PiotrB 9 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 u mnie na 15 letnim Otake 21 cali była spora, z tym, że na PS2 trzeba było jeszcze coś zmienić w ustawieniach o ile dobrze pamiętam - nie mam pojęcia jak jest z PS3 bo mam LCD Tak, trzeba było bodajże ustawić Component Video Out na RGB w przypadku PS2. Na PS3 też tak prawdopodobnie jest. No nie dziwię się, że ktoś nie widział różnicy pomiędzy RGB, a czinczami skoro nie przestawił tej opcji . Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Waldusthecyc tak jak pisze Deadeye na lcd i to do tego Full HD to co ty chciałeś za jakość na RGB ? Zwłaszcza, że się pewnie naoglądałeś filmów w 1080p to teraz twoje "wypalone" oko takiej różnicy i na CRT nie wyłapie a pewnie masz rację - w mym umysle panuje juz znieczulica dla wszystkiego poniżej 1080p i DTS... Cytuj
east 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Witam! Chce kupic kino Panasonic HT860 - czy to dobry wybor? TV ma sluzyc tylko do gier i filmow DVD/Blue Ray. Do muzyki mam inny zestaw. I tu mam pytanie, czy za te pieniazki znajde lepsze kino? Czy ono da mi mozliwosc korzystania z pelni glebi playstation 3 i filmow blue ray? Jesli ktos za te pieniazki ma do polecenia inny zestaw jestem oczywiscie otwarty na propozycje. I w zwiazku z tym mam pytanie - jak podlaczyc to wszystko? Mianowicie TV LCD plus Playstation 3, plus Panasonic HT860 plus dekoder Cyfry lub N? Czy moglby ktos mi pomoc i powiedziec co i jak z czym aby gralo dobrze? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Mam problem moje ps3 nie sciaga softu z konsoli moze mi ktos powiedziec dlaczego albo podac linka do softu 2.40 z gory dziekuje. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 PS3 ma 8 rdzeni, czy czegoś innego ma 8 ?? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Mam problem moje ps3 nie sciaga softu z konsoli moze mi ktos powiedziec dlaczego albo podac linka do softu 2.40 z gory dziekuje. w chwili obecnej nie ma możliwości pobrania 2.40 zarówno z PS3 jak i z PC.Po problemach z awariami konsol Sony postanowiło wycofać soft ze swoich serwerów.Obecnie niby go poprawiają i w najbliższych dniach pewnie uderzy 2.41 Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 PS3 ma 8 rdzeni, czy czegoś innego ma 8 ?? Można tak to ująć. Ma jeden rdzeń główny PPE i 7 dodatkowych rdzeni SPE. Przy czym należy zaznaczyć że te dodatkowe 7 rdzeni to nie sa tak do końca "pełnoprawne" rdzenie. Nie są to zupełnie niezależne jednostki tak jak ma to np. miejsce w 4rdzeniowych prockach Intela czy AMD montowanych w PC. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę nagrać obraz z ps3 na kompa pomijając kamerki itd. jakieś kable do kompa? programy?... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Karta TV z wejściem HDTV, drogie rozwiązanie . Ewentualnie podłączyć 'czinczem' i przez wideo jak za starych czasów xD Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Od czego może pęknąć płyta w czasie gry na konsoli ? Czy z tą pękniętą płytą da sie coś zrobić? Pękniecie doszło tam gdzie są już zapisywane dane i czytnik BR już jej nieczyta wcale. Edytowane 5 lipca 2008 przez Dawid-kun Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 nie wiem co robiles z ta plytka, ale teraz co najwyzej mozesz ja sobie na sciane powiesic. Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Właśnie nic nierobiłem poprostu grałem jak normalny człowiek, a kiedy chciałem znów włączyć gre wcale czytnik jej nieczytał.Gdy jeszcze wyjmowałem płytke było wszystko OK. Przy następnym włożeniu płytki do czytnika już czytnik niemógł jej odczytać. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 moze wadliwy egzemplarz miales. probuj wymienic Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Kupiłem używaną PS3, która doszła zgodnie z oczekiwaniami pod koniec maja i jestem zadowolony z jej działania, chociaż martwi mnie fakt, że od samego początku są problemy z padem do konsoli... Chciałem się zapytać, czy również ktoś miał problemy z bezprzewodową grą? Chodzi o to, że po kilkudziesięciu minutach gry, pad potrafi się zwyczajnie "rozłączyć" i ponowne podłączenie działa dopiero przy resecie konsoli, a ja muszę się ratować podłączaniem Sixaxisa za pomocą kabla USB do ładowania... Jaka może być tego przyczyna? Może ktoś zna jakieś sensowne rozwiązanie, a może po prostu mam wadliwego pada? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo z zadnym padem (mam 3). Mozliwe ze Twoj jest wadliwy. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) Wczoraj kupiłem PS3 i w związku z tym mam 2 pytania. 1. Czy razem z konsolą dostaliście instrukcję po polsku (wersja 40GB)? 2. Czy można już spokojnie zainstalować firmware 2.40, nie obawiając się , że coś się stanie z konsolą? Edytowane 6 lipca 2008 przez Matt90 Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Wczoraj kupiłem PS3 i w związku z tym mam 2 pytania. 1. Czy razem z konsolą dostaliście instrukcję po polsku (wersja 40GB)? 2. Czy można już spokojnie zainstalować firmware 2.40, nie obawiając się , że coś się stanie z konsolą? 1. nie pamietam, ale chyba nie. 2. w ogole sie nie da. trzeba czekac az wydadza poprawiona wersje. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) 1. Tak, dostalem instrukcje PL. 2. Jak kolega wyzej napisal, trzeba czekac (ja mam i na szczescie dziala dobrze). Edytowane 6 lipca 2008 przez Emet Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 ja chyba juz prz 60GB dostalem instrukcje PL Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 ja chyba juz prz 60GB dostalem instrukcje PL Tak, już przy 60 dawali polskie instrukcje. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Co się stanie jeśli stworze nowy profil, a stary skasuje? Czy save'y z gier, rzeczy z PS Store przejdą na ten nowy profil, czy też przestaną istnieć? Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Co się stanie jeśli stworze nowy profil, a stary skasuje? Czy save'y z gier, rzeczy z PS Store przejdą na ten nowy profil, czy też przestaną istnieć? save'y znikna, i nie bedziesz mogl odpalic platnych rzeczy kupionych na poprzednim koncie. po utworzeniu nowego konta mozesz kopiowac na nie rzeczy ze starego, ale starego lepiej nigdy nie usuwaj. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 A jak skopiuje save'y z GTA IV na inny profil i wywale ten stary, to będę mógł normalnie grać jak wcześniej z wcześniejszym stanem gry? A co z zainstalowaną grą? Trzeba będzie instalować jeszcze raz, czy nie? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Podajcie mi linka do 2.41 update konsola sciaga mi do 25% i wywala mnie z servera. Z gory dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi