Kimari 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) pojade z innej manki xd Jak bede mial Sony HS to bede mogl go podpiac do laptopa ? (skype itp.) lub telefon ? smiga tylko z ps3 ? Dzieki Wełna lapek jest bez awaryjny wiec jesli sony nic nie blokuje to bedzie idealne połaczenie telefon erikson to juz w ogole xd Edytowane 28 września 2009 przez Kimari Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 ze wszystkim (prawie) lapek i telefon oczywiscie tez o ile nie masz jakiegos modelu z kosmosu Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 A mi ostatnio padl HS SONY ktory dostalem z Socomem Confrontation Nie moge go wlaczyc w ogole Kupilem juz inny Logitecha, ale dalej mnie zastanawia co sie stalo. Jak podlaczam do ladowania, to miga i swieci jak zawsze swiecil. Ale tylko jak odepne USB, to juz sie nie wlacza ...Glupie to Cytuj
seba212 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 czesc ja mam headset Noki model BH-212 i nowy model ps3 slime i niewiem czy ten akurat nie wspulpracuje z konsola czy moze sa jakies inne problemy techniczne. A moze w slimie musze miec orginalny headset przeznaczony dla konsoli... wcale bym sie nie zdziwil:( Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 czesc ja mam headset Noki model BH-212 i nowy model ps3 slime i niewiem czy ten akurat nie wspulpracuje z konsola czy moze sa jakies inne problemy techniczne. A moze w slimie musze miec orginalny headset przeznaczony dla konsoli... wcale bym sie nie zdziwil:( http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluetooth_headsets_compatible_with_PlayStation_3 Nie ma tam niestety Twojego Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Powiedzcie mi jak sparować oryginalny HS Sony? Właśnie poczta u mnie była, podłączam HS za pomocą kabelka i miga czerwona lampka i nic... Co mam zrobić teraz? Edit: Wyskakuje błąd 80121607. Ktoś wie co to może być? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Powiedzcie mi jak sparować oryginalny HS Sony? Właśnie poczta u mnie była, podłączam HS za pomocą kabelka i miga czerwona lampka i nic... Co mam zrobić teraz? Edit: Wyskakuje błąd 80121607. Ktoś wie co to może być? Sprawdź w opcjach akcesoriów. Gdzieś w menu jest opcja parowania z PS3. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Ja na początku też nie mogłem połączyć HSa za pomocą kabla, więc połączyłem przez wifi. Po kilku dniach spróbowałem ponownie i zadziałało. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) a powie mi ktoś jak połaczyc HS Sony aby wyskakiwał komunikat w prawym górnym rogu? po przebudowie dysku ni jak nie mogę tego ustawić p.s pomogło google Edytowane 7 grudnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Bil-bul 0 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) pojawił sie nowy headset od MadCatz dedykowany grze Call Of Duty : Modern Warfare 2 oto link http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B203031/cid/20001/refId/ceneo/ co sądzicie? Moim zdaniem wyglada raczej kiepsko jak na sprzet do PS3 tak jak i prostokatny SONY. Co sądzicie kupić , poczekac na jakies testy czy sie nie opłaca? a powie mi ktoś jak połaczyc HS Sony aby wyskakiwał komunikat w prawym górnym rogu? po przebudowie dysku ni jak nie mogę tego ustawić Gdzies na jakims forum czytalem ze trzeba podlaczyc headset z konsola poprzez wejscie w hedsecie wtedy wszystko sie pojawia, ale sam niemam tego sprzetu wiec nie jestem pewien Edytowane 25 listopada 2009 przez Grigori nie piszemu post pod postem; używamy opcji edycji Cytuj
Chaciu 0 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 dobra, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Kupiłem sobie HS Sony, podładowany, w ustawieniach urządzeń audio wykrywał i mogłem siebie słyszeć w słuchawce. Wychodze i już się nie słyszę, w grach też mnie nie słychać (mimo, że jest ikonka mikrofonu). O co chodzi? Cytuj
Bond 2 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Czy hadest musi byc orginalny czy można kupić z innej firmy?? Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Możesz śmiało kupować inny. Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 dobra, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Kupiłem sobie HS Sony, podładowany, w ustawieniach urządzeń audio wykrywał i mogłem siebie słyszeć w słuchawce. Wychodze i już się nie słyszę, w grach też mnie nie słychać (mimo, że jest ikonka mikrofonu). O co chodzi? W ustawieniach akcesoriów jest gdzieś do wybory sygnał wejściowy i tam trzeba zmienić z " Nie używane" na headseta. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 uzywal ktos jabre bt2010? takie co daja za 1 zl do telefonu nadaja sie? Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Nadaje się, ale jakość to żadna rewelacja, nie wiem czym się ludzie jarają. Mam jedną Jabre i kilka sprawdzałem w robocie, badziew. Cytuj
Pablos235 0 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Witam. Przymierzam sie do zakupu headseta. Co sadzicie o tym modelu http://www.allegro.pl/item833845509_bluetooth_jabra_bt2040_super_promocja_ostatnie.html?? Warto go kupic?? Ewentualnie co byscie sami polecili w maire przystepnej cenie?? Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Witam. Przymierzam sie do zakupu headseta. Co sadzicie o tym modelu http://www.allegro.pl/item833845509_bluetooth_jabra_bt2040_super_promocja_ostatnie.html?? Warto go kupic?? Ewentualnie co byscie sami polecili w maire przystepnej cenie?? Jabra 2040 ODPADA w przedbiegach, powód? Bateria 4xAAAA, wiesz gdzie takie kupić? Dobrze radze odpuść, polecam jakiegoś LG, cena około 70zł. Cytuj
Pablos235 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Fakt, niedopatrzylem tego o tej baterii. A czy np. wszystkie headsety nokii i inny producentow posiadaja opcje mute?? czy to juz zalezy od modelu i producenta?? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 (edytowane) Nie wszystkie modele posiadają tą opcję. Powiem inaczej - rzadko który ją w ogóle ma - a w grach (przynajmniej mi) się ona bardzo przydaje Edytowane 8 grudnia 2009 przez Kyo Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 (edytowane) Panowie, wiem że oficjalny HS Sony sporo kosztuje ale na pewno nie zawiedziecie się jego funkcjonalnością, jakością rozmów oraz wykonaniem. Wydaje mi się że nie ma co kombinować i szukać zamienników, nawet wasi team player's będą zadowoleni bo będzie was wyraźnie słychać :-) Teraz ten HS kosztuje około 140zł, nie pozostaje nic innego jak brać Edytowane 8 grudnia 2009 przez rydziu87 Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Ja za 30zł kupiłem na allegro Samsunga WEP-200. Baterii starcza na 5h, a PS3 dogaduje się z nim idealnie. Polecam Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Tez polecam oryginalny - to na prawde swietny sprzet warty tej kasy. mam z nim jeden problem od czasu FW 3.10 - innym nie paruja sie joypady a u mnie nie dziala klawisz (funkcja) MUTE na tym headsecie. tez tak macie na 3.10? wczesniej bylo idealnie Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 (edytowane) Tez polecam oryginalny - to na prawde swietny sprzet warty tej kasy. mam z nim jeden problem od czasu FW 3.10 - innym nie paruja sie joypady a u mnie nie dziala klawisz (funkcja) MUTE na tym headsecie. tez tak macie na 3.10? wczesniej bylo idealnie U mnie wszystko chodzi idealnie. Z tym że ja mam FAT'a a problemy z padem i innymi rzeczami ponoć są tylko w Slim'ach. Edytowane 10 grudnia 2009 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi