Skocz do zawartości

Headsety do PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
A wie ktoś może czy headset z SOCOMa jest kompatybilny z telefonami komórkowymi?

Oczywiście że tak - wystarczy spojrzeć na stronę wstecz czy na mój post wyżej.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

czytam ten temat i czytam i jeszcze zem nie wyczytal zeby ktos napisal konkretnie: najlepszy HS do 100zl to jest ten i ten i wszystko jasne.

Testowalem Moto H505 i nie polecam

Gość pawel_k
Opublikowano

kupiłem dzisiaj headset Nokia BH-102 i za cholerę nie mogę go uruchomić :/ ktoś korzysta z takiego pod ps3?

Opublikowano

Jeśli ktoś szuka taniego,ale dobrego headseta to polecam:Iqua Essence BHS-316

Na allegro do kupienia nawet za 30zł!ma wbudowany akumulatorek i oczywiście jest z zasilaczem.Obsługuje bluetooth 2.0

Po co przepłacać. :P

Opublikowano
Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ?

HS nie reaguje (nie miga światełko?) czy konsola nie widzi go jako włączonego ? Czasami jak włączam HSa juz podczas gry konsola nie reaguje i muszę wejść w accesories i ręcznie go w konsoli wyłączyć i włączyć ponownie.

Opublikowano (edytowane)

No to chyba padł... jak masz malutki srubokrecik i zacięcie majsterkowicza to możesz spróbować go rozkrecić, może tylko przycisk nie kontaktuje ? :)

Ps. Swoją droga jeszcze nigdy nie widziałem hs'a od srodka... Jak juz go rozkręcisz to wrzuć foty na imageshack :D

Edytowane przez Łebi
Opublikowano
A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady?

Nieeee, co najwyżej to rozładował by Ci się i tyle, ponowne ładowanie przywróciło by go do zycia.

Opublikowano

dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania :D

Opublikowano
dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania :D

A mi siedzi na uchu idealnie, praktycznie go nie czuję. Generalnie jestem z zakupu zadowolony:).

Opublikowano
no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę.

Przedwczoraj zakończyła się aukcja hs sony. Sprzedawał sprowadzane z UK. Nie sprzedał wszystkich więc może w najbliższych dniach wystawi jeszcze raz.

Opublikowano

Ja właśnie zastanawiałem się nad tym hs od niego ale wybrałem w zestawie z grą od "ekipy etreme" i czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie bo na "wojne" trzeba iść a komunikacja jest ważna :)

Opublikowano

zależy tylko i wyłącznie od gry ale lwia część(obstawiam ,że ponad 90%) podczas gry online umożliwia opcję komunikacji głosowej.

RE5 ma taką opcję i podczas wspólnej eksterminacji zombie z kolegą razem sobie pogadacie :P