Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Berion napisał:

@oFi Palenie fajka to nie jest instalacja tylko loading przed każdym rozdziałem. ;) Z tego co kojarzę, MGS4 zajmował ~20GiB na HDD więc "instalacja" nie powinna trwać dłużej niż najdłuższy loading tej gry. :}

Instalacja była tylko na początku gry. Chyba, że to się zmieniło z którymś z patchy później, bo nie wiem jak było na premiere.

• 2 lata później...
  • 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałbym się poradzić odnośnie wyboru wersji PS3 slim gdyż w ostatnim czasie nabyłem dwie sztuki jedna to CECH 2104B natomiast druga CECH 2504B i nie wiem którą sobie pozostawić aby mi lepiej służyła i była mniej awaryjna.

Edytowane przez mikida
Opublikowano

Tu masz porównanie poszczególnych modeli: https://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

Z tych dwóch Slimów po prostu bym postawił na nowszą rewizję. Obie wersje mają grafikę i procesor wykonaną w w tym samym procesie technologicznym - Cell 45 nm i RSX 40 nm, więc obie powinny być równie dobre i długo posłużyć, ale pewnie w 2504B, były jakieś zmiany, z jakiegoś powodu wypuszczali kolejne wersje. Widzę że obie mają inne płyty główne, więc coś tam musieli zmieniać, na stronce są zdjęcia to można porównać.

Opublikowano

@mikida Chyba, że jeszcze interesuje cię wgranie CFW, tego nie brałem pod uwagę, bo dla mnie to nieistotne. Na modelu 2504B tego nie zrobisz (aczkolwiek niektóre na niektórych sztukach się da, zależy od data code), a na 2104B tak.

• 3 tygodnie później...