Gość kufir Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Jest taki charakterystyczny kawałek w GT4 w refrenie slychać coś "lalalala", śmiesznie to pewnie zabrzmi bo wszystko można pod to podciągnąć, ale ze względu na ten charakterystyczny spokojny ton pewnie napiszecie mi co to moze być, dzieki Cytuj
J.D 0 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Jest taki charakterystyczny kawałek w GT4 w refrenie slychać coś "lalalala", śmiesznie to pewnie zabrzmi bo wszystko można pod to podciągnąć, ale ze względu na ten charakterystyczny spokojny ton pewnie napiszecie mi co to moze być, dzieki Kaiser Chiefs I Predict a Riot Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 jasne ze intro. . Co do serii GT- to czesc pierwsza wygrywa. Muzyka z Hondy, TVR, do dzis pamietam, pozatym soundtrack ze np swietnym numerem Garbage Cytuj
ZABIELek 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Może to banalne, ale zdecydowanie wole wsłuchiwać się w dźwięk silnika (przy tym "podpowiada" mi czy warto wrzucić następny bieg) niż w muzykę. Swego czasu gdy odsiewałem kiepskie tracki aby nie kuły moich uszu podczas oglądania powtórek zostawiłem sobie tylko wyborowe kawałki Aquasky - 777 Freq Nasty - Amped Bushwacka - Heater (House Mix) Syntax - Pray (Dave London Dub) Photek - Rinsa Kilka jeszcze się znajdzie których da się posłuchać ale nie są warte wymienienia z tytułu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi