XM. 11 020 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Jest ktoś chętny do gry? MOje ID: XM16E1_PL MOże taki super nie jestem ,ale zawsze coś ;] Niestety nie posiadam headset'a aż do niedzieli Cytuj
SASu 1 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Witka! Szukamy osób ciorających w Resistance: Fall of Men Online na PS3. Zarówno pojedynczych chętnych jaki i całe klany (jakieś składy zainteresowane clan battle?). http://www.ss.ps3info.pl/ - nasze forum klanowe Zapraszamy! Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Witam wszystkich ktorzy graja w Resa online. Ja gram od jakiegos miesiaca(mniej-wiecej)w Resa przez internet.Musze przyznac ze bardzo fajnie sie gra.Chetnie bym sie do jakiegos POLSKIEGO klanu przylaczyl.Nie musi byc bardzo dobry ale zeby bylo troche osob.Ja gram w czwartki i weekend'y,mozna mnie spotkac pod nickiem KiIIerPL...jestem nowy ale chyba nawet dobrze gram.W trakcie gry daje z siebie wszystko i staram sie miec jak najwiecej killsow i ribbonow(pomimo ze najwazniejsza jest dobra zabawa-o ktora tez sie staram )Chwilowo rankingi mam slabe ale jakos to nadrobie.Pozdro Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 na ps3info są klany grające w ressa Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Nie poszukuje ktos moze osob do klanu w resistance??? Cytuj
karol885 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chcialbym podac informacje iz w zwiazku ze startem nowego laddera na ConsoleGaming klan POL rozpoczyna rekrutacje. Wolnych miejsc jest 5 wiec walka powinna byc dosc znaczna Od kandydatow wymagamy kilku podstawowych osiagow w statystykach. Celnosc z karabinu na poziomie 30% i najwazenijszy wskaznik a mianowicie RATIO czyli stosunek Zabic/śmierci. Ratio powinno byc w okolicach 1,4 - 1.5 w zalozosci od ilosci killow.| Rozumiem przez to ze ktos kto ma 10000/ 7000 niestety zostanie odrzucony w przedbiegach. Natomiast osoba ktora ma 2000/1400 ma jakies szanse. Rekrutacja odbedzie sie w Sobote 23 lutego od godziny 19. Chetni prosze zglaszac sie w temacie lub przez wiadomosc w PSNETWORK do Welna_PL, Posnaniak_PL lub Taju89, Podczas rekrutacji prosze wyslac buddy invite (w sobote) nie wczesniej do ktoregos z wyzej wymienionych i zostaniecie zaproszeni do jednego z 3 party. Zostanie rozegranych 3DM i 3 OBJ w kazdym party. Osoby powyzsze bada na dm ocenialy wasze umiejetnosci a na obj razem z umiejednosciami oceniona zostanie wspolpraca. Zapraszam chetnych i powodzenia Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) Nie nadam się Ratio mam ok. 0.9. Celność jest gdzieś tak na wymaganym progu ale z powodu braku HS'a ciężko mi będzie współpracować idealnie Może jakieś inne klany są zainteresowane?? Badzo dobra obsługa L23 Fareye i granatów Edytowane 17 lutego 2008 przez Tomasson225 Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Ja bym sie chetnie dolaczyl do waszego klanu lecz.... Celnosc mam okolo 32%(czyli tak jak powiniem miec kandydat) ale mam ratio cienkie...jakies 900deaths i 730kills...wiec chyba automatycznie odpadam...eh,szkoda.A uwazam ze wspolpracowac umiem i to bardzo dobrze,pomimo ze nie mam Headset'a.Coz,bywa...Moze jakis inny klan poszukuje czlonkow? Cytuj
Wiśnia San 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 jak mecze beda w inne dni niż sobota niedziela to moge dołaczyć się jako rezerwowy, w zasadzie moje statystyki znacie i wiecie co potrafie ale z racji tego że teraz meczę COD4 to mogłem troche się opóścić. Jakoś na dniach znowu pojawie się na RES w COD mam już chyba 30lvl wiec zostalo mi 25 i bede mógł ta gre odłożyć pozdrowionka Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 W miniony poniedziałek rozpoczęliśmy nowy sezon na console gaming. W pierwszym meczy zmierzyliśmy się z mistrzem poprzedniego leddera czyli Europines Finest. Pierwszą mape wygraliśmy 2:1 , na drugiej zmienili skład, a po pewnym czasie wyszli wszyscy z gry tłumacząc że lagowaliśmy. To pierwszy taki przypadek odkąd gramy na CG.Zamieszczam link do zapisu filmowego tego meczu, zapraszam do oceny i komentowania na forum CG. http://www.sendspace.com/file/m87wox W naszym mniemaniu kolesie poprostu nie potrafią przegrywać i stąd takie tanie tłumaczenia, w poprzednim sezonie przegraliśmy z nimi i jakos nie zgłaszali zastrzeżeń. Poprostu niepotrafia przegrywać. Myśleli że będą łatwe punkty a tu Polish Elite dało radę. Proszę o ew. wpisy popierające nas na forum CG. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Nie ma co z nimi gadać, wyszli czyli automatycznie dostali w dupe. Po rozpoczęciu pierwszej rundy nie wyszli, wiec niech ssają Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Posnaniak...ty jestes Leaderem klanu klanu [POL]-Polish Elite Team,prawda?Jestescie bardzo dobrym klanem i pokonaliscie wiele innych z tego co widzialem.Bylem na waszym forum i jestescie bardzo zgrani.... Cytuj
Wiśnia San 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) hehehehe niezły tekst, tylko nie za głęboko bo se nosek wybrudzisz BTW myślałem że pójdzie mi gorzej w pierwszych meczach ale pewnych rzeczy się nie zapomina jak podobał się wam mój granat na koniec rundy, który dał nam zwycięstwo ^_^ Edytowane 22 lutego 2008 przez Wiśnia San Cytuj
karol885 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) hehehehe niezły tekst, tylko nie za głęboko bo se nosek wybrudzisz BTW myślałem że pójdzie mi gorzej w pierwszych meczach ale pewnych rzeczy się nie zapomina jak podobał się wam mój granat na koniec rundy, który dał nam zwycięstwo ^_^ a wisniowy Trafilo sie slepej kurze ziarno gralismy 4-5 i to nie byle jakich pieciu tylko czlonkow POL i przegralismy runde o 8 punktow. hmm........ NEO bez wazelinki w tym klanie sie tego nie toleruje Edytowane 22 lutego 2008 przez karol885 Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 cze Wełna buraku co to za nadaktywność na forum????? ;d;d;d;d Cytuj
Wiśnia San 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 hehehe ale sam przyznasz że nic nie wkór.ia bardziej jak granat na koniec rundy i to od gościa który od ponad miesiąca nie ruszał RESA. Jeśli chodzi o skład to faktycznie mieliśmy przewage liczebną ale wy prezentowaliście lepsze doświadczenie i co najważniejsze (aż nie miło mnie to zaskoczyło ^_^ ) biegacie w grupie 2-3 osobowej. Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 no po tylu miesiącach widać jakieś początki zgrania ;d;d;d;d Cytuj
Wiśnia San 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) ja jakoś nadal nie umiem odzwyczaić się od samotnego biegania ale po tych kilku tygodniach z COD nauczyłem się lepiej rozbijać większe grupy. Jak próbowaliście przejąć domek z uliczki ja czekałem aż któś wyskoczy i bedzie w was naparzał i zaraz zanim ja wyskakiwałem i zabijałem was jeden po drugim ^_^ EDIT: macie niezłą rozgrzewkę przed klanówką, rzeź napaleńców próbójących przejąć domek hehehe w drugiej rudzie dałem sobie spokój bo jakoś nie bawiło mnie rozbijanie się o ścianę Edytowane 22 lutego 2008 przez Wiśnia San Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 NEO bez wazelinki w tym klanie sie tego nie toleruje Ale co ja powiedzialem?Ja tylko mowie ze jestescie bardzo dobrym i zgranym klanem.Ja tez zalozylem swoj klan(lecz w innej grze) i wiem ze jest ciezko utrzymac porzadek itp Cytuj
opat 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Za co dostaje się Clanka na plecach? Widziałem parę osób z takim bajerem Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Za co dostaje się Clanka na plecach? Widziałem parę osób z takim bajerem Posnaniak musi dac Ci blogoslawienstwo,dostajesz wtedy stroj Clanka i uniform roboczy Posnaniaka;) Pozdro Cytuj
karol885 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 ludki jesli komus nie dzialaly linki to daje jeszcze raz te powinny byc dobre EF vs POL NOTTINGHAM NASZA wygrana 2-1 http://www.sendspace.com/file/djaiqb Thames UCieczka EF http://www.sendspace.com/file/wuk6ml Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 przypominam że dzisiajo 19 rekrutacja do Polish Elite Team. pisac do mnie albo welna_pl albo taju89 Cytuj
opat 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Za co dostaje się Clanka na plecach? Widziałem parę osób z takim bajerem Posnaniak musi dac Ci blogoslawienstwo,dostajesz wtedy stroj Clanka i uniform roboczy Posnaniaka;) Pozdro Pytam grzecznie a ty odpisujesz buraczanie jak................ Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Za co dostaje się Clanka na plecach? Widziałem parę osób z takim bajerem Posnaniak musi dac Ci blogoslawienstwo,dostajesz wtedy stroj Clanka i uniform roboczy Posnaniaka;) Pozdro Pytam grzecznie a ty odpisujesz buraczanie jak................ Buraczanie jak..... bo jestem chlop z mazur.... Dobra a tak na serio: get the indicated number of Skill Points to unlock the corresponding reward: Concept Art Pack 1: 10 points Concept Art Pack 2: 20 points The Mighty Wrench (allies get a wrench): 40 points Flip levels: 70 points Clank backpacks: 100 points MP mechanic skin: 126 points Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi