Opublikowano 12 lipca 200816 l Funkcji wyłączania raczej nie ma. Zresztą po co chcesz wyłączać obsługę tego kodeka? Edytowane 12 lipca 200816 l przez neospiderman
Opublikowano 12 lipca 200816 l Witajcie! Otoz kupilem sobie PS3 40GB z USA... Wiem ,ze pewnie to pytanie juz gdzies padło...Ale tyle stron ciezko przeszukac naprawde.... No wiec... Czy mozna odrazu podlaczyc pod 230V? Bo jedni pisza ,ze tak drudzy ze nie i juz sam nie wiem... Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.
Opublikowano 12 lipca 200816 l Mam ustawiony kolor tła "Original" i raz kolor jest turkusowy a raz czarny... Np. włączam PS3 i jest turkusowy, a jak wychodzę z gry to jest już czarny. O co w tym chodzi?
Opublikowano 13 lipca 200816 l od pory dnia i roku - pora roku okresla kolor, a pora dnia jego odcien (rano jasniutki, pozniej coraz ciemniejszy az do czarnego wieczorem)
Opublikowano 13 lipca 200816 l 1. Można na PS3 słuchać jakiegoś radia internetowego? 2. Jak wrzucam płytkę od PSX'a (60GB wersja) to mogę sobie zgrać muzę na HDD; można to samo jakoś zrobić z grami na DVD (PS2), lub BlueRay?
Opublikowano 17 lipca 200816 l Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Edytowane 17 lipca 200816 l przez Brainiac
Opublikowano 17 lipca 200816 l Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera. TU JEST program o nazwie Red Kawa File Server v1.0 For PS3 A file server that lets you wirelessly view and copy files from your computer to your PS3! Red Kawa File Server is a free file server developed by Red Kawa. It allows you to view and copy files from your computer (where the server running) to your PlayStation 3 over your wired or wireless computer network.
Opublikowano 18 lipca 200816 l Mam pytanko. Czy jest możliwość połączenia PS3 z Komputerem (Laptop Wi-Fi included) przez Wi-Fi ? (Coś al'a sieć LAN - wymiana plików itd.) Jeśli tak to czy niebędzie to przeszkadzało "komunikowaniu się" Liveboxa z PS3 i z Kompem? Pozdro Sprawdź upnp, chociaż nie wiem czy livebox ma taka mozliwosc. Upnp umożliwia steamowanie na żywo filmów zdjęc muzyki z dysku komputera. upnp to zupelnie cos innego. zeby udostepniac media trzeba uzyc funkcjonalnosci media serwer np z windows media player.
Opublikowano 20 lipca 200816 l mozna podpiąc konsole w ten sposob? : HDMI - do lcd czincze - do glosnikow ? tzn chodzi mi o podlaczenie za pomocą 2 kabli [osobny obraz i osobny dzwiek]... czy konsola widzi tylko jedno polaczenie ustawione w menu?
Opublikowano 20 lipca 200816 l Oczywiście że można. W konsoli wybieramy czym ma byc przesyłany dzwięk i obraz.
Opublikowano 21 lipca 200816 l Mam pytanko. Chę kupić stolik pod tv , ale taki żeby PS3 znajdowała sie w pozycji pionowej. Problem w tym ze większość stolików ma odległość pomiędzy polkami 34 cm ,a konsola ma ich 33. Czynie będzie to przeszkadzać w chłodzeniu konsoli, w końcu to tylko 1 cm.
Opublikowano 21 lipca 200816 l Bedzie. Wlasnie gdy konsola stoi to dlatego najlepiej sie chlodzi ze gornym ujsciem uchodzi gorace powietrze.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami. Napięcie - tam mają 110 u nas jest 230, musisz kupić przetwornik - są na allegro. Wersje USA mają nałożony region 1, Europejskie zaś - region 2. Tyczy się to gier z poprzednich plejaków, filmów na DVD i BR. Gry chodzą spokojnie i tak samo.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Szukam juz dosyc dlugo na forum tematu gdzie bylyby wszystkie roznice miedzy wersja PS3 z USA i europejska wersja, w tym tyg kupuje i musze wiedziec czy sie oplaca( gry, napiecie, filmy, kompatybilnosc). Jak wiecie gdzie ten temat jest to podajcie topic, albo naskrobcie cos sami. Napięcie - tam mają 110 u nas jest 230, musisz kupić przetwornik - są na allegro. Wersje USA mają nałożony region 1, Europejskie zaś - region 2. Tyczy się to gier z poprzednich plejaków, filmów na DVD i BR. Gry chodzą spokojnie i tak samo. hmmm, i pewnie obesc blokade na filmy nielatwo, a niewatpliwie przydalaby sie ta funkcja. Przetwornik paredziesiat zl wysylka ze 100 i wychodzi ponad 1000( a pol konsoli czyli odtwarzacz odpada), moze warto jednak dolozyc kilka stow i brac w PL. nie wiem jeszcze jak z gwarancją?? Czy nie bylaby uznawana tylko na tamtym kontynencie??
Opublikowano 22 lipca 200816 l Jeszcze dla scislosci. PS3 dziala na 110 i 230V i nie trzeba zadnych przetwornikow (transformatorow?) Co do gwarancji, to nie jestem pewien, ale dzialaja chyba 'kontynentalnie'. Jest na cala Europe (lub przynajmniej na UE), a na USA jest inna. Edytowane 22 lipca 200816 l przez Emet
Opublikowano 22 lipca 200816 l Ja dorzucę jeszcze od siebie (po raz kolejny), że większość filmów na Blu-Ray nie ma blokady regionlnej.