Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz mieć ponad dwa razy tyle ile waży demko.

Niby dlaczemu?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "kod przed uruchomieniem PS3".

dlatego mógłby wyjść w jakimś Patch-u.

nic nie pomyśleli... każdy może odpalić i pokasować gry, bądź save-y :/

Opublikowano

Update - specjalnie zakupiłem kabel Component (3 kabelki, niebieski, zielony, czerwony). Po podpięciu chodziło dobrze na 570i, zmieniłem na 720p i znowu ten sam problem :/ Czy to wina konsoli? Sprowadzona z Anglii.

Opublikowano

najszybciej podejdz do znajomego albo cos z ps3 i zobacz czy u niego taki jest problem.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "kod przed uruchomieniem PS3".

dlatego mógłby wyjść w jakimś Patch-u.

nic nie pomyśleli... każdy może odpalić i pokasować gry, bądź save-y :/

Schowaj sobie pada. :)

Opublikowano

To ja jeszcze was pomecze i zadam nastepne pytanie.Przy rejestracji konta moge sobie spokojnie podac Polske czy trzeba sie czaic tak jak na konsoli Microsoftu na inne kraje zeby w ogole moc cos dzialac online (zakupy,granie). Moze i glupie pytanie ale jestem mocno przewrazliwiony.

Opublikowano

To ja jeszcze was pomecze i zadam nastepne pytanie.Przy rejestracji konta moge sobie spokojnie podac Polske czy trzeba sie czaic tak jak na konsoli Microsoftu na inne kraje zeby w ogole moc cos dzialac online (zakupy,granie). Moze i glupie pytanie ale jestem mocno przewrazliwiony.

to nie Microsoft ,my tu działamy w pełni legalnie.

Co do tego gdzie taniej wychodzi?obecnie uważam ,że polski sklep jest tańszy niż US,to już nie złote czasy dolara po 2 złote.Sklep US obecnie broni się tylko większym wyborem tytułów

Opublikowano

Ja polecam jedno główne konto założone realnie na Polskę, a drugie na USA, żeby mieć dobre konto do ściągania demek, tapetek i takich tam - na koncie US masz wszystkiego więcej i wcześniej.

Opublikowano

Spotkało mnie nieszczęście w postaci YLOD. Zależy mi na zgraniu save'ów z zepsutej konsoli (40GB). Wie ktoś jak to zrobić bez naprawiania konsoli ?

Opublikowano (edytowane)

Spotkało mnie nieszczęście w postaci YLOD. Zależy mi na zgraniu save'ów z zepsutej konsoli (40GB). Wie ktoś jak to zrobić bez naprawiania konsoli ?

Nie da się - po prostu musisz ją uruchomić inaczej wszystko idzie się "kochać".

Następnym razem pisz w tym temacie: http://www.psxextreme.info/topic/51536-awaryjnosc-ps3/

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Bezprzewodowo. W 95% procentach przypadków wystarczy wpisać tylko hasło dostępu do sieci, takie samo jak w kompie. Wystarczy usiąść i spróbować, a potem w razie kłopotów pytać na forum o konkrety.

Opublikowano

NO wlasnie tu jest problem bo niewiem jakie jest haslo a rodzice tez niestety nigdzie tego nie zapisali mozna je jakos sprawdzic??oprocz dzwoniac do tego co zakladal neta bo tez niewie

Opublikowano

Jak nie znasz hasła, to lepiej zawołaj jeszcze raz tego co Ci konfigurował sieć, żeby albo sobie przypomniał, albo zrobił to od nowa tym razem zapisując hasło.

Opublikowano

Strzelanie w ciemno. U mnie np. router ma adres 192.168.0.1. A żeby zmienić hasło trzeba wpisać poprzednie.

Opublikowano (edytowane)

Model routera + google i ma adres oraz standardowe hasła admina, dupa jeśli te też jest zmienione. W każdym routerze w którym grzebałem wystarczy znać hasło do panelu admina i zmienisz w nim wszystko, włącznie z hasłem do wifi. No ale nie miałem do czynienia, ze wszystkimi routerami ;)

EDIT:

Reseta nie proponowałem, bo napisał, że sam tego nie ustawiał i nie wiem, czy sam później dałby radę.

Edytowane przez jar3czek
Opublikowano (edytowane)

zrobic RESET

i zobaczyc w instrukcji jaki jest login i haslo na starcie

najczesciej tak jak piszecie admin admin ale roznie z tym bywa...

PS>

oczywiscie na poczatku w ogóle sprawdzic w instrukcji jakie sa poczatkowe wartosci i nimi probowac sie wbic, jak nie to pozniej RESET....

Edytowane przez Juchy