CoATI 1 051 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 jesli ktos udostepni mi login/haslo do pss'a a celu podzielenia sie gra i bede chcial wymienic hdd to konta userow i pobrane dane moge sobie zgrac na pendrivea? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 jesli ktos udostepni mi login/haslo do pss'a a celu podzielenia sie gra i bede chcial wymienic hdd to konta userow i pobrane dane moge sobie zgrac na pendrivea? Tak, musisz zrobić backupa całego systemu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 nie da sie zrobic backupa tylko wybranych elementow? trzeba zrobic full'a? tzn nie moge sobie pozgrywac przykladowo demek gier i wypalic na dvd w celu archiwizacji/puźniejszego, powrotnego, wgrania spowrotem? chyba bede musial sam przetestowac te wszystkie opcje xD Cytuj
ATG 1 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 nie da sie zrobic backupa tylko wybranych elementow? trzeba zrobic full'a? tzn nie moge sobie pozgrywac przykladowo demek gier i wypalic na dvd w celu archiwizacji/puźniejszego, powrotnego, wgrania spowrotem? chyba bede musial sam przetestowac te wszystkie opcje xD Nie da się, trzeba robić pełen backup. Nie da rady nagrać dem, ps3 nie ma nagrywarki xD, po za tym demek z dysku nie da się skopiować bo sony ma swój własny format plików więc nagrywanie odpada. Najlepiej kupić jakiś pojemny dysk, wtedy nie trzeba niczego usuwać, backup wybranych elementów jest zbędny. Cytuj
Pezmo 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Dlaczego ps3 widzi przez usb nokie ,a se c902 nie :o tzn wykrywa -unknow device , a brak transferu danych Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 a w kompie SE jest wykrywany jako urzadzenie przenosne do magazynowania danych? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Nie da się, trzeba robić pełen backup. Nie da rady nagrać dem, ps3 nie ma nagrywarki xD, [...] w sensie zgrac i nagrac na pc. ok niewazne wszystko juz wiem... dzieki. Cytuj
Pezmo 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 chodzi o to zeby nute zgrac z ps3 do SE ,a komp postuty jest Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Znajomy chce kupic PS3 i pyta o rade jaka wersje najlepiej lub ktora (jesli) omijac lepiej. Dzieks. Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Ma ktos pojecie czy Street Fighter Ultra HD pojawi sie jakos na uk ps store??? Bo za hooja nie moge kupic z us store chociaz mam karte master card. Probowalem juz kilka razy i nie wiem co robie nie tak. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 (edytowane) Dobra jest tak: PS3-HDMI-Monitor (TEN) Mialem nadzieje, ze jak podlacze glosniki pod monitor to bedzie dzwiek, ale jednak nie wyszlo. Zeby dzwiek mi lecial z glosnikow ,a nie z monitora ,to musze podlaczyc sobie do konsoli jeszcze dodatkowo kabel A/V normalny. Jak kupie sobie TAKIE COS (mialem juz wczesniej z 360) i podlacze pod kabel-glosniki, to bedzie normalnie dzialac? E:Rysunek pogladowy: Edytowane 21 grudnia 2008 przez Owiec Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 (edytowane) bedzie dzialac. mam podobnie. u mnie jest to mniejwiecej tak: PS3 - kabel AV - przelotka typu lornetka - kabel czincze/jack - przelotka 2xjack [zeby mozna bylo podlaczyc pc i konsole] - glosniki obraz przez hdmi Edytowane 21 grudnia 2008 przez Coati Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Mmam problem z trofeami w grze uncharted Zdobyłem już kilka osiągnięć ale nie widać ich w zakładce "trophy collection". Mogę je tylko przeglądać w samej grze (wchodząc w bonuses -> medals) Miał ktoś taki problem? Co zrobić żeby trofea były działały normalnie? Edytowane 23 grudnia 2008 przez tomaszz04 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Bo zeby zadzialaly Ci trofea to chyba musisz skasowac save'y (oczywiscie najpierw odpowiedni update). To o czym mowisz to nie trofea jeszcze a stare medale. Wejdz na watek o Uncharted i tam znajdziesz jak to powinno dzialac. Ewentualnie w dziale trofea tez masz o Uncharted. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Wiem, że jest przejściówka dla PS3 pozwalająca podpinać pady od PlayStation 2, ale czy za pomocą tej samej przejściówki można efektywnie używać multitapa od PS2? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 zapewnie sie da, ale obawiam sie, ze takie polaczenie bedzie mocno lagowac... sa tez przejsciowki na 2 pady pod 1 usb ;] Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Czemu ten temat nie jest odrazu w PS3, a nie schowany?... Mniej ludzi zaglada. Czy jest jakas opcja, zeby konsola sie wylaczyla jak sie skonczy sciaganie czegos? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Jak sciagasz plik to wybierz "sciaganie w tle" potem pierwsza kolumne w xmb i "Turn Off Your System", tam bedziesz mial do wyboru opcje zeby konsola sama sie wylaczyla po zakonczeniu sciagania Cytuj
nightbull 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Panowie, mam pytanie - czy do kupienia płatnych dodatków/mapek/gierek muszę mieć kartę kredytową/bankową? Czy posiadanie karty to jedyny sposób, zeby coś kupić w PStore? Nie ma jakichś zdrapek z kodami czy innego sposobu na kupienie czegokolwiek? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 sa zdrapki ale do EU chyba jeszcze nie dotarly. ewentualnie kupujesz doladowania na allegro lub skladasz sie z kims na dany dlc Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 A gdzie możemy je obecnie zakupić? Cytuj
Gość Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Nie w Europie. Ping, nie siej zamętu. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Mam dziwny problem z filmami na dvd(chodzi o kopie zapasowe) zauważyłem że jak chciałem oglądać film to zacinał mi się podczas menu i za nic nie mogłem tego obejść Drugi problem miałem podczas oglądania innego filmu jak łączyły mi się chaptery konsola przeskakiwała do tylu o kilka sekund. Tych problemów nie miałem na moim starym Pionierze. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Jak dostane wiadomosc od kogos z listy. To jest opcja zeby ja otworzyc ,jak sie ma podswietlona dana osobe i widac symbol wiadomosci? Czy trzeba jechac messages/received? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi