Gość Kyo Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) A wie ktoś może czy headset z SOCOMa jest kompatybilny z telefonami komórkowymi? Oczywiście że tak - wystarczy spojrzeć na stronę wstecz czy na mój post wyżej. Edytowane 18 Marca 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Polecam JABRA BT2010 Nie mam z nią żadnych problemów a czy inni mają z nią jakiś problem? tzn. jak Ciebie słychać?? Edytowane 18 Marca 2009 przez newyorkdanzig Cytuj Odnośnik do komentarza
GOPA 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 czytam ten temat i czytam i jeszcze zem nie wyczytal zeby ktos napisal konkretnie: najlepszy HS do 100zl to jest ten i ten i wszystko jasne. Testowalem Moto H505 i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
mikro 48 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Mam pytanie - ile trzeba dać za najtańszy headset z funkcją mute ? Może jakieś przykłady jeśli ktoś się orientuje. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 kupiłem dzisiaj headset Nokia BH-102 i za cholerę nie mogę go uruchomić ktoś korzysta z takiego pod ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 a naladowales go? nie jest czasem sparowany z innym urządzeniem? polecam do poczytania -> http://boardsus.playstation.com/playstatio...hread.id=898874 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Generalnie najlepszy jes Officjalny HS, a cena 140zl to nie jest jakos super wygurowana jak za sprzettej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tokman77 0 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jeśli ktoś szuka taniego,ale dobrego headseta to polecam:Iqua Essence BHS-316 Na allegro do kupienia nawet za 30zł!ma wbudowany akumulatorek i oczywiście jest z zasilaczem.Obsługuje bluetooth 2.0 Po co przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ja mam problem z moim headset'em, a mianowicie taki, że nie reaguje jak go włączam. Headset jest naładnowany i wcześniej działał normalnie. Jakieś rady ? HS nie reaguje (nie miga światełko?) czy konsola nie widzi go jako włączonego ? Czasami jak włączam HSa juz podczas gry konsola nie reaguje i muszę wejść w accesories i ręcznie go w konsoli wyłączyć i włączyć ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Jak naciskam przycisk to właśnie nie miga światełko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) No to chyba padł... jak masz malutki srubokrecik i zacięcie majsterkowicza to możesz spróbować go rozkrecić, może tylko przycisk nie kontaktuje ? Ps. Swoją droga jeszcze nigdy nie widziałem hs'a od srodka... Jak juz go rozkręcisz to wrzuć foty na imageshack Edytowane 23 Marca 2009 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A przyczyną padnięcia mojego hs'a mogło być to, że najpierw wyłączyłem konsole i nie wyłączajac hs'a włożyłem go do szuflady? Nieeee, co najwyżej to rozładował by Ci się i tyle, ponowne ładowanie przywróciło by go do zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
GOPA 0 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Rowniez sie w niego zaopatrzylem Musisz pokombinowac w ustawieniem go i sprawdzic jak lezy na jednym i na drugim uchu (dla mnie np. w prawe troche uwieral, natomiast na lewym lezy idealnie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dzisiaj przetestowalem oryginalnego HS firmy Sony ktory jest dodawany do gry socom i musze powiedziec ze jest swietny, zero zaklocen wszystko dziala bez zastrzezen.Szkoda tylko ze jest duzy i ucho boli po 30 min grania A mi siedzi na uchu idealnie, praktycznie go nie czuję. Generalnie jestem z zakupu zadowolony:). Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ciekawe kiedy zaczną go sprzedawać oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Sprzedaja oddzielnie na allegro, A w oficjalnej polskiej sprzedezy hmm,,,, kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę. Przedwczoraj zakończyła się aukcja hs sony. Sprzedawał sprowadzane z UK. Nie sprzedał wszystkich więc może w najbliższych dniach wystawi jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Znam go osobiscie Narazie nie ma nastepnej dostawy Ale jak tylko hurtownia bedzie miala to odrazu mu wysla Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja właśnie zastanawiałem się nad tym hs od niego ale wybrałem w zestawie z grą od "ekipy etreme" i czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie bo na "wojne" trzeba iść a komunikacja jest ważna Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Czy przez headset mozna sie porozumiewac grajac w kazda gre z biblioteeki PS3??oczywiscie mowie o online i ooperacji (wide:RE5). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 zależy tylko i wyłącznie od gry ale lwia część(obstawiam ,że ponad 90%) podczas gry online umożliwia opcję komunikacji głosowej. RE5 ma taką opcję i podczas wspólnej eksterminacji zombie z kolegą razem sobie pogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi