waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ja właśnie zastanawiałem się nad tym hs od niego ale wybrałem w zestawie z grą od "ekipy etreme" i czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że we wtorek już będzie bo na "wojne" trzeba iść a komunikacja jest ważna otóż to Tom_ek - czekamy na Twój głos przy okazji dodam od siebie - komunikacja jest, ale niestety nie we wszystkich grach na tym samym poziomie. Tzn. np. w Killzone2 jest super, ale już w Battlefield:BC to jakaś kpina - po kilku meczach zrezygnowałem nawet z wkładania HSa Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Otóż to kozbinio. hs już jest (pewnie już mnie słyszałeś) i z tego co inni mi mówili to bardzo wyraźnie mnie słychać. A jeśli chodzi o sam headset to podłączanie i obsługa jest prosta. Konsola bez problemu rozpoznaje sprzęt. Postawiony obok konsolki wygląda przekozacko Mam tylko mały problem z założeniem go na ucho ale to może być wina w tym, że to mój pierwszy headset. Zastanawiałem się nad innymi (motorola lub jabra) ale niechciałem kupować w ciemno i później kombinować z podłączeniem. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) no właśnie, szukam tego headseta i nawet na allegro go nie widzę. Mozesz tez sprobowac na brytyjskim ebay'u,przy odrobinie szczescia mozna trafic w nienajgorszej cenie,ale trzeba zapytac przed kupnem czy wysle do Polski Edytowane 2 kwietnia 2009 przez przegraj_kowal Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Mam hs jabra i nie moge go za cholere polaczyc z konsola przy mojej pierwszej PS3 ktora juz nie zyje problemu nie bylo teraz nie wiem co jest leci scan prosze czekac i nie wykrywa go hs ma oczywiscie wlaczony.Moze w hs musze cos dodatkowo przycisnac przytrzymac zgubilem instrukcje i nie pamietam:)moze ma ktos tego hs i wie jak to sie robilo? Cytuj
triboy 971 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Ja mam Jabrę BT 135. Z tego co kojarzę, to po włączeniu hs musiałem przytrzymać przycisk wł/wył ok 5 sek, wtedy zaświecił się na niebiesko, dałem skanowanie i było po robocie. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Ja mam z tego co widze BT150 jak go wlanczam to mruga mi niebieskie a ma sie chyba swiecic jednym ciagiem niebieskie nie wiem nie pamietam jak to bylo nie wiem jak to zrobic normalnie wymiekam. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Za pierwszym razem Jabre trzeba tak meeega długo trzymać aby załączyło sie skanowanie z tego co pamiętam. Zresztą wszystko pisało w instrukcji. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 No wlasnie instrukcji przeszukalem wszystko i nie znalazlem zgubilem instrukcje dlatego szukam pomocy:)spruboje z tym mega przytrzymaniem moze to o to chodzi... Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 No wlasnie instrukcji przeszukalem wszystko i nie znalazlem zgubilem instrukcje dlatego szukam pomocy:)spruboje z tym mega przytrzymaniem moze to o to chodzi... przytrzymaj ok 10 sec Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 No wlasnie instrukcji przeszukalem wszystko i nie znalazlem zgubilem instrukcje dlatego szukam pomocy:)spruboje z tym mega przytrzymaniem moze to o to chodzi... przytrzymaj ok 10 sec Trzymam i nic hs poprostu sie wlancza sony go nie znajduje.Nie wiem ja wlaczyc to scierwo zeby sony to widzialo pamietajcie nigdy nie wyzucajcie instrukcji. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 (edytowane) Trzymam i nic hs poprostu sie wlancza sony go nie znajduje.Nie wiem ja wlaczyc to scierwo zeby sony to widzialo pamietajcie nigdy nie wyzucajcie instrukcji. http://www.kalisz.mm.pl/~kyo/BT150.pdf <--- Trzym Druknij sobie albo co Z instrukcji wynika że musisz nacisnąć w tym samym momencie " volume +" i "answer/end" button Edytowane 6 kwietnia 2009 przez Kyo Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Gdy laduje headseta to musi byc wlaczony ? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Gdy laduje headseta to musi byc wlaczony ? Sony? Jak inny to sam sie wylacza przy ladowaniu Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Trzymam i nic hs poprostu sie wlancza sony go nie znajduje.Nie wiem ja wlaczyc to scierwo zeby sony to widzialo pamietajcie nigdy nie wyzucajcie instrukcji. http://www.kalisz.mm.pl/~kyo/BT150.pdf <--- Trzym Druknij sobie albo co Z instrukcji wynika że musisz nacisnąć w tym samym momencie " volume +" i "answer/end" button Wlasnie podlaczylem hs do konsoli o to chodzilo wielkie dzieki polal bym ci ale nie bardzo jest jak:) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie ma poblemu - najważniejsze że działa :piwo: Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Co myślicie o Nokii BH-101? 49 zł to atrakcyjna cena. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Ja posiadam Logitech Vantage Bluetooth jest bardzo dobry i znalazłem na allegro za 129zł chyba najlepszy hs do ps3 :Pma długi mikrofon i bardzo dobrą słuchawkę jest lewo i prawo uszny zero problemów z podlączeniem w 10 sekund podlączyłem. 12 godzin gry na jednym ładowaniu oraz ładowarka sieciowa mozna ładować i grać, działa rowniez kabel od sixaxisa jako ładowarka;P. Ogólnie polecam Cytuj
ryder 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 http://www.allegro.pl/item648125114_slucha...r_fv_gw_ss.html czy ten logitech będzie normalnie funkcjonował jako headset na ps3? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 http://www.allegro.pl/item648125114_slucha...r_fv_gw_ss.html czy ten logitech będzie normalnie funkcjonował jako headset na ps3? Może i będzie ale dźwiek z gry nie pójdzie przez słuchawki - będziesz w nich słyszał tylko inne osoby. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Jeśli Ktoś szuka dobrego HS to polecam Logitech Mobile Pro... działa zPS3 bez problemu, ma opcje mute (wyciszania mic),łączy sie z PS3 bezproblemu, trudno tan model znaleźć ale chyba na allegro jest. Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Jeśli Ktoś szuka dobrego HS to polecam Logitech Mobile Pro... działa zPS3 bez problemu, ma opcje mute (wyciszania mic),łączy sie z PS3 bezproblemu, trudno tan model znaleźć ale chyba na allegro jest. ciezko juz go znalezc.... ja po ponad dwoch latach uzytkowania zamieniam go na logitecha Vantage BT (mam nadzieje, ze wygodniejszy bedzie). zreszta uchwyt mi sie rozwalil juz Edytowane 8 czerwca 2009 przez Foxter Cytuj
karol885 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jeśli Ktoś szuka dobrego HS to polecam Logitech Mobile Pro... działa zPS3 bez problemu, ma opcje mute (wyciszania mic),łączy sie z PS3 bezproblemu, trudno tan model znaleźć ale chyba na allegro jest. ciezko juz go znalezc.... ja po ponad dwoch latach uzytkowania zamieniam go na logitecha Vantage BT (mam nadzieje, ze wygodniejszy bedzie). zreszta uchwyt mi sie rozwalil juz Moj Logitech Mobile Pro nie wytrzymal.. kilku szybkich wycieczek w strone sciany teraz uzywam Oficjalnego HS Sony Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Jeśli jest ktoś zainteresowany MObile Pro to na serwisie aukcyjnym jest do kupienia. Tez uzywam orginalnego Sony ale wczesnie 2 lata uzywałem Mobile Pro i byłem bardzo zadowolony. Jest nawet lżejszy od hs Sony i lepiej leży na uchu. Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 http://allegro.pl/item658222878_headset_sl..._ps3_datel.html ten jest coś wart? Cytuj
MiRage 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Czy oficjalny SH Sony (ten z Socoma) działa też z telefonami oraz z komputerem? pewnie tak ale wole sie upewnic do kompa zapewne bede musiał miec zewnetrzene blue, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi