CoATI 1 051 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 nie masz CFW ?ogolnie to duzo ludzi nie ma CFW... "bo cfw to zlo i piractwo". z jednej strony jest w tym duzo prady, a z drugiej, brak cfw bardzo ogranicza mozliwosci konsoli... swoja drogą Yano juz sie złamał? bo wypadlem z tematu xD ``````````````````` nWo - kiedy mozna spotkac Cie na serwerach wipeouta? jesli jeszcze... Cytuj
nWo 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 GTA totalnie mnie wciagnelo i pulse poszedl na lekki urlop a powinienem cwiczyc zachowanie ICARASA, pewnie za tydzien juz znow bede smigac w necie. mozna porobic ustawki. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 W tym weekendzie chcialem pograc troche w "Łajpałta" przez online jednak jest to bardzo trudna sztuka ;o I dupa nie pogralem bo nie bylo zadnych ludzi chetnych ( wieczorem ) , moze jedna gra byla ( single race ) , to jakies kpiny? ;o No ale udalo mi sie w koncu zagrac w niedziele o 23:30 ;P Ogolnie milutko sie gra tylko mam 2 zastrzezenia . Pierwsze . O co chodzi z tymi punktami w rankingu ? Dlaczego grajac w turnieju i prowadzac 30 pkt nagle po nastepnej trasie dostaje -18 pkt i moj ranking spada ? O co cmon ? Widzialem ze tez tak u innych sie zdarzalo i odrazu wychodzili z gry ;O I drugie . Czy ludzie w tej grze czituja ? Bo jezeli tak to sie spotkalem z cheaterem o nicku de_1337 . Koles byl niemozliwy . Gonilem go idealnie na prostej trasie , zadnej bandy nie dotknelem , wszystkie bonus speedy itepe a z kazdym okrazaniem koles odlatywal o 4 sekundy dalej ;o Latam stateczkiem co ma 9 speeda , on mial chyba piranie czyli 10 speeda ;d Cytuj
nWo 1 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 tylko ICARASem mozesz odleciec pirahny wiec wielce mozliwe ze uczciwie ci ogral. jesli chetowal bo bardzo mozliwe ze uzywal turbo kodu, mozna to zrobic cheatdevice. a co do punktow w tournamets to tych bledow nie poprawili tak samo jak mozliwosc wchodzenia na serwer z wgranym cheatdevice. mysle ze wlasnie dlatego mnie niespotkales na serwerze, wole czas oddac GTA VCS niz wku,rwiac sie. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 (edytowane) Chyba ze zrobimy jakas ustawke i pogramy sobie razem uczciwie ;d Edytowane 25 lutego 2008 przez Redmitsu Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 jestem za tez dawno nie gralem z godnym przeciwnikiem Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 No to kiedy i z jakimi zasadami ;> Chetnie sobie z wami pogram , przynajmniej wiem ze bedzie to walka bez czitow :} Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 ja mam czas piatek-sobota-nedziela i napewno od 18.00 do "az zasne" Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Chcialem wykupic sobie na ps store , ktorys z dodatkow i teraz mam kilka pytan z tym : 1. Jezeli bede mial dodatek , ktorego nie beda posiadac inny czy beda mogli ludzie ze mna grac na nowej trasie badz ze mna w moim nowym stateczku? :} 2. Moge grac uzywajac 2 packa nie instalujac 1 ? 3. No i najwiekszy wstyd . Do wyboru w placeniu mam Vise badz MasterCarda . I nie mam pojecia co robie zle bo ciagle mowi mi ze mam zle cos wpisane ;x albo nie wiem co mam tam wpisac , w sumie nigdy jeszcze tego nie robilem ;d Juz na poczatku mam problem bo w nazwisku mam "ół" i to teraz mam wpisac "ol" ? Bo polskich znakow w ogole nie przyjmuja . Numer karty , no to lecim z 16 cyferkami . Data uniewaznienia karty luzik , dalej Card Security Code - i tu mam problem . Ktore to mam przepisac? Te 4 cyferki , ktore sa pod 16 cyfrowym kontem ? Na odwrocie mam tez jeszcze jakies najpierw 4 cyferki a potem nastepne 3 ;x Hilfe ! Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 1. Nie wiem niestety, nie miałem okazji sprawdzić... Ze statkiem raczej nie bedzie problemu, jeśli chodzi zaś o trase to nie jestem pewien. 2. Raczej na 100% tak 3. Ja robiłem z Visą. Spróbuj bez polskich znaków, innego wyjscia w sumie nie masz ;p Masz wpisac te trzy ostatnie cyferki, które sa na odwrocie, to jest security code (przed nim masz ponownie wydrukowany numer karty) Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 czy jak sie ma wipeouta US to dodatki dzialaja sciagniete z PS Store europejskiego ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Wipeout Pulse to drugi Wipeout z jakim miałem styczność. Pierwszy był Wipeout Fusion na PS2 i niestety bardzo, ale to bardzo mnie zniesmaczył. W ogóle dziwna jakaś ta gra była, począwszy od menusów i grafiki po sam gameplay. Wipeouta na PSP ś... kupiłem za sprawą bardzo pozytywnych komentarzy na forum. No i co!? O_O Świetna gra! Poczucie prędkości, grafika przecudna, masa naprawdę ciekawych trybów, do tego idealnie nadaje się, by odpalić na 3 albo 30 minut, nie ma znaczenia. Dzięki pomysłom z gridem, jadę kolejne wyścigi jak porąbany, bo po prostu kocham wypełniać takie rzeczy złotkiem, świetnie to wygląda i daje mase satysfakcji. Dodać to tego świetny futurystyczny klimat, gdzie obok siebie jedzie 8 ślizgających się po powietrzu pojazdów, jakieś pętle grawitacyjne i inne bajery... ajjj, dobra gra. Szkoda tylko, że jest tak mało tras i praktycznie rzecz biorąc ciągle jest wałkowane to samo... Oprócz tego gra nie ma w ogóle wad. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 ści... se kup jedynke albo chociaż sam OST bo wymiata Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 z Pulse ost chyba lepszy mimo wszystko, na początku cienko wchodzi, ale jak juz sie wsłuchasz - mniam! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 no ale od czego jest custom ost? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 no wiem wiem przez wiekszosc grania leciałem na soundtracku z wip3out, dopiero poźniej przerzuciłem sie całkowicie na ten wbudowany Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 no wiem wiem przez wiekszosc grania leciałem na soundtracku z wip3out, dopiero poźniej przerzuciłem sie całkowicie na ten wbudowany czemu? jakby niebylo soundtracj z wip3out jest najlepszy, nastepny zas z wipeout 2097 Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 no tak, wiem, ale te ost'y juz mam mocno osluchane, a tego z Pulse jakos wczesniej nie próbowałem zbytnio - a jak przelazłem któregoś wieczoru przez pół miasta ze słuchawkami na uszach i tym soundtrackiem na telefonie, to niesamowitego kopa energii mialem, strasznie mi podpasował Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) Jak włączyć własna muzykę w wipeoucie bo z chiny nie mogę znaleźć tego. Dzieki :* Edytowane 4 listopada 2008 przez Krzys PL Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 w folderze z muzyka na psp zrob podfolder "wipeout"... reszta to opcje w grze Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 hmmm kto ma wipeouta i jaki kolor ma brzeg pudelka z naszego regionu? nasz region to "2"? xD Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Pudełko ma "kolorowy" brzeg. Tak, nasz region to 2. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 bo kupilem tego pulse'a i troszke mnie zmieszało. pisze region 2, a brzeg... kolorowy. ale z tego co widze ta gra nie jest wyjatkiem na psp [w pal'u oczywiscie]. ehhh... kolejna gra, ktora psuje wizualną prezentacje mojej połki z grami xD Cytuj
X_T_muck 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Zapraszam na cykl turniejów w grę Wipeout Pulse. Osoby zainteresowane mogą się mną skontaktować na priv, gadu 2197508. Planuje turnieje nie tylko w Wipeout, ale tez inne gry. Nagrody przewidywane. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 a jakaś strona organizacyjna jest? bo takie gadanie na gg może czasem bokiem wyjść przy "turniejach" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi