się zalogować na istniejące konto ale się nie da Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 A na wsześniejszym profilu nie masz już tego konta użytego ? Ja jedynie miałem sytuacje że na nowo utworzonym mailu nie dało się konta założyć. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 nie ale juz poradzilem utworzylem wszystko od nowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi