Emtebe 2 524 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 http://duk01.ps3.update.playstation.net/up...74/PS3UPDAT.PUP Cytuj
ATG 1 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Witam, jak wyłączyć obsługę ATRAC w konsoli? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 (edytowane) Funkcji wyłączania raczej nie ma. Zresztą po co chcesz wyłączać obsługę tego kodeka? Edytowane 12 lipca 2008 przez neospiderman Cytuj
Adrian 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Witajcie! Otoz kupilem sobie PS3 40GB z USA... Wiem ,ze pewnie to pytanie juz gdzies padło...Ale tyle stron ciezko przeszukac naprawde.... No wiec... Czy mozna odrazu podlaczyc pod 230V? Bo jedni pisza ,ze tak drudzy ze nie i juz sam nie wiem... Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Mam ustawiony kolor tła "Original" i raz kolor jest turkusowy a raz czarny... Np. włączam PS3 i jest turkusowy, a jak wychodzę z gry to jest już czarny. O co w tym chodzi? Cytuj
Di 839 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Z tego co wiem, to kolor zależy od pory dnia. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 od pory dnia i roku - pora roku okresla kolor, a pora dnia jego odcien (rano jasniutki, pozniej coraz ciemniejszy az do czarnego wieczorem) Cytuj
BQG 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 1. Można na PS3 słuchać jakiegoś radia internetowego? 2. Jak wrzucam płytkę od PSX'a (60GB wersja) to mogę sobie zgrać muzę na HDD; można to samo jakoś zrobić z grami na DVD (PS2), lub BlueRay? Cytuj
Brainiac 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Edytowane 17 lipca 2008 przez Brainiac Cytuj
ATG 1 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera. TU JEST program o nazwie Red Kawa File Server v1.0 For PS3 A file server that lets you wirelessly view and copy files from your computer to your PS3! Red Kawa File Server is a free file server developed by Red Kawa. It allows you to view and copy files from your computer (where the server running) to your PlayStation 3 over your wired or wireless computer network. Cytuj
Brainiac 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Dzięki ! Zaraz sprawdzę ten program. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera. upnp to zupelnie cos innego. zeby udostepniac media trzeba uzyc funkcjonalnosci media serwer np z windows media player. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Witam, da radę zabezpieczyć konsolę hasłem (profil lub całą konsolę)? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 mozna podpiąc konsole w ten sposob? : HDMI - do lcd czincze - do glosnikow ? tzn chodzi mi o podlaczenie za pomocą 2 kabli [osobny obraz i osobny dzwiek]... czy konsola widzi tylko jedno polaczenie ustawione w menu? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Oczywiście że można. W konsoli wybieramy czym ma byc przesyłany dzwięk i obraz. Cytuj
artex 28 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Mam pytanko. Chę kupić stolik pod tv , ale taki żeby PS3 znajdowała sie w pozycji pionowej. Problem w tym ze większość stolików ma odległość pomiędzy polkami 34 cm ,a konsola ma ich 33. Czynie będzie to przeszkadzać w chłodzeniu konsoli, w końcu to tylko 1 cm. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Bedzie. Wlasnie gdy konsola stoi to dlatego najlepiej sie chlodzi ze gornym ujsciem uchodzi gorace powietrze. Cytuj
kijek 3 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami. Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami. Napięcie - tam mają 110 u nas jest 230, musisz kupić przetwornik - są na allegro. Wersje USA mają nałożony region 1, Europejskie zaś - region 2. Tyczy się to gier z poprzednich plejaków, filmów na DVD i BR. Gry chodzą spokojnie i tak samo. Cytuj
kijek 3 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami. Napięcie - tam mają 110 u nas jest 230, musisz kupić przetwornik - są na allegro. Wersje USA mają nałożony region 1, Europejskie zaś - region 2. Tyczy się to gier z poprzednich plejaków, filmów na DVD i BR. Gry chodzą spokojnie i tak samo. hmmm, i pewnie obesc blokade na filmy nielatwo, a niewatpliwie przydalaby sie ta funkcja. Przetwornik paredziesiat zl wysylka ze 100 i wychodzi ponad 1000( a pol konsoli czyli odtwarzacz odpada), moze warto jednak dolozyc kilka stow i brac w PL. nie wiem jeszcze jak z gwarancją?? Czy nie bylaby uznawana tylko na tamtym kontynencie?? Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 (edytowane) Jeszcze dla scislosci. PS3 dziala na 110 i 230V i nie trzeba zadnych przetwornikow (transformatorow?) Co do gwarancji, to nie jestem pewien, ale dzialaja chyba 'kontynentalnie'. Jest na cala Europe (lub przynajmniej na UE), a na USA jest inna. Edytowane 22 lipca 2008 przez Emet Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Ja dorzucę jeszcze od siebie (po raz kolejny), że większość filmów na Blu-Ray nie ma blokady regionlnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi