Guti 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Zamierzam kupić słuchawkę nokii, dokładnie ten model . Wszystkie słuchawki nokii są kompatybilne z PS3? Kiedyś obiło mi się o uszy, że nie wszystkie, więc wolę się upewnić. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Trochę potestowałem i słuchawka nokii działa ok. Mam tylko pytanie do kogoś kto się orientuje ja zrobić żeby mikrofon był wyłączony ale żebym słyszał co ludzi mówią w słuchawce. Jak naciskam przycisk odebrania telefonu to słuchawka nie wyłącza się (miga zielona dioda) ale to co ludzie mówią idzie przez telewizor. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Co sadzicie o tym headsecie: http://www.allegro.pl/item549376013_logite..._ps3_skype.html ?? Jak wyglada sprawa rozmawiania w home? Jakosciowo jest na tyle dobrze zeby sie dogadac? łacze 1mbit z netii wystarczy mi zeby w pelni cieszyc sie rozmowami online poprzez home czy lepiej sobie nie zawracac głowy i odpuscic taki zakup ? Pozdrawiam Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Mam straszny mętlik w głowie, i też na przemian ze słuchawkami(Senki Hd555) chodzą mi po głowie właśnie headsety. Chodzą mi po głowie te modele KLIK 1 oraz KLIK 2, ten pierwszy nie ma wejścia USB. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kupiłem Logitech Mobile Pro ale wersję dedykowaną Xboxowi. Możliwe jest, że taki headset nie działa z PS3 ? Myślałem, że bluetooth to bluetooth... I teraz nie wiem czy headset jest zepsuty czy po prostu nie działa z konsolą/telefonem. Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 A ja zupełnie nie wiem o co chodzi z headsetami do ps3 . Mam jabre z zestawu warhawk i mi trzeszczy ludzie mówią jaki dobry jest headset sony a i tak mi trzeszczy ;/ jakiś nie czysty ten dźwięk może to wina że ameykańce takie głosy mają ;o Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 (edytowane) Można jakoś rozdzielić sygnał tak by z Headsetu leciał mi głos kumpli,a z telewizora dźwięk z gry? Edytowane 20 lutego 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Można jakoś rozdzielić sygnał tak by z Headsetu leciał mi głos kumpli,a z telewizora dźwięk z gry? Miałeś do czynienia wcześniej z headsetami ?, one nie streamują dźwięków z samej gry tylko, i to TYLKO głos graczy. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Można jakoś rozdzielić sygnał tak by z Headsetu leciał mi głos kumpli,a z telewizora dźwięk z gry? Miałeś do czynienia wcześniej z headsetami ?, one nie streamują dźwięków z samej gry tylko, i to TYLKO głos graczy. Chciałem się upewnić bo brat mi jakiś kit wciska Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 To niech ci brat kitu nie wciska, HS nie może streamować dźwięku z PS3 - tylko i wyłącznie rozmowy . Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 ORYGINALNY HEADSET OD SONY - zostały tylko 3 sztuki. Z chęcią bym kupił, ale w związku z kupnem PS3 - brak funduszy:] Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 A ja zupełnie nie wiem o co chodzi z headsetami do ps3 . Mam jabre z zestawu warhawk i mi trzeszczy ludzie mówią jaki dobry jest headset sony a i tak mi trzeszczy ;/ jakiś nie czysty ten dźwięk może to wina że ameykańce takie głosy mają ;o HS z Warhawka i HS Sony to całkiem cos innego... Orginalny HS Sony tylko z grą Socom - premiera 18 marca lub na allegro ale moim zdaniem nie opłaca sie kupowac samego HS bo z grą jest troszke drozej a sama gra jest bardzo dobra. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Mam pytanko. Posiadam hs Jabra BT 135, podczas ładowania nie mogę z niego korzystać. A pytanie brzmi tak: wszystkie hs tak mają, czy tylko ten mój model taki nijaki jest? Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Wiece może, czy oficjalny headset PlayStation będzie działał z kompem? Np. do rozmów na skype, lub grania na PC? Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 bedzie działał, działa też z komórkami Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Czyli będę go mógł używać w trakcie grania np. w CS'a, lub inną grę na PC? Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 pewnie tak:) ale glowy nie dam wszystko zalezy od aplikacji i windowsa na macu , skype, ichat i z iphonem się łączy i działa Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 jaki jest najlepszy headset na ps3?planuje zakup i czy starczy ok. 220 zł? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Starczy spoko, mówię każdemu z własnego doświadczenia: Mam Nokię BH 202 i headset oceniam bardzo dobrze, lecz polecam z całego serca headset'a Logitecha na USB, może nie tyle, że Logitecha, ale na USB, mniej problemu z baterią i lepiej słychać trochę . Tylko wada taka, że nie mogę zrobić tak bym jednocześnie miał dźwięk z gry i to co mówią inni na słuchawkach . Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 za ok. 150 kupisz oficjalny od SONY i ten będzie najlepszy. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ja mam jeden z najtanszych modeli Plantronics'a - Explorer 320 i bardzo sobie go chwale ;] +dobra jakosc wykonania oraz dzwieku. jabry moga sie schowac Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 jaki jest lepszy na usb czy bezprzewodowy i jak sie ładuje bezprzewodowy headset?tak samo jak pady? Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 NAJLEPSZY JEST HEADSET SONY OFICIALNY!! Argumenty ZA: -lepszej jakości dźwięk/sygnał - niestety wykorzystywany przez niektóre gry -redukcja szumu/dźwięków otoczenia !! najważniejsza dla mnie opcja, o której nikt nie mówi/nie bierze pod uwagę. Chodzi o to że dźwięk z mikrofonu naszeszego headseta jest obrabiany i nie wysyłany jest dźwięk z gry, szumy suszarki itd. Szkoda, że headset sony nie jest dostarczany wraz z konsolą, bo jak się gra w cod'a lub killzona to procz glosu ludzi slychac i wszystko inne - bo reszta headsetów w połączeniu z ps3 tego nie robi - nie eliminuje sygnałów innych niż ludzki głos. ( Oczywiście nie zawsze headset sony się sprawdza). -wykonanie i długość pracy na baterii Wady: - szkoda, że ps3 nie ma usb wejscia z tyłu, bo jak ładuje headseta to musze mieć z przodu usb zajęte i wszystko jakoś wygląda troche słabo - na ekranie telewizora ps3 wyświetla informacje o stanie baterii headseta i trybie połączenia HQ lub normalne. Szkoda, że nie wyświetla się taka informacja za każdym razem, jak wciśniemy home na padzie, kiedy headset jest włączony. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 a wiecie gdzie mozna kupic ten oficjalny headset sony i ile kosztuje? Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ja kupiłem na amazon.co.uk - z przesyłką do polski 120 złoty, w 4 dni doszła http://www.amazon.co.uk/Sony-Wireless-Head...0187&sr=8-1 na allegro chyba też jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi