konrado0905 7 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 to nie jest ograniczenie, bo np. GTA ma lv. 9 wiec jest dopuszczany. ja mam na OFF Cytuj
kijek 3 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Widziałem już takie pytanie, ale nikt na nie nie odpowiedział wcześniej. Czy planowane jest wydanie białej Ps3 w Europie( jest znacznie ładniejsza, a nie chce kombinować ze sprowadzaniem). W Japoniii jest juz długo i hmmm jakie są przeszkody zeby pojawiła sie w wersji PAL?? Szykuje sie do kupna playa i nie wiem czy jest sens czekac na white...?? Cytuj
BQG 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Widziałem już takie pytanie, ale nikt na nie nie odpowiedział wcześniej. Czy planowane jest wydanie białej Ps3 w Europie( jest znacznie ładniejsza, a nie chce kombinować ze sprowadzaniem). W Japoniii jest juz długo i hmmm jakie są przeszkody zeby pojawiła sie w wersji PAL?? Szykuje sie do kupna playa i nie wiem czy jest sens czekac na white...?? Za 60 PLN możesz sobie kupić chromowaną (srebrną) górną obudowę. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 na dniach bede mial ps3, konczy mi sie rowniez umowa z dostawca internetu, czy livebox tp bedzie dobra opcja do podlaczenia konsoli do netu? 1 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 czy livebox tp bedzie dobra opcja do podlaczenia konsoli do netu? Tak. Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Chciałbym pokupować parę gier z niemieckiego eBaya. Czy wiecie jakie gry mają możliwość zmiany języka? Albo macie niemiecką wersję okładki, a gra jest po angielsku. Po prostu nienawidzę szwabskiego, a gry mają tanie. Czy ktoś życzliwy może podać mi parę tytułów ze zmianą języka? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Chciałbym pokupować parę gier z niemieckiego eBaya. Czy wiecie jakie gry mają możliwość zmiany języka? Albo macie niemiecką wersję okładki, a gra jest po angielsku. Po prostu nienawidzę szwabskiego, a gry mają tanie. Czy ktoś życzliwy może podać mi parę tytułów ze zmianą języka? na aukcji powinno byc to napisane. wiem ze Assassin's Creed ma pare jezykow. Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Byc możne takie pytanie juz było, ale nie mam czasu na przeglądanie 80 stron . Czy jeśli konsola została kupiona w Wielkiej Brytanii, może zostać oddana na gwarancje w Polsce ? Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 1. Czy firmware instaluje się bezpośrednio z netu, czy najpierw ściąga się go na dysk i z dysku instaluje ? 2. Czy jeżeli podczas ściągania firmware lub dem przerwie mi połączenie z netem to coś się może stać z konsolą ? 3. Czy po przerwaniu połączenia z netem trzeba będzie daną rzecz ściągać od początku czy też konsola będzie ją pobierać od momentu w którym zostało przerwane połączenie ? 4. Jaki kable component będzie najlepszy zarówno do ps2 jak i ps3 (Hama, Speedlink, BigBen) ? Czy może nie ma wśród nich dużej różnicy ? 5. Niektóre kable component mają 6 końcówek do podłączenia do tv a niektóre 5, jaka jest róznica ? Niektóre pytania może sie wydają głupie, no ale słabo się orientuje w niektórych rzeczach, a wole się dowiedzieć przed zakupem ps3 . Cytuj
malcher 1 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 1. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - są dwa sposoby zrobienia updejta: a) ściągasz plik na kompie, wrzucasz np. na pendrive'a, wpinasz do konsoli i updejt leci b) bezpośrednio przez ps3. wtedy konsola najpierw ściąga plik z firmwarem i później zaczyna instalację 2. Teoretycznie nic, ale nikt gwarancji Ci na to nie da Ja sam miałem podobne obawy. O ile przy ściąganiu dem, tapet itp. nie ma problemu (patrz 3), to update firmware dla bezpieczeństwa robię zawsze przez sposób 1.a) 3. Od momentu w którym zostało przerwane połączenie. 4. Wydaje mi się że BigBen robi dobre jakościowo kable, ale to moja subiektywna opinia Poza tym używałem ich kabla do X360 a nie PS, więc czekaj na odpowiedź kogoś jeszcze Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Czy ten router-->NetGear RP614 ma Wi-Fi ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 (edytowane) 1. Czy firmware instaluje się bezpośrednio z netu, czy najpierw ściąga się go na dysk i z dysku instaluje ? 2. Czy jeżeli podczas ściągania firmware lub dem przerwie mi połączenie z netem to coś się może stać z konsolą ? 3. Czy po przerwaniu połączenia z netem trzeba będzie daną rzecz ściągać od początku czy też konsola będzie ją pobierać od momentu w którym zostało przerwane połączenie ? 4. Jaki kable component będzie najlepszy zarówno do ps2 jak i ps3 (Hama, Speedlink, BigBen) ? Czy może nie ma wśród nich dużej różnicy ? 5. Niektóre kable component mają 6 końcówek do podłączenia do tv a niektóre 5, jaka jest róznica ? Niektóre pytania może sie wydają głupie, no ale słabo się orientuje w niektórych rzeczach, a wole się dowiedzieć przed zakupem ps3 . 1. W pierwszej kolejności ściąga z neta na dysk, a następnie instaluje. Wszystkie dane które potrzebują się zainstalować na PS3 muszą wylądować na twardzielu, nie ma innej możliwości. Sam firmware: Można ściągać firmware bezpośrednio z internetu. Jeżeli konsola jest podpięta do sieci, odpowiednią opcją w menu sprawdzamy dostępność aktualizacji, a następnie możemy ją ściągnąć na dysk konsoli. Drugą możliwością jest ściągnięcie aktualizacji przez PC na pamięć np. pen drive, a następnie podłączenie go przez USB do konsoli. 2/3. Podczas ściągania firmware każde anulowanie operacji zaczyna ją od początku. W przypadku innych danych jak wideo, muzyka, gry z PSN zawsze można kontynuować z dowolnego miejsca, co przydaje się w przypadku plików zajmujących po kilka giga. W przypadku instalacji połączenie z internetem nie jest potrzebne, więc tym samym nic ciekawego się nie stanie z konsolą. Inna sprawa jeżeli wysiądzie nam w czasie instalacji prąd. W tym przypadku może być bardzo nieciekawie, włącznie ze stratą wszystkich danych na HDD. 4/5. hm... używam HDMI. Edytowane 14 czerwca 2008 przez t3xz Cytuj
malcher 1 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 (edytowane) Czy ten router-->NetGear RP614 ma Wi-Fi ? nie Edytowane 14 czerwca 2008 przez malcher Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Z jakiego adresu mogę ściągać np dema z ps store na PC -ta ? Trzeba się logować zapewne ? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 PCtową wersję PSS masz tu http://store.playstation.com/game/index.vm Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 5. Niektóre kable component mają 6 końcówek do podłączenia do tv a niektóre 5, jaka jest róznica ? Połączenie component potrzebuje 5 kabli - 3 dla wizji, dwóch dla audio stereo. Jeżeli masz 6 kabel, to pewnie na siłę dodane zostało do zestawu połączenie composite (pojedynczy chinch) - najgorsze jakościowo ze wszystkich istniejących... Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Czy ktos moglby mi pomoc - nie moge stworzyc swojej game card na stronie - http://www.ps3gamercard.pl/ Kiedy wpisuje swoje PSN ID czyli - Xymek, dostaje informacje ze takiego ID nie ma, to dziwne bo od ponad tygodnia mam PS3 i codziennie loguje sie do PSN i uzywam wlasnie takiego ID. Czy moze musze wyslac jakas informacje z konsoli? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Czy ktos moglby mi pomoc - nie moge stworzyc swojej game card na stronie - http://www.ps3gamercard.pl/ Kiedy wpisuje swoje PSN ID czyli - Xymek, dostaje informacje ze takiego ID nie ma, to dziwne bo od ponad tygodnia mam PS3 i codziennie loguje sie do PSN i uzywam wlasnie takiego ID. Czy moze musze wyslac jakas informacje z konsoli? Z tego co wiem(sam tam mam konto) to ta stronka nie jest powiązana bezpośrednio z PSN.Musisz się dopiero zarejestrować i tam podać swój PSN ID ,a hasło może być dowolne,nie musi być te same co na PS3 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Czy ktos moglby mi pomoc - nie moge stworzyc swojej game card na stronie - http://www.ps3gamercard.pl/ Kiedy wpisuje swoje PSN ID czyli - Xymek, dostaje informacje ze takiego ID nie ma, to dziwne bo od ponad tygodnia mam PS3 i codziennie loguje sie do PSN i uzywam wlasnie takiego ID. Czy moze musze wyslac jakas informacje z konsoli? Z tego co wiem(sam tam mam konto) to ta stronka nie jest powiązana bezpośrednio z PSN.Musisz się dopiero zarejestrować i tam podać swój PSN ID ,a hasło może być dowolne,nie musi być te same co na PS3 tak tylko jak klikam na - Rejestruj - to dostaje info - podaj PSNID i haslo... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 nawet teraz udało mi się utworzyć tam konto na dane "113124hfasfas" więc na pewno nie jest to powiązane z PSN Wpisałem dowolny PSN ID(w Twoim przypadku ten który używasz) i dowolne hasło i kliknąłem rejestruj.Przenioslo mnie od razu do ekranu z wyborem avataru,gier w które gram itp Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 nawet teraz udało mi się utworzyć tam konto na dane "113124hfasfas" więc na pewno nie jest to powiązane z PSN Wpisałem dowolny PSN ID(w Twoim przypadku ten który używasz) i dowolne hasło i kliknąłem rejestruj.Przenioslo mnie od razu do ekranu z wyborem avataru,gier w które gram itp Ok dzieki wielkie...kurde strasznie dziwnie dziala ta strona :] Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Jeżeli kończymy granie czy to on,czy offline , to można od razu wyłączyć konsolę (tutn off system), czy lepiej po kolei : wyjść z gry, później turn off game, a później wyłączyć konsolę ? Ma to jakiś wpływ na eksploatację konsoli? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 nie ma. Ja zawsze wyłączam konsolę bezpośrednio z gry. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 nie ma. Ja zawsze wyłączam konsolę bezpośrednio z gry. ja również - nigdy się tym nie przejmowałem... Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Witam nie orientuje się ktoś czy jest w planach PS3 Slim, kusi mnie kupno ps3 i nie wiem czy czekac na slimke, ewentualnie jaka wersja ps3 jest najbardziej opłacalna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi