Gość Orson Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Musisz mieć ponad dwa razy tyle ile waży demko. Niby dlaczemu? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 bo po sciagnieciu musi sie gdzies zainstalowac Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Nie ma czegoś takiego jak "kod przed uruchomieniem PS3". dlatego mógłby wyjść w jakimś Patch-u. nic nie pomyśleli... każdy może odpalić i pokasować gry, bądź save-y Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Update - specjalnie zakupiłem kabel Component (3 kabelki, niebieski, zielony, czerwony). Po podpięciu chodziło dobrze na 570i, zmieniłem na 720p i znowu ten sam problem Czy to wina konsoli? Sprowadzona z Anglii. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 najszybciej podejdz do znajomego albo cos z ps3 i zobacz czy u niego taki jest problem. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Wszystko działa ok. na monitorze, HDMI->DVI. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Już z głowy, przesunąłem kolory w menu serwisowym. A na componencie pudło nie obsługuje YPrPb Cytuj
BQG 0 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Nie ma czegoś takiego jak "kod przed uruchomieniem PS3". dlatego mógłby wyjść w jakimś Patch-u. nic nie pomyśleli... każdy może odpalić i pokasować gry, bądź save-y Schowaj sobie pada. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 To ja jeszcze was pomecze i zadam nastepne pytanie.Przy rejestracji konta moge sobie spokojnie podac Polske czy trzeba sie czaic tak jak na konsoli Microsoftu na inne kraje zeby w ogole moc cos dzialac online (zakupy,granie). Moze i glupie pytanie ale jestem mocno przewrazliwiony. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 mozesz robic konto na PL [glowne]. do zakupow lepiej usa/canada [taniej wychodzi] Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 To ja jeszcze was pomecze i zadam nastepne pytanie.Przy rejestracji konta moge sobie spokojnie podac Polske czy trzeba sie czaic tak jak na konsoli Microsoftu na inne kraje zeby w ogole moc cos dzialac online (zakupy,granie). Moze i glupie pytanie ale jestem mocno przewrazliwiony. to nie Microsoft ,my tu działamy w pełni legalnie. Co do tego gdzie taniej wychodzi?obecnie uważam ,że polski sklep jest tańszy niż US,to już nie złote czasy dolara po 2 złote.Sklep US obecnie broni się tylko większym wyborem tytułów Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Nie widze sensu zakladania konta w US jesli nie masz jakiegos w Europie.Dodatkow do gier palowskich nie kupisz w amerykanskim sklepie Jeslis bardzo napalony na nowe dema,zakladaj tez na US.Ja mam tylko jedno konto i w pelni mi wystarcza. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 To ja jeszcze was pomecze i zadam nastepne pytanie.Przy rejestracji konta moge sobie spokojnie podac Polske czy trzeba sie czaic tak jak na konsoli Microsoftu na inne kraje zeby w ogole moc cos dzialac online (zakupy,granie). Moze i glupie pytanie ale jestem mocno przewrazliwiony. Ja polecam jedno główne konto założone realnie na Polskę, a drugie na USA, żeby mieć dobre konto do ściągania demek, tapetek i takich tam - na koncie US masz wszystkiego więcej i wcześniej. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Nie zawsze wcześniej ale taka kombinacja jest najlepsza. 16 kont na konsoli to wcale nie jest mało, i minie troche czasu zanim będzie Ci brakowało. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Ok dzieki za odpowiedzi,wszystko jasne juz. Cytuj
Linu 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Spotkało mnie nieszczęście w postaci YLOD. Zależy mi na zgraniu save'ów z zepsutej konsoli (40GB). Wie ktoś jak to zrobić bez naprawiania konsoli ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Spotkało mnie nieszczęście w postaci YLOD. Zależy mi na zgraniu save'ów z zepsutej konsoli (40GB). Wie ktoś jak to zrobić bez naprawiania konsoli ? Nie da się - po prostu musisz ją uruchomić inaczej wszystko idzie się "kochać". Następnym razem pisz w tym temacie: http://www.psxextreme.info/topic/51536-awaryjnosc-ps3/ Edytowane 15 grudnia 2009 przez Kyo Cytuj
Biedroon 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Mam bardzo wazne pytanie mam internet w kompie bezprzewodowy (Router) na caly dom ale niewiem jak sie polaczyc z PS3 . Jaki jest najprostrzy sposob by sie polaczyc?? Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Bezprzewodowo. W 95% procentach przypadków wystarczy wpisać tylko hasło dostępu do sieci, takie samo jak w kompie. Wystarczy usiąść i spróbować, a potem w razie kłopotów pytać na forum o konkrety. Cytuj
Biedroon 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 NO wlasnie tu jest problem bo niewiem jakie jest haslo a rodzice tez niestety nigdzie tego nie zapisali mozna je jakos sprawdzic??oprocz dzwoniac do tego co zakladal neta bo tez niewie Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Jak nie znasz hasła, to lepiej zawołaj jeszcze raz tego co Ci konfigurował sieć, żeby albo sobie przypomniał, albo zrobił to od nowa tym razem zapisując hasło. Cytuj
jar3czek 485 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Ew. spróbuj wpisać na pc w przeglądarce 192.168.1.1 , w user i hasło wpisz admin, jak da radę wbić, to już po problemie, zmienisz hasło do połączenia Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Strzelanie w ciemno. U mnie np. router ma adres 192.168.0.1. A żeby zmienić hasło trzeba wpisać poprzednie. Cytuj
jar3czek 485 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Model routera + google i ma adres oraz standardowe hasła admina, dupa jeśli te też jest zmienione. W każdym routerze w którym grzebałem wystarczy znać hasło do panelu admina i zmienisz w nim wszystko, włącznie z hasłem do wifi. No ale nie miałem do czynienia, ze wszystkimi routerami EDIT: Reseta nie proponowałem, bo napisał, że sam tego nie ustawiał i nie wiem, czy sam później dałby radę. Edytowane 15 grudnia 2009 przez jar3czek Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) zrobic RESET i zobaczyc w instrukcji jaki jest login i haslo na starcie najczesciej tak jak piszecie admin admin ale roznie z tym bywa... PS> oczywiscie na poczatku w ogóle sprawdzic w instrukcji jakie sa poczatkowe wartosci i nimi probowac sie wbic, jak nie to pozniej RESET.... Edytowane 15 grudnia 2009 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi