ATG 1 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Może mi ktoś powiedzieć dlaczego moja konsola nie widzi żadnych urządzeń bluetooth (2 telefony i Jabra BT2010)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć chincha , a zakończona USB ?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Exus1pl 7 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Mam pierwszy problem z PS3. Jakiś czas temu zakupiłem słuchawkę Motorola H700,bezproblemowo zalogowałem ją do PS3. Problem leży w tym ,że gdy ją włączam mój Sixaxis się rozłącza z konsola i działa tylko jeśli jest podłączony za pomocą kabla. Wiek ktoś jak temu zaradzić? Jeżeli takie pytanie już było to przepraszam, nie bijcie . Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Exus1pl Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Może mi ktoś powiedzieć dlaczego moja konsola nie widzi żadnych urządzeń bluetooth (2 telefony i Jabra BT2010)? PS3 telefonow nie widzi (przynajmniej tak mowi ), a co do Jabry to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 W Tescie PS3 w PE nie bylo sluchawki Bluetooth Jabra BT 2010. moze jest niekombatybilna. Ja kierowalem sie lista (W tescie w PE ) headset'ow ktore chodza z PS3 i mi Jabra BT 150 chodzi az milo . A co tego problemu z Motorola, to pierwszy raz o takim czyms slysze moze sluchawka zakluca Sixaxsis'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 a ktory to PE byl?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Co do jabry BT2010 to prawdopodobnie jest kompatybilna sądząc po wypowiedzi: Ja mam słuchawkę Jabra BT 2010, jest to słuchawka za śmieszną cenę a spisuję się dobrze!! PS3 dalej nie może znaleźć mojej jabry.... Edytowane 25 Czerwca 2008 przez ATG Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam mam pytanie zwiazane wlasnie z hadsetem:( mam HS firmy VAKOSS i zarejestrowalem go w konsoli, ale jak juz sie polaczy to zaraz zrywa polaczenie itp, i czasami pada polaczenie gubi:( mozecie pomoc czy jakos zaradzic temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Co do jabry BT2010 to prawdopodobnie jest kompatybilna sądząc po wypowiedzi: Ja mam słuchawkę Jabra BT 2010, jest to słuchawka za śmieszną cenę a spisuję się dobrze!! PS3 dalej nie może znaleźć mojej jabry.... Zresetuj ja najpierw. Moze byc ze jabra nie jest widoczna bo sparowana z telefonami tylko ich szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
z3r0 0 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Sratatata, właśnie wyrzuciłem 40 zł w błoto na jabrę bt 2010, gryzie się z padem i raz działa a zaraz potem nie, próbowałem grać w B:BC i wyszła z tego wielka ku.pa. Pad przestał działać i nic nie szło zrobić, jutro wpadnie kumpel z drugą jabrą i ją przetestujemy, ale powoli się nastawiam na orginalny headset playstation który będzie dodawany do socoma. Edytowane 30 Czerwca 2008 przez z3r0 Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 dwa tygodnie temu kupiłem Samsung'a WEP-180 http://www.bazarcen.pl/product_412504.html i jestem zadowolony (nawet kolorami pasuje do ps3 ). wszystko dziala jak powinno - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
z3r0 0 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 znalazłem na wikipedii listę kompatybilnych headset'ów http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluet...h_PlayStation_3 Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam wszystkich. Niedawno sprawilem sobie trojeczke i zamierzam sie do kupna headsetu.Przejrzalem caly temat i nie znalazlem odpowiedzi na dreczace mnie pytanie...Chcialbym kupic HS,ale koniecznie na USB,stereo...Jest w ogole mozliwe aby slyszec w sluchawkach podlaczonych przez USB jednoczesnie dzwiek z gry i rozmowy?Jak pogodzic te dwie rzeczy podczas potyczek w sieci,jezeli jedyna opcja bylby zestaw Bluetooth i sluchawki wpiete pod wyjscie audio?Czy z konsola jest kompatybilny kazdy headset USB z PC? Z gory dziekuje za pomoc.Wybaczcie za natlok pytan,ale to mnie przerasta.Dzieki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) udio Jak pogodzic te dwie rzeczy podczas potyczek w sieci,jezeli jedyna opcja bylby zestaw Bluetooth i sluchawki wpiete pod wyjscie audio? Wg mnie słuchaweczka bluetooth to najlepszy wybór, nie dość że jest wygodna (brak kabli, mała waga) to zawsze możesz ją użytkować z telefonem (oczywista oczywistość ) Ja robię tak, że jak gram na dużych słuchawach to leci w nich i dzwięk z gry i gadki grających, a bluetootha słuchawę wieszam na kołnierzyku za pałąk. W konsoli, w opcjach zestawu bluetooth audio in ustawiam słuchawkę bt a audio out standardowy dzwięk konsoli. Dzięki temu rozmowy są razem z dzwiękiem z gry. Takie rozwiazanie sprawdza się świetnie, mikrofon dobrze zbiara a gadki są wyraźne, zreszta siłę mikrofonu i dzwięku rozmów możesz sobie zmieniać. Edytowane 18 Lipca 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jesli tp jedyna,sensowna opcja to bede zmuszony do zakupu sluchawki bluetooth.Zalezalo mi strasznie na headsecie USB,no coz...Te z PC dzialaja poprawnie?Kilka postow wczesniej ktos mial problem z dzwiekiem... Dziekuje Tobie bardzo za pomoc.Do zobaczenia w sieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 witam wszystkich Mój ojciec kupił ostatnio Jabre BT-125 do użytkowania z telefonem. To ja w wolnym czasie postanowiłem z jego gadżetu i połączyć go z PS3. Włączam Manage Bluetooth Devices i pojawia mi się komunikat: "The Bluetooth device is not registered. Do you want to register it?" klikam "yes" następnie pojawia mi się: To register (pair), you will need to prepare the Bluetooth device. For information on preparing the device.. ble ble ble klikam na "start scanning" i tu się kończy moja przygoda z zabawą bluetoothem na PS3 Konsola go nie wykrywa Wyłączałem telefon ojca aby słuchawka go nie wykrywała, ale to nic nie dało. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? help Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Zobacz posta wyżej napisanego przez grzes_l. Miałem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Wlasnie nabylem HS nokia bh-200."Na sucho" wszystko dziala poprawnie,ale chchalbym sprawdzic czy rzeczywiscie mnie slychac podczas grania.Moze ktos mi pomoc?Jedyna opcja to zaproszenie na voice chat'a,prawda?Moze ktos chetny?Tylko na moment,dla testu:P Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) A co za problem spytać, czy przywitać się z kimś podczas gry? A ja czekam na oficjalny headset PS3 (premiera chyba we wrześniu) Edytowane 22 Lipca 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Staralem sie,ale przekrzyczec bande wrzeszczacych debili to nie lada problem.Lepiej zalozyc na nich "mute" Za duzy chaos panuje na publicznych serwerach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Zobacz posta wyżej napisanego przez grzes_l. Miałem to samo. dzięki, na youtubie znalazłem odpowiednie video i mogę się cieszyć ciekawszą grą online! Edytowane 22 Lipca 2008 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ok,wszystko dziala.Dzieki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Czy w grach jest mozliwosc ustawienia danego przycisku by mowic , tak jak jest to np w Ventrillo ? Nie chcialbym miec akcji kiedy gram i starsza kaze mi w tym momencie wyrzucic smieci itp ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
otaku84 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Z tego co wiem to jest zalezne od danej gry.W niektorych tytulach istnieje taka opcja.A nie wystarczy zmniejszyc czulosci mikrofonu?Powinno wystarczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
owca 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Wierni! łykajcie headsety usb z PS2 SOCOM na USB lub nowsze modele od Logitecha, czemu? 1-lepsza jakość dźwięku po str słuchacza( sami mi koleżkowie mówią że mam głos piękny i jedwabny:) ) 2-MIC można zawsze wyciszyć wielkim guziorem na kablu gdzie także znajduje się regulacja głośności 3-odpada problem z- "pogadamy za godz jak HS-a zaladuję" Wiem to z autopsji miałem wcześniej ze dwa HS na bluetooth i naprawdę lepiej sprawdza się na USB, konsola PS3 to nie PSP więc nie widzę przeszkody wielkiej w postaci dodatkowego kabla. Rzekłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi