Owiec 281 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Jak masz go podlaczonego do wlaczonej konsoli, przytrzymac ten guzik na srodku - turn off the controler. Odlacz USB, wylacz konsole. Wlacz albo normalnie albo padem konsole i powinno byc si. Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 No działa, dzięki To jakaś wada, czy tylko jakaś forma kalibracji łączności? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 bo wy nie czytacie instrukcji obslugi i nie wiecie jak poprawnie sparowac kontroler z ps3. O! Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Z tego co czytam to w Slimach się dzieje zawsze Tzn sporo ludzi miało tak jak ja, że zrobiło się raz na początku, a potem już nie wystąpiło. Cytuj
adi 189 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 bo wy nie czytacie instrukcji obslugi i nie wiecie jak poprawnie sparowac kontroler z ps3. O! Miałem wcześniej wersję 60 gb i 40 gb i nic takiego nie występowało, więc problem nie tkwi w braku umiejetności skonfigurowania pada. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 chwilowo jestem zmuszony podłączyć Ps3 do telewizora kablem RGB. Gry i filmy avi śmigają ok jednak filmy BD i DVD są już na zielono. Da się coś z tym zrobić? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 jesli masz "prawdziwy" kabel rgb to nie powinno tak byc. Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Witam chciałem dziś przełączyć obraz wyświetlania z HDMI na "CZINCZE"(zółty, czerwony, biały) na ale obraz wygasał na 30 sekund i z powrotem włączało się przez HDMI. Jakieś rady? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Zresetuj ustawienia poprzez przytrzymanie powera przy włączaniu konsoli. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 jesli ma podlaczone hdmi to konsola zawsze bedzie sama sobie to przestawiac. Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Zresetuj ustawienia poprzez przytrzymanie powera przy włączaniu konsoli. Ok dzięki działa Cytuj
silent22 0 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 witam Mam trzy pytania 1. Dlaczego jak wyłączam konsole i pady bezprzewodowe, przychodzę na następny dzień włączam konsole i niestety na padach migają 4 diody tak jakby były rozładowane, czy on ich nie wyłącza? 2. wczoraj jeszcze działał a dzisiaj nie działa mi pilot blue ray, jak próbuje go zarejestrować wyskakuje "podczas rejestrowania wystąpił błąd. spróbuj zarejestrować ponownie... i tu jakieś numerki" 3. Mam problem z filmami hd przez dlna, nie chce mi ich płynnie odtwarzać, cały czas rwie, używam ps3 media serwer, czy winą może być podłączenie przez wi-fi a nie przez kabel? pozdrawiam Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 1. opisz dokladniej i/lub przeczytaj pare postow wczesniej 2. usun go w menu ps3 i sprawdz jeszcze raz. "jakies numerki" wpisz w google i zapewne dostaniesz odpowiedz na twoj problem. to zawsze dziala ;] 3. łącze nie wyrabia. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm... Cytuj
silent22 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 1. opisz dokladniej i/lub przeczytaj pare postow wczesniej 2. usun go w menu ps3 i sprawdz jeszcze raz. "jakies numerki" wpisz w google i zapewne dostaniesz odpowiedz na twoj problem. to zawsze dziala ;] 3. łącze nie wyrabia. ad.1 poczytałem parę postów wcześniej i spróbuje popołudniu tamtego sposobu ad.2 dziwnie się zachowuje ten pilot po restarcie konsoli zadziałał. wpisywałem te numerki w google nic mi nie znalazło ad.3 a możesz mi powiedzieć jak zwiększyć przepustowość łącza i czy jest to w ogóle możliwe? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Klik masz link tam masz wypisane te cyferki z objasnieniem ;p Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm... no jest od początku istnienia. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Mam dziwny problem z PS3 - kiedy proboje sciagnac jakies demko, to pokazuje mi, ze mam za malo miejsca na dysku, mimo ze mam nadmiar. Np. mialem ponad 2gb wolnego miejsca, probowalem sciagnac demo Bayonetty (1600mb) i pokazywalo mi, ze mam za malo miejsca. Wiecie moze jak rozwiazac ten problem? Mam PS3 40gb, wiec jest to dla mnie lekko mowiac - niekomfortowe. Ewentualny format nie wchodzi niestety w rachube - za duzo mam gierek na dysku (a skladalem sie na nie na forum, nie pamietam juz nawet dokladnie z kim, wiec nie bede mogl ich sciagnac ponownie). Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Musisz mieć ponad dwa razy tyle ile waży demko. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm... no jest od początku istnienia. no a jak sie ja włącza(mam namyśli kod przed uruchomieniem PS3, przed innym urzytkownikiem)? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Nie ma czegoś takiego jak "kod przed uruchomieniem PS3". Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Pytanko: czy muzyczna karta na USB działała by z PS3? Chodzi mi to, że podłączyłbym do takiej karty headseta Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Pytanko: czy muzyczna karta na USB działała by z PS3? Chodzi mi to, że podłączyłbym do takiej karty headseta Ale same HeadSet'y na USB działają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi