Opublikowano 5 czerwca 200915 l Dzięki czyli jednak nie ślepnę hehe. Lipa trochę że, nie można zmieniać koloru, bo jak zarzucę białą tapetę to w ogóle jej nie widać trudno.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Ile da sie zrobić kont PSN na PS3? Ile sie chce czy jest jakieś ograniczenie?
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Ile da sie zrobić kont PSN na PS3? Ile sie chce czy jest jakieś ograniczenie? Jeśli chodzi Ci o TWORZENIE kont na PS3, to limit to bodajże 50 (po tej liczbie nie utworzysz już ze swojej konsoli ŻADNEGO więcej konta PSN), dlatego lepiej je tworzyć na stronie psn a jeśli Ci chodzi o ilość kont, które można mieć zapisane na swojej konsoli, to limitem jest 16 kont
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Czyli jeśli lubię dzielenie się grami z innymi, po osiągnięciu 16 kont na konsoli, usuwam jedno z nich, to gra ściągnięta na nim przestaje działać na innych profilach?
Opublikowano 8 czerwca 200915 l czy jest mozliwosc skatalogowania swoich mediow na PS3? tzn. stworzyc foldery poukladac filmy na Trailery i Filmy? czy mozliwa jest tylko podstawowa segregacja w XBL?
Opublikowano 8 czerwca 200915 l pytanie: jesli podepne dysk z konsoli pod kompa z linuxem to czy bedzie widac zawartosc ? i czy bedzie mozliowsc zgrania danych z dysku? padla mi konsola a na dysku mam od groma fotek i filmikow z kamery i musze w jakis sposob to odzyskac, HELP!
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Linuxową partycje powinno się dać odczytać po wgraniu odpowiednich sterowników do Windows. Partycji PS3 raczej nie odczytasz.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l czy jest mozliwosc skatalogowania swoich mediow na PS3? tzn. stworzyc foldery poukladac filmy na Trailery i Filmy? czy mozliwa jest tylko podstawowa segregacja w XBL? Jest taka możliwość . Wciskasz :triangle: a następnie "Information". Pierwsze pole to tytuł pliku a drugie to "folder/katalog". Taki bajer działa w PHOTO, MUSIC, VIDEO i GAME. Edytowane 9 czerwca 200915 l przez juni8
Opublikowano 9 czerwca 200915 l czy jest mozliwosc skatalogowania swoich mediow na PS3? tzn. stworzyc foldery poukladac filmy na Trailery i Filmy? czy mozliwa jest tylko podstawowa segregacja w XBL? Jest taka możliwość . Wciskasz :triangle: a następnie "Information". Pierwsze pole to tytuł pliku a drugie to "folder/katalog". Taki bajer działa w PHOTO, MUSIC, VIDEO i GAME. Ale jest niezwykle upierdliwy, bo taki manewr należy zrobic z każdym pliczkiem. Co do katalogowania muzy to najlepiej na kompie przepuścić katalogi z muzą przez program mp3 tag editor (czy jakoś tak), wyedytowac tam tagi tak jak chcemy i po zgraniu na ps3 po kliknieciu [ ] na album name, będziemy mieli muze w albumie jaki jej w tagach ustawilismy.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Witam. Jak myślicie, nie będzie konsoli trochę duszno w takim miejscu? Do tej pory konsola stała gdzie indziej, ale będę musiał ją przestawić, i zastanawiam się czy to miejsce będzie ok. http://img34.imageshack.us/gal.php?g=dscn4576.jpg Edytowane 9 czerwca 200915 l przez PawciosS
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Myślę, że nic się jej nie stanie. Ciepłe powietrze spokojnie sobie ku górze powędruje.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l raczej bedzie ok... chyba, ze upchasz tam jeszcze mase innego sprzetu/ksiazek/itp
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Nie, tylko PS3 będzie tam stało:) W takim razie dzięki wam obydwu za odpowiedź
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Czy możecie mi powiedzieć jak się ma sprawa z nagrywaniem filmów HD na PS3 i nagrywaniem w ogóle? Mam nagrane VCD i normalnie DVD to czyta, natomiast PS3 nie. A co do HD to czy film trzeba nagrać na płytce Blu Ray czy może być DVD jeśli się zmieści? Jakość będzie taka sama? Może głupie pytanie ale jeszcze nic nie nagrałem w HD. Druga sprawa to napisy, chciałem sobie je wbudować w obraz za pomocą Virtual Dub ale program nie widzi pliku z filmem, może to format (chyba MKV), co więc zrobić w tej sytuacji?
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Witam. Jak myślicie, nie będzie konsoli trochę duszno w takim miejscu? Do tej pory konsola stała gdzie indziej, ale będę musiał ją przestawić, i zastanawiam się czy to miejsce będzie ok. http://img34.imageshack.us/gal.php?g=dscn4576.jpg Ciepłe powietrze nie ma za bardzo gdzie uciekać i po kilku godz. gry (zależy od gier) może się wieszać. No chyba, że masz klimę w pokoju.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Czy wymiana pasty na wydajniejsza da lepsze rezultaty? Z tego co czytalem na zagranicznych forach pasta stosowana przez Sony nie byla/nie jest najwyzszych lotow. Po wymiane na te lepsze(oczywiscie wiaze sie z rozebraniem konsoli,wyczyszczeniem starej pasty isopropanolem,etc.) ludzie stwierdzali,ze konsola odczuwalnie mniej sie grzeje,a wiatrak wchodzi na wyzsze obroty sporadycznie. Moze jest to tez jakas forma zapobieganie "zoltej diodce"? -
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Hmm skoro u kolegi piszecie, że raczej ok to rozumiem, że ja powinienem postawić PS3 na otwartą przestrzeń jeśli mam w prostokątnej półce od PS3 miejsca z 5 cm po bokach i ze 3 od góry? A o co chodzi z tą pastą bo pierwsze słysze.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l A o co chodzi z tą pastą bo pierwsze słysze. Chodzi o wymianę pasty termo przewodzącej między procesorami a radiatorem. Osobiście sam się zastanawiałem nad tym żeby wymienić na jakąś porządną. Ta dawana przez producentów elektroniki jest zazwyczaj przeciętnej jakości.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l usługa vidzone podobno działa już ale jak sie ma konto angielskie. jak można załozyc nowe konto i jak uruchomic poźniej vidzone? ktos juz to z was robił?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l A o co chodzi z tą pastą bo pierwsze słysze. Chodzi o wymianę pasty termo przewodzącej między procesorami a radiatorem. Osobiście sam się zastanawiałem nad tym żeby wymienić na jakąś porządną. Ta dawana przez producentów elektroniki jest zazwyczaj przeciętnej jakości. A kiedy trzeba kupić jakąś paste? Są jakieś oznaki? Ja mam konsole dopiero miesiąc. Ale samemu trzeba rozkręcać konsole i się w to bawić? Wolałbym nie... Czy może to zrobić serwis Sony w ramach gwarancji?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Tego się nie wymienia, nie musisz się tym w ogóle przejmować. W przypadku ps3 robią to tylko "komputerowe nerdy" , w celu polepszenia odprowadzania ciepła z procesorów. Różnica będzie prawdopodobnie b. niewielka.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l mam problem. Nie dziala mi information board. Czytalem poradnik o tym ale u mnie nie ma opcji wyboru kraju,regionu. Po wlaczeniu X na ikonke wyswietla mi sie tylko info o tym ze trzeba podlaczyc neta itp. A po wlaczeniu trojkata mam tylko opcje use i do not display. Oczywiscie mam neta. Wiecie o co b? Thx