oFi 2 468 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 13 godzin temu, Berion napisał: @oFi Palenie fajka to nie jest instalacja tylko loading przed każdym rozdziałem. Z tego co kojarzę, MGS4 zajmował ~20GiB na HDD więc "instalacja" nie powinna trwać dłużej niż najdłuższy loading tej gry. :} Instalacja była tylko na początku gry. Chyba, że to się zmieniło z którymś z patchy później, bo nie wiem jak było na premiere. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Grałem niedługo po premierze i po patchu z trofeami. To co zapamiętałem to cholernie długie loadingi z wężowym palaczem. Cytuj
mmariiiusz 0 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Witam. zuwazyłem dzis ze ekran startowy ps3 stał sie czarno biały reszta działa prawidłowo ale czy da się to jakos naprawić Cytuj
mikida 0 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września (edytowane) Witam. Chciałbym się poradzić odnośnie wyboru wersji PS3 slim gdyż w ostatnim czasie nabyłem dwie sztuki jedna to CECH 2104B natomiast druga CECH 2504B i nie wiem którą sobie pozostawić aby mi lepiej służyła i była mniej awaryjna. Edytowane 9 września przez mikida Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Tu masz porównanie poszczególnych modeli: https://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models Z tych dwóch Slimów po prostu bym postawił na nowszą rewizję. Obie wersje mają grafikę i procesor wykonaną w w tym samym procesie technologicznym - Cell 45 nm i RSX 40 nm, więc obie powinny być równie dobre i długo posłużyć, ale pewnie w 2504B, były jakieś zmiany, z jakiegoś powodu wypuszczali kolejne wersje. Widzę że obie mają inne płyty główne, więc coś tam musieli zmieniać, na stronce są zdjęcia to można porównać. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września @mikida Chyba, że jeszcze interesuje cię wgranie CFW, tego nie brałem pod uwagę, bo dla mnie to nieistotne. Na modelu 2504B tego nie zrobisz (aczkolwiek niektóre na niektórych sztukach się da, zależy od data code), a na 2104B tak. Cytuj
rado 5 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Pytanie o emulację gier z PS1. Czy zagram w gry NTSC na europejskiej PS3? Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 3 godziny temu, rado napisał(a): Pytanie o emulację gier z PS1. Czy zagram w gry NTSC na europejskiej PS3? Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 3 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Tylko gry PS3 nie miały blokady regionalnej, wsteczna po staremu. 2 Cytuj
rado 5 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września (edytowane) A jest sposób na odblokowanie blokady? Edytowane 3 października przez rado Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi