MeL 34 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) Mam error 80022D05 - czyli ten co wyskakuje podczas próby zsynchronizowania pucharków z serwerem. co robić? wtf? Edytowane 25 listopada 2009 przez MeL Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Ten sam problem, MM nie przyjmuje, CD-P nie przyjmuje i muszę się zwrócic do Konami. Mają oni jakiś oddział w Polsce, czy tylko po angielsku mogę się z nimi skontaktowac? Zna ktoś do nich numer, lub maila? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 zsynchronizowac w innym czasie... najlepiej rano ;] Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) Dzisiaj padła mi konsola (60 gb, ze wsteczną kompatybilnością), gwarancja skończyła mi się właśnie dwa miesiące temu... Pierwsze co sobie wymyśliłem, to zakup slima. W związku z tym mam pytania: 1.To dobre rozwiązanie? Czy może lepiej poczekać, aż będą jakieś nowsze modele slima, bo te które są teraz są awaryjne (nie wiem, pytam dla pewności, bo nie orientuje się w tym)? 2.Jest możliwość przełożenia dysku z fata do slima, ewentualnie przeniesienia danych z jednego dysku na drugi (chodzi mi głównie o save'y, z grami z PSS domyślam się że nie ma takiej możliwości)? Sorry, trochę nie ten temat, no ale już trudno ;] Edytowane 26 listopada 2009 przez Grigori nie sorry, tylko wystarczy poprosić o przeniesienie we właściwe miejsce Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 1) Kup nowego slima,jak ci tak bardzo na niej zalezy.Ja bym reperowal fata,w koncu masz najbardziej dopasiona wersje. 2)Dysk przeniesiesz,owszem. Ale nic wiecej nie zrobisz-nowa konsola bedzie chciala go sformatowac.Sejwow,nie odzyskasz-rzecz jasna.Gry zawsze mozesz sciagmac raz jeszce z PSN. Cytuj
michalkcb 0 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Czy ja źle mam ustawioną przeglądarkę w PS3 SLIM czy wy też tak macie:? Nie da się odpalić strony mojego routera więc bez PC jest lypa (TP-LINK) onet - góra strony ok potem kilometr pustki i reszta strony po szkole - gry się odpalają ale nie można ich obsługiwać gamelo - obrazki się odpalają ale nie da się ich rozwiązywać wydaje mi się ze to sprawa obsługi flesha. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 na PS3 FAT 80GB odpalam bez problemu wpisujac adres IP konfiguracje swojego routera, a raczej wszystkich trzech bo tyle ich mam w sieci.... i nic szczegolnego nie ustawialem... Cytuj
michalkcb 0 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 dpalam bez problemu wpisujac adres IP konfiguracje swojego routera.... No właśnie o to chodzi że na moim PS3 SLIM 120 nie mogę się tak do routera dobrać. Na PC jest ok. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Jest może jakaś ukryta opcja oglądania filmików na yt w jakości hd? Cytuj
Katana 0 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Jest może jakaś ukryta opcja oglądania filmików na yt w jakości hd? Ukryta? Na YT można oglądać filmiki HD, ale tylko te, które zostały zuploadowane z tą opcją, co przy nowych filmikach jest częste, przy starych niestety rzadkie Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 No właśnie przez ps3 - domyślna przeglądarka nie bardzo mogę. W filmikach w których jest ta opcja na PC na ps3 jej po prostu nie ma. Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Witam jak podłączyć głośniki do ps3?. Konsolę mam podpiętą pod monitor full hd kablem hdmi, ale monitor nie ma wbudowanych głośników więc nie mam dzwięku. jak mam podłączyć głośniki?, jakię kable kupić? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 chinche [standardowy kabel AV z zestawu] lub optyk... Cytuj
silent22 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Witam Chciałem zapytać jak Wam działa streaming DLNA na ps3? chodzi mi o filmy hd 720p bo u mnie nie chcą chodzić płynnie cały czas się rwą czy ps3 sobie nie radzi czy to jakiś problem z siecią? używam ps3 media server. pozdrawiam Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 ogladalem kilka filmow w ten sposob i jesli nie bawilem sie w stopowanie/przewijanie, to wszystko bylo ok. siec nie wyrabia Cytuj
silent22 0 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 hmm dziwne bo mam 8mb łącze, a może to wina że ściągałem demówki gier i przycinało? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 tu bardziej chodzi o przepustownosc łącza, a nie o szybkosc Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 (edytowane) Czy z poziomu PS3 można coś pobrać z Megauploadu (tudzież Rapida)? Jeśli tak to jakim sposobem- wczoraj próbowałem coś zassać z Megauploadu, przycisk "pobieranie" jest nieaktywny (oczywiście na PC działa). Edytowane 2 grudnia 2009 przez Orson Cytuj
vip77 237 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 z rapida pamietam ze normalnie jakas mp3 pobralem na dysk (dokladnie to chyba trzeba dac "zapisz jako"). oczywiscie jak plik jest spakowany to tylko dysk/pamiec zewnetrzna zostaje Cytuj
lons 38 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mam pytania odonośnie ładowania padów w PS3.Czy pad ładuje się tylko wtedy kiedy konsola jest włączona?bo jeżeli tak to lipa bo kabelek,który łączy pad z konsolą jest tak krótki,że siedzie oczami przy Tv.Ile czasu potrzeba by pad naładował się na maxa?Pozdro Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Mam pytania odonośnie ładowania padów w PS3.Czy pad ładuje się tylko wtedy kiedy konsola jest włączona?bo jeżeli tak to lipa bo kabelek,który łączy pad z konsolą jest tak krótki,że siedzie oczami przy Tv.Ile czasu potrzeba by pad naładował się na maxa?Pozdro tak tylko gdy masz wlaczonePS3, mozesz go ladowac z dowolnego USB, w laptopie , kompie czy TV. Laduje sie okolo godziny Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Zawsze możesz kupić dłuższy kabel, a nie wiem czy jest coś bardziej popularnego od USB->miniUSB Cytuj
lons 38 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Mam pytania odonośnie ładowania padów w PS3.Czy pad ładuje się tylko wtedy kiedy konsola jest włączona?bo jeżeli tak to lipa bo kabelek,który łączy pad z konsolą jest tak krótki,że siedzie oczami przy Tv.Ile czasu potrzeba by pad naładował się na maxa?Pozdro tak tylko gdy masz wlaczonePS3, mozesz go ladowac z dowolnego USB, w laptopie , kompie czy TV. Laduje sie okolo godziny Podłączyłem pada przez usb do lapa i świecą się 4 diody na czerwono,które migotają.Czy to oznacza,że ładuje się?Skąd będe wiedział,że pad naładował się na maxa? Edytowane 3 grudnia 2009 przez lons Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) No chyba mam podobny problem.Kupiłem dziś Slimkę 250 gb i po odłączeniu kabla usb, zaczynają migać wszystkie diody i pad nie reaguje na komendy.Po podłączeniu USB wszystko działa i miga jedna dioda.Konsola włączona grubo ponad godzinę, więc raczej powinien być naładowany .Spotkał się już ktoś z czymś takim? Aha.po wyłączeniu konsoli powerem diody wciąż migają i konsola się sama włącza. Edytowane 3 grudnia 2009 przez adi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi