Opublikowano 19 stycznia 200817 l Jeżeli ktoś chce sie ze mną zmierzyć niech pisze do mnie ID : PiekielnyZ posiadam Headset Edytowane 19 stycznia 200817 l przez PiekielnyZ
Opublikowano 23 marca 200817 l No ja też posiadam HS i chętnie popykam w Motorstorm po sieci , preferuje najpierw się jakoś zgadać przez gg jak coś to mój nr 5090773 a nick psn : grzechot
Opublikowano 28 marca 200817 l Sa jeszcze chetni do gry w MSa ? Chetnie sobie przypomne jak to sie gralo xD
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Ktoś jeszcze gra w MotorStorm? Jak coś to jestem chętny do gry w środy, piątki i może w inne dni też. Moje ID: AdissPL
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Próbowałem do Ciebie dołączyć ale wyskoczyłeś zanim zdążyłem. Dawno nie grałem w MS ale chętnie znowu popykam. Tak jak kiedyś bez problemu na podium stawałem tak teraz czasami cięzko jest w pierwszej 5 dojechać, albo manual mi padł na pysk albo kolesie się wyrobili (pewnie jedno i drugie hehe). Jak patrze na niektórych statystyki to mi samoocena spada hehe
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jak patrze na niektórych statystyki to mi samoocena spada hehe Witaj w klubie. Ja chętnie pogram w MS'a. Dawno nie wrzucałem go do czytnika, może jakaś partyjka w piątek, czy "cóś"?
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jak patrze na niektórych statystyki to mi samoocena spada hehe Witaj w klubie. Ja chętnie pogram w MS'a. Dawno nie wrzucałem go do czytnika, może jakaś partyjka w piątek, czy "cóś"? dziś i jutro wieczorem bede grał, jak dasz znać to wrzucę do czytnika MSa. A co do piatku to zobaczymy, o ile mi dziołcha wieczoru nie ukradnie to pogramy hehe
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l Ja też moge pyknąć ,a co! Ostrzegam ,że dawno nie grałem ,a po 300h z BP moge mieć problemy z przestawieniem xD
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l Sory Łebi i XM. Kompletnie zapomniałem, żeby do Was napisać. To co, skręcimy coś w ten czwartek? Chyba, że macie wieczorne plany na majówkę. ;]
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l Sory Łebi i XM. Kompletnie zapomniałem, żeby do Was napisać. To co, skręcimy coś w ten czwartek? Chyba, że macie wieczorne plany na majówkę. ;] No w czwartek będę raczej na wyjeździe ale piętek więczór raczej juz będę (sobota na bank)
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l To narazie mamy kilku chętnych: -Baranek (BloB_PL) -LiSoQuan (LiSoQuan) -Łebi (OIP_pl) -Tomci23 (tomci22_pl) -Yeti (pokrytysniegiem) -XM16E1 (XM16E1__PL) -Ziolo69 (ziolo69PL) -Fargate (fargate_pl) Podejrzewam, że czwartek i piątek, nie będą do końca pasowały każdemu z nas, tak więc proponuję, jako wstępną datę 4.05.2008r. czyli tą niedzielę, około godziny 17.00. Piszcie jak się na to zapatrujecie. Edytowane 1 maja 200816 l przez ziolo69
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l jak bede w domu to chetnie zagram dawno nie odpalalem motorstorm dam znac w piatek
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l ziolo moje ID to pokrytysniegiem YETI PL to na lajwie Cicho, YETI, czy pokrytysniegiem, co za różnica. (dopiero jak zajrzałem na PSN skojarzyłem, że się machnąłem) Poprawiłem Jak narazie frekwencja dobra. Niezłe tempo, tylko ciekawe ilu z was stawi się w określonym terminie. Oby jak najwięcej. Edytowane 29 kwietnia 200816 l przez ziolo69
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Kurde a niedziela by mogła być ?? W sobotę wypadł mi grill u znajomych, za to niedziele mam wolną.
Opublikowano 1 maja 200816 l Ok, termin wstępnie przesunięty na niedzielę. Myślę, że godzinka wcześniej nie powinna być ogromnym problemem. Piszcie co myślicie na ten temat. [EDIT] Kopiuję tu wcześniejszego posta żebyście nie musieli się zamęczać jego szukaniem To narazie mamy kilku chętnych: -Baranek (BloB_PL) -LiSoQuan (LiSoQuan) -Łebi (OIP_pl) -Tomci23 (tomci22_pl) -Yeti (pokrytysniegiem) -XM16E1 (XM16E1__PL) -Ziolo69 (ziolo69PL) HOST -Fargate (fargate_pl) -rkBrain (rkBrain) -JackFrost (RaphaeI) Podejrzewam, że czwartek i piątek, nie będą do końca pasowały każdemu z nas, tak więc proponuję, jako wstępną datę 4.05.2008r. czyli tą niedzielę, około godziny 17.00. Piszcie jak się na to zapatrujecie. Edytowane 2 maja 200816 l przez ziolo69
Opublikowano 1 maja 200816 l Ja będę na pewno. W końcu jakaś normalna dla mnie godzina. 17.00 jest w sam raz. Kto będzie hostował? Kogo mam dodać do friendlisty? Mam nadzieję, że nie gracie na dodatkowych trasach.
Opublikowano 1 maja 200816 l Najpewniej ja będę hostował. Prędkość uploadu hosta wpływa na płynność gry, czy to zależy od serwera? Nie znam się. ;/ PS: W moim przypadku dodatkowe trasy odpadają, bo ich nie posiadam. Ewentualnie włączymy mirror mode'a. Edytowane 1 maja 200816 l przez ziolo69
Opublikowano 1 maja 200816 l Także postaram się zjawić, dawno nie grałem. Jestem za wł/wył mirror mode przy kolejnych wyścigach, żeby trochę zamieszać. Imo mirror jest świetny, mimo że znam trasy na pamięć to czasem nie wiem jak jechać albo widzę, że trasa skręca w lewo, a z przyzwyczajenia ciągnie mnie w prawo