Opublikowano 18 marca 200916 l A wie ktoś może czy headset z SOCOMa jest kompatybilny z telefonami komórkowymi? Oczywiście że tak - wystarczy spojrzeć na stronę wstecz czy na mój post wyżej. Edytowane 18 marca 200916 l przez Kyo
Opublikowano 18 marca 200916 l Polecam JABRA BT2010 Nie mam z nią żadnych problemów a czy inni mają z nią jakiś problem? tzn. jak Ciebie słychać?? Edytowane 18 marca 200916 l przez newyorkdanzig
Opublikowano 18 marca 200916 l czytam ten temat i czytam i jeszcze zem nie wyczytal zeby ktos napisal konkretnie: najlepszy HS do 100zl to jest ten i ten i wszystko jasne. Testowalem Moto H505 i nie polecam
Opublikowano 18 marca 200916 l Mam pytanie - ile trzeba dać za najtańszy headset z funkcją mute ? Może jakieś przykłady jeśli ktoś się orientuje. Z góry dzięki
Opublikowano 18 marca 200916 l kupiłem dzisiaj headset Nokia BH-102 i za cholerę nie mogę go uruchomić ktoś korzysta z takiego pod ps3?
Opublikowano 19 marca 200916 l a naladowales go? nie jest czasem sparowany z innym urządzeniem? polecam do poczytania -> http://boardsus.playstation.com/playstatio...hread.id=898874
Opublikowano 21 marca 200916 l Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ?
Opublikowano 21 marca 200916 l Generalnie najlepszy jes Officjalny HS, a cena 140zl to nie jest jakos super wygurowana jak za sprzettej klasy.
Opublikowano 21 marca 200916 l Jeśli ktoś szuka taniego,ale dobrego headseta to polecam:Iqua Essence BHS-316 Na allegro do kupienia nawet za 30zł!ma wbudowany akumulatorek i oczywiście jest z zasilaczem.Obsługuje bluetooth 2.0 Po co przepłacać.
Opublikowano 22 marca 200916 l Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ? HS nie reaguje (nie miga światełko?) czy konsola nie widzi go jako włączonego ? Czasami jak włączam HSa juz podczas gry konsola nie reaguje i muszę wejść w accesories i ręcznie go w konsoli wyłączyć i włączyć ponownie.
Opublikowano 23 marca 200916 l No to chyba padł... jak masz malutki srubokrecik i zacięcie majsterkowicza to możesz spróbować go rozkrecić, może tylko przycisk nie kontaktuje ? Ps. Swoją droga jeszcze nigdy nie widziałem hs'a od srodka... Jak juz go rozkręcisz to wrzuć foty na imageshack Edytowane 23 marca 200916 l przez Łebi
Opublikowano 23 marca 200916 l A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady?
Opublikowano 25 marca 200916 l A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady? Nieeee, co najwyżej to rozładował by Ci się i tyle, ponowne ładowanie przywróciło by go do zycia.
Opublikowano 25 marca 200916 l dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania
Opublikowano 25 marca 200916 l Rowniez sie w niego zaopatrzylem Musisz pokombinowac w ustawieniem go i sprawdzic jak lezy na jednym i na drugim uchu (dla mnie np. w prawe troche uwieral, natomiast na lewym lezy idealnie).
Opublikowano 25 marca 200916 l dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania A mi siedzi na uchu idealnie, praktycznie go nie czuję. Generalnie jestem z zakupu zadowolony:).
Opublikowano 25 marca 200916 l Sprzedaja oddzielnie na allegro, A w oficjalnej polskiej sprzedezy hmm,,,, kiedys
Opublikowano 27 marca 200916 l no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę. Przedwczoraj zakończyła się aukcja hs sony. Sprzedawał sprowadzane z UK. Nie sprzedał wszystkich więc może w najbliższych dniach wystawi jeszcze raz.
Opublikowano 27 marca 200916 l Znam go osobiscie Narazie nie ma nastepnej dostawy Ale jak tylko hurtownia bedzie miala to odrazu mu wysla
Opublikowano 27 marca 200916 l Ja właśnie zastanawiałem się nad tym hs od niego ale wybrałem w zestawie z grą od "ekipy etreme" i czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie bo na "wojne" trzeba iść a komunikacja jest ważna
Opublikowano 29 marca 200916 l Czy przez headset mozna sie porozumiewac grajac w kazda gre z biblioteeki PS3??oczywiscie mowie o online i ooperacji (wide:RE5).
Opublikowano 29 marca 200916 l zależy tylko i wyłącznie od gry ale lwia część(obstawiam ,że ponad 90%) podczas gry online umożliwia opcję komunikacji głosowej. RE5 ma taką opcję i podczas wspólnej eksterminacji zombie z kolegą razem sobie pogadacie