Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten sam problem, MM nie przyjmuje, CD-P nie przyjmuje i muszę się zwrócic do Konami. Mają oni jakiś oddział w Polsce, czy tylko po angielsku mogę się z nimi skontaktowac? Zna ktoś do nich numer, lub maila?

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj padła mi konsola (60 gb, ze wsteczną kompatybilnością), gwarancja skończyła mi się właśnie dwa miesiące temu... Pierwsze co sobie wymyśliłem, to zakup slima. W związku z tym mam pytania:

1.To dobre rozwiązanie? Czy może lepiej poczekać, aż będą jakieś nowsze modele slima, bo te które są teraz są awaryjne (nie wiem, pytam dla pewności, bo nie orientuje się w tym)?

2.Jest możliwość przełożenia dysku z fata do slima, ewentualnie przeniesienia danych z jednego dysku na drugi (chodzi mi głównie o save'y, z grami z PSS domyślam się że nie ma takiej możliwości)?

Sorry, trochę nie ten temat, no ale już trudno ;]

Edytowane przez Grigori
nie sorry, tylko wystarczy poprosić o przeniesienie we właściwe miejsce
Opublikowano

1) Kup nowego slima,jak ci tak bardzo na niej zalezy.Ja bym reperowal fata,w koncu masz najbardziej dopasiona wersje.

2)Dysk przeniesiesz,owszem. Ale nic wiecej nie zrobisz-nowa konsola bedzie chciala go sformatowac.Sejwow,nie odzyskasz-rzecz jasna.Gry zawsze mozesz sciagmac raz jeszce z PSN.

Opublikowano

Czy ja źle mam ustawioną przeglądarkę w PS3 SLIM czy wy też tak macie:?

Nie da się odpalić strony mojego routera więc bez PC jest lypa (TP-LINK)

onet - góra strony ok potem kilometr pustki i reszta strony

po szkole - gry się odpalają ale nie można ich obsługiwać

gamelo - obrazki się odpalają ale nie da się ich rozwiązywać

wydaje mi się ze to sprawa obsługi flesha.

Opublikowano

na PS3 FAT 80GB odpalam bez problemu wpisujac adres IP konfiguracje swojego routera, a raczej wszystkich trzech bo tyle ich mam w sieci....

i nic szczegolnego nie ustawialem...

Opublikowano

Jest może jakaś ukryta opcja oglądania filmików na yt w jakości hd?

Ukryta?

Na YT można oglądać filmiki HD, ale tylko te, które zostały zuploadowane z tą opcją, co przy nowych filmikach jest częste, przy starych niestety rzadkie ;)

Opublikowano

Witam

Chciałem zapytać jak Wam działa streaming DLNA na ps3? chodzi mi o filmy hd 720p bo u mnie nie chcą chodzić płynnie cały czas się rwą czy ps3 sobie nie radzi czy to jakiś problem z siecią? używam ps3 media server.

pozdrawiam

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Czy z poziomu PS3 można coś pobrać z Megauploadu (tudzież Rapida)? Jeśli tak to jakim sposobem- wczoraj próbowałem coś zassać z Megauploadu, przycisk "pobieranie" jest nieaktywny (oczywiście na PC działa).

Edytowane przez Orson
Opublikowano

z rapida pamietam ze normalnie jakas mp3 pobralem na dysk (dokladnie to chyba trzeba dac "zapisz jako"). oczywiscie jak plik jest spakowany to tylko dysk/pamiec zewnetrzna zostaje

Opublikowano

Mam pytania odonośnie ładowania padów w PS3.Czy pad ładuje się tylko wtedy kiedy konsola jest włączona?bo jeżeli tak to lipa bo kabelek,który łączy pad z konsolą jest tak krótki,że siedzie oczami przy Tv.Ile czasu potrzeba by pad naładował się na maxa?Pozdro

Opublikowano

Mam pytania odonośnie ładowania padów w PS3.Czy pad ładuje się tylko wtedy kiedy konsola jest włączona?bo jeżeli tak to lipa bo kabelek,który łączy pad z konsolą jest tak krótki,że siedzie oczami przy Tv.Ile czasu potrzeba by pad naładował się na maxa?Pozdro

tak tylko gdy masz wlaczonePS3, mozesz go ladowac z dowolnego USB, w laptopie , kompie czy TV.

Laduje sie okolo godziny

Opublikowano (edytowane)

tak tylko gdy masz wlaczonePS3, mozesz go ladowac z dowolnego USB, w laptopie , kompie czy TV.

Laduje sie okolo godziny

Podłączyłem pada przez usb do lapa i świecą się 4 diody na czerwono,które migotają.Czy to oznacza,że ładuje się?Skąd będe wiedział,że pad naładował się na maxa?

Edytowane przez lons
Opublikowano (edytowane)

No chyba mam podobny problem.Kupiłem dziś Slimkę 250 gb i po odłączeniu kabla usb, zaczynają migać wszystkie diody i pad nie reaguje na komendy.Po podłączeniu USB wszystko działa i miga jedna dioda.Konsola włączona grubo ponad godzinę, więc raczej powinien być naładowany .Spotkał się już ktoś z czymś takim?

Aha.po wyłączeniu konsoli powerem diody wciąż migają i konsola się sama włącza.

Edytowane przez adi