Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Co do jabry BT2010 to prawdopodobnie jest kompatybilna sądząc po wypowiedzi: Ja mam słuchawkę Jabra BT 2010, jest to słuchawka za śmieszną cenę a spisuję się dobrze!! PS3 dalej nie może znaleźć mojej jabry.... Ta słuchawka niestety spisuje się do d.upy z PS3, rozłącza się, robi problemy przy konsoli, jest złym wyborem do PS3. Jest kilka opinii na ten temat na zagranicznych forach, np. gamespot
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Nadszedł czas abym kupił nowy headset, mógłby ktoś jakiś polecić? Najważniejszą opcją dla mnie jest możliwość wyłączenia mikrofonu przyciskiem i dobra współpraca z konsolą.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Witam. Zamówiłem już na allegro słuchawe Sony Ericsson HBH-PV703 i kurde boję się czy nie będe miał problemów z podłączeniem jej ;/ Według listy na wikipedii którą ktoś wcześniej podał ten model nie pasuje ;/ Plejki jeszcze nie mam, a HS i tak mi sie przyda więc po prostu pomyślałem że skoro od sony to musi działać... ma ktoś może ten model ... ?
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Nadszedł czas abym kupił nowy headset, mógłby ktoś jakiś polecić? Najważniejszą opcją dla mnie jest możliwość wyłączenia mikrofonu przyciskiem i dobra współpraca z konsolą. niedługo premiera socoma, a wraz z grą do sklepów trafi oficjalny headset PS3 http://www.ps3site.pl/socom-z-data-premiery/
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Witam. Zamówiłem już na allegro słuchawe Sony Ericsson HBH-PV703 i kurde boję się czy nie będe miał problemów z podłączeniem jej ;/ Według listy na wikipedii którą ktoś wcześniej podał ten model nie pasuje ;/ Plejki jeszcze nie mam, a HS i tak mi sie przyda więc po prostu pomyślałem że skoro od sony to musi działać... ma ktoś może ten model ... ? Nie martw sie zawczasu. Dzialaja wszystkie sluchawki BT. Problemy zwykle wynikaja tylko z lamerstwa uzytkownikow, wiec jesli bedziesz mial jakis problem to wlasnie Ci wyluszczylem dlaczego
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l No to mnie troche uspokoiłeś W takim razie martwić się będziemy później ;p (oby nie ;p ) A wybrałem tą słuchawe bo ma dobre czasy, ładna, mam SE k800i takze firma ta sama i cena 80 zlotych wydaje mi sie w miare rozsadna.
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Co o tym myślicie? Nadszedł czas abym kupił nowy headset, mógłby ktoś jakiś polecić? Najważniejszą opcją dla mnie jest możliwość wyłączenia mikrofonu przyciskiem i dobra współpraca z konsolą. Trochę drogi. Choć Datel nie powinien bubla wypuszczać to za te same pieniądze a nawet mniejsze masz Plantronicsa (dużo większe doświadczenie ma ta firma w tego typu sprzęcie niż Datel). Nie dość że taniej coś wyrwiesz to taki np model nie dość że tańszy (za 80/90zł nówke wyrwiesz), lekki i solidny w wykonaniu (mocny pałąk) to trzyma o 2h dłużej niż ten Datel. W komputroniku nówka za 99 zeta. Edytowane 8 sierpnia 200816 l przez Łebi
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Chciałem tylko napisać że już nie będe miał problemu, że może mi się nie połączy hs z ps3 bo go zgubiłem... miałem go.. hmmm 4 dni ? Wypas. Jutro jeszcze idę go poszukać tam gdzie byłem, bo dzisiaj za ciemno, ale szanse są.. w zasadzie ich nie ma, ale żeby mieć sumienie czyste pójde poszukam. ehhh szkoda gadać...
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Witam Ja do swojej konsoli kupilem taka sluchawke : motorola H800 udalo mi sie ja wyrwac za 56zl Nie moge podac niestety linku gdyz korzystam teraz z PS3 i nie mam takiej mozliwosci..... Wedlug was bedzie dzialac ??Pozdrawiam
Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Sprawdz Chodzi mi o to ze zakupilem 2 dni temu ww czwartek I dop. w przyszlmn tyg. do mnie wysla Dlatego do tego czasu chcialbym sie upewnic czy bedzi dzialac z moja ps3... Przed wysylka moge zmienic zamowienie... A nie mpge znalesc info na temat tej sluchawki (czy dziala z ps3).
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Mam maly problem Mam sluchawke ale nie wiem jak zrobic zeby PS3 ja wykryla... Jak musze w PS3 ustawic zeby dzialala ??
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Mam maly problem Mam sluchawke ale nie wiem jak zrobic zeby PS3 ja wykryla... Jak musze w PS3 ustawic zeby dzialala ?? W opcjach konsoli dajesz zarejestruj nowe urządzenie (menu accesories), czasami trzeba też słuchawkę w tryb parowania ustawić (w instrukcji na bank jest podane jak), najczęściej jest to długie przytrzymanie przycisku na słuchawce podczas włączania a kod urządzenia który podajemy np w tel lub konsoli to 0000 (też jest w instrukcji)
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l chyba masz racje bo jakby byla w trybie gotowosci to ma swiecic na niebiesko a wogole nie swieci(tzn nie jest w stanie parowania). Dluzsze przytzymanie przycisku podczas rejestracji zadziala (o ile dobrze zrozumialem) ?? Pozdro i dzieki za odpowiedz ................................................ Wiec tak.... nadal nic... w instrukcji pize aby dluzje trzymac przycisk.. - nie dziala.. popatrzylem trosze na necie i piali niektorzy ze dawaja przyciski podglaszania i sciszani jednoczesnie ale nadal u mnie nic Kupilem newke ... nie uzywana wiec powinna dzialac.. W jaki jescze ssposob odpalic ten tryb parowania ?? Pomocy!! Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Montray
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l chyba masz racje bo jakby byla w trybie gotowosci to ma swiecic na niebiesko a wogole nie swieci(tzn nie jest w stanie parowania) bez żadnej złośliwości ale... naładowałeś wogóle tą słuchawkę ? ze swojej strony dalej polecam SAMSUNG WEP180 - wszystko gra
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l chyba masz racje bo jakby byla w trybie gotowosci to ma swiecic na niebiesko a wogole nie swieci(tzn nie jest w stanie parowania) bez żadnej złośliwości ale... naładowałeś wogóle tą słuchawkę ? Tak ... Jak podlaczam ja do pradu (specjalnie jeszcz 1 spradzalem) swieci sie na zielono (co wdl instrukcji oznacza pelne naladowanie)
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Zresetuj sluchawke przed parowaniem. A w ktorym miejscu sie ja resetuje ?? (w instrukcji nie widze)
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l NIe wiem jak jest u Ciebie. Zwykle to albo przycisk wlaczajacy trzyma sie dlugo (3 sekundy) albo kombinacje przyciskow. Poza tym nie zdradziles nam jaka masz, a moja szklana kula sie zaciela A widze juz... H800... Popatrze Zobacz cos takiego znalazlem (koncowka instrukcji): Resetting the Headset If the phone and headset fail to communicate, you may need to reset the headset. Step 1 Plug the headset into the charger (see âHow to Chargeâ on page 11). 2 Wait 5 seconds. 3 Detach the headset from the charger. Note: Resetting the headset does not affect paired links or device data. Innymi slowy podlaczasz ladowarke na 5 sekund do sluchawki. To dla HS800. Dla innych sugeruja wylaczenie sluchawki i urzadzenia na 10 sekund Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez grzes_l
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Ok juz spradzam czy zadziala. Podlaczyc ladowarke do sluchawki (i po podlaczeniu wlaczycsluchawke) odczekac 5 min i odlaczyc od kadowarki?? Czy caly czas z zamknieta sluchawka (chodzi mi o odbieranie polaczen... w tej sluchawce odbieranie polaczen polega na wysunieciu sie klapki..) Dobrze zrozumialem?? Noi nadal nic... zrobilem tak: przy normalnie wylaczonej sluchawce... potem podlaczylem sluh=chawke i nacisnalem przycisk polaczenia (zeby sie wysunela klapka) i przy odrazu wlaczonej sluchawce - oczywiscie wszystko z udzialem Ladowarki PS: Dzieki Grzes_1 ze zainteresowales sie i poszukales cos na ten temat - jestem Ci baaardzo wdzieczny Moja sluchawka to Motorola H800 (nie HS800) Moze ja cos robie zle ?? Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez Montray
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Masz odczekac tylko 5 sekund. 5 minut to normalne ladowanie. Klopot w tym ze Motorola nie publikuje resetu. Czy sluchawka daje sygnal szukania urzadzenia? Czy sparowales ja z telefonem? Czesto jest tak ze sluchawka juz sparowana niechetnie szuka innego urzadzenia i stad reset jest potrzebny. Czasem PS3 wystarczy zrestartowac - sluchawke tez...
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Sluchawka nie daje sygnalu szukani urzadzen Powinna migac na niebisko a wogole nie miga Przyladowaniu a kolory i jak rozladowana tez wiec sprawna jst napewno tylko ciezko wlaczyc zeby ja PS: Nie sparowalem ja jeszcz z rzadnym urzadzeniem. Ona ma mi tylko do PS3 sluzyc A mam takiejesczepytanie : sluchawka powinna tak czy sak wyszukiwac (i swiecic) urzadzen - naet jesli nie jest wlaczony Bluethoot?? Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez Montray
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Na pewno ma migac? Inne sluchawki motoroli migaja zanim zaczna nawiazywac polaczenie. Jesli nie mruga, musisz wylaczac sluchawke na 10 sekund. Tak powinna szukac caly czas, dopoki nie sparujesz. Sprobuj to 5 sekund poladowac sluchawke - pamietaj - 5 sekund nie minut. Mozliwe ze sluchawka po 5 sekundach daje sygnal jakims mignieciem.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l wiec tak...klikajac na przycisk polaczenia wysuwa mi sie ta klapka... i wdl instrukcji powinnien zaczac sieeeeeeeeeeeecic kolor niebieski jesli placzy sie z urzadzeniem .. jesli miga to mam ja wylaczyc i wlaczyc za 10 sek, - tylko ze problem jest taki zejak ja wlacze przyciskajac przycisk "polaczenia" ( klapka sie wysunie) ale wogole nie swieci. A z tym 5 sek. pod ladowarka 0 to mam z rozunieta klapka zrobic czy nie ?? jak mozesz to na youtubie zobacz filmik : Motorola H800 (tam jest filmik chyba 50sek .) jest pokazane jak gosc ja uzywa jak sie wysuwa i jak sie swieci). Bo juz zwariuje PS: to szybkie wylaczanie mam robic przy wlaczonym wyszukiwaniu urzadzen w PS3?? iCZY TA CZY SIAK NAWET JAK NIE MA UAKTYWNIONYCH URZADZEN BLUETHOOT SLUCHAWKA POWINNA SWIECIC ?? Grzes_1 - WIELKIE DZEKI ZA POSWIECENIE DLA MOJEJ SPRAWY MAM NADZEJE ZE NAM COS Z TEGO WYJDZIE Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez Montray