POSNANIAK 50 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 jak co to ja jeszcze gram do poniedziałku potem res 2 który zapewne okaże sie wielką online-kupą . zal się rozstawac po 18 miesiącach Cytuj
wiedziu 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 ja gram nonstop ID : Sin_PL ,mozna na mnie liczyc codziennie 24/h Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 no się jednak nie rozstanę tak szybko, będę grał do killzone 2 czyli do lutego 8) Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6050...nsomniacow.html Dodatkowo do pobrania będą również bardzo fajnie wyglądające tematy z gry oraz mapy do części pierwszej, czyli Resistance: Fall of Man (ktoś jeszcze w to gra?). Wszystko to całkowicie za darmo, choć tak jak mówię, nie jest to jakaś wielka atrakcja. :krzeslem: zdziwiłby się. nowe [dla mnie] mapy za darmo ? fajnie, jak wszyscy co grają sobie ściągną to może sobie na nich rankingowy mecz zdążę zagrać Cytuj
Janush 224 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Ktoś zagra ze mną jakiegoś meczyka online ? Moje ID to :boropl45555 Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6050...nsomniacow.html Dodatkowo do pobrania będą również bardzo fajnie wyglądające tematy z gry oraz mapy do części pierwszej, czyli Resistance: Fall of Man (ktoś jeszcze w to gra?). Wszystko to całkowicie za darmo, choć tak jak mówię, nie jest to jakaś wielka atrakcja. :krzeslem: zdziwiłby się. nowe [dla mnie] mapy za darmo ? fajnie, jak wszyscy co grają sobie ściągną to może sobie na nich rankingowy mecz zdążę zagrać grac to ludzie przestana w crapsistance 2 jak killzone 2 wyjdzie. Wełniak przeczytał ostatnio że w 2 gra tyle samo ludzi co w Rfom, co może byc prawdą bo serwery ciągle pełne i mecze znajduje w mgnieniu oka. Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Dawno nie zagladalem na forum , ale informuje ze starenkie Resistance wciaz funkcjonuje. 1 multi na ps3 okazalo sie najlepsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi