Opublikowano 28 września 200915 l pojade z innej manki xd Jak bede mial Sony HS to bede mogl go podpiac do laptopa ? (skype itp.) lub telefon ? smiga tylko z ps3 ? Dzieki Wełna lapek jest bez awaryjny wiec jesli sony nic nie blokuje to bedzie idealne połaczenie telefon erikson to juz w ogole xd Edytowane 28 września 200915 l przez Kimari
Opublikowano 28 września 200915 l ze wszystkim (prawie) lapek i telefon oczywiscie tez o ile nie masz jakiegos modelu z kosmosu
Opublikowano 29 września 200915 l A mi ostatnio padl HS SONY ktory dostalem z Socomem Confrontation Nie moge go wlaczyc w ogole Kupilem juz inny Logitecha, ale dalej mnie zastanawia co sie stalo. Jak podlaczam do ladowania, to miga i swieci jak zawsze swiecil. Ale tylko jak odepne USB, to juz sie nie wlacza ...Glupie to
Opublikowano 29 września 200915 l czesc ja mam headset Noki model BH-212 i nowy model ps3 slime i niewiem czy ten akurat nie wspulpracuje z konsola czy moze sa jakies inne problemy techniczne. A moze w slimie musze miec orginalny headset przeznaczony dla konsoli... wcale bym sie nie zdziwil:(
Opublikowano 30 września 200915 l czesc ja mam headset Noki model BH-212 i nowy model ps3 slime i niewiem czy ten akurat nie wspulpracuje z konsola czy moze sa jakies inne problemy techniczne. A moze w slimie musze miec orginalny headset przeznaczony dla konsoli... wcale bym sie nie zdziwil:( http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluetooth_headsets_compatible_with_PlayStation_3 Nie ma tam niestety Twojego
Opublikowano 20 listopada 200915 l Powiedzcie mi jak sparować oryginalny HS Sony? Właśnie poczta u mnie była, podłączam HS za pomocą kabelka i miga czerwona lampka i nic... Co mam zrobić teraz? Edit: Wyskakuje błąd 80121607. Ktoś wie co to może być?
Opublikowano 20 listopada 200915 l Powiedzcie mi jak sparować oryginalny HS Sony? Właśnie poczta u mnie była, podłączam HS za pomocą kabelka i miga czerwona lampka i nic... Co mam zrobić teraz? Edit: Wyskakuje błąd 80121607. Ktoś wie co to może być? Sprawdź w opcjach akcesoriów. Gdzieś w menu jest opcja parowania z PS3.
Opublikowano 21 listopada 200915 l Ja na początku też nie mogłem połączyć HSa za pomocą kabla, więc połączyłem przez wifi. Po kilku dniach spróbowałem ponownie i zadziałało.
Opublikowano 24 listopada 200915 l a powie mi ktoś jak połaczyc HS Sony aby wyskakiwał komunikat w prawym górnym rogu? po przebudowie dysku ni jak nie mogę tego ustawić p.s pomogło google Edytowane 7 grudnia 200915 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 25 listopada 200915 l pojawił sie nowy headset od MadCatz dedykowany grze Call Of Duty : Modern Warfare 2 oto link http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B203031/cid/20001/refId/ceneo/ co sądzicie? Moim zdaniem wyglada raczej kiepsko jak na sprzet do PS3 tak jak i prostokatny SONY. Co sądzicie kupić , poczekac na jakies testy czy sie nie opłaca? a powie mi ktoś jak połaczyc HS Sony aby wyskakiwał komunikat w prawym górnym rogu? po przebudowie dysku ni jak nie mogę tego ustawić Gdzies na jakims forum czytalem ze trzeba podlaczyc headset z konsola poprzez wejscie w hedsecie wtedy wszystko sie pojawia, ale sam niemam tego sprzetu wiec nie jestem pewien Edytowane 25 listopada 200915 l przez Grigori nie piszemu post pod postem; używamy opcji edycji
Opublikowano 6 grudnia 200915 l dobra, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Kupiłem sobie HS Sony, podładowany, w ustawieniach urządzeń audio wykrywał i mogłem siebie słyszeć w słuchawce. Wychodze i już się nie słyszę, w grach też mnie nie słychać (mimo, że jest ikonka mikrofonu). O co chodzi?
Opublikowano 7 grudnia 200915 l dobra, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Kupiłem sobie HS Sony, podładowany, w ustawieniach urządzeń audio wykrywał i mogłem siebie słyszeć w słuchawce. Wychodze i już się nie słyszę, w grach też mnie nie słychać (mimo, że jest ikonka mikrofonu). O co chodzi? W ustawieniach akcesoriów jest gdzieś do wybory sygnał wejściowy i tam trzeba zmienić z " Nie używane" na headseta.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l uzywal ktos jabre bt2010? takie co daja za 1 zl do telefonu nadaja sie?
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Nadaje się, ale jakość to żadna rewelacja, nie wiem czym się ludzie jarają. Mam jedną Jabre i kilka sprawdzałem w robocie, badziew.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Witam. Przymierzam sie do zakupu headseta. Co sadzicie o tym modelu http://www.allegro.pl/item833845509_bluetooth_jabra_bt2040_super_promocja_ostatnie.html?? Warto go kupic?? Ewentualnie co byscie sami polecili w maire przystepnej cenie??
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Witam. Przymierzam sie do zakupu headseta. Co sadzicie o tym modelu http://www.allegro.pl/item833845509_bluetooth_jabra_bt2040_super_promocja_ostatnie.html?? Warto go kupic?? Ewentualnie co byscie sami polecili w maire przystepnej cenie?? Jabra 2040 ODPADA w przedbiegach, powód? Bateria 4xAAAA, wiesz gdzie takie kupić? Dobrze radze odpuść, polecam jakiegoś LG, cena około 70zł.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Fakt, niedopatrzylem tego o tej baterii. A czy np. wszystkie headsety nokii i inny producentow posiadaja opcje mute?? czy to juz zalezy od modelu i producenta??
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Nie wszystkie modele posiadają tą opcję. Powiem inaczej - rzadko który ją w ogóle ma - a w grach (przynajmniej mi) się ona bardzo przydaje Edytowane 8 grudnia 200915 l przez Kyo
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Panowie, wiem że oficjalny HS Sony sporo kosztuje ale na pewno nie zawiedziecie się jego funkcjonalnością, jakością rozmów oraz wykonaniem. Wydaje mi się że nie ma co kombinować i szukać zamienników, nawet wasi team player's będą zadowoleni bo będzie was wyraźnie słychać :-) Teraz ten HS kosztuje około 140zł, nie pozostaje nic innego jak brać Edytowane 8 grudnia 200915 l przez rydziu87
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Ja za 30zł kupiłem na allegro Samsunga WEP-200. Baterii starcza na 5h, a PS3 dogaduje się z nim idealnie. Polecam
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Tez polecam oryginalny - to na prawde swietny sprzet warty tej kasy. mam z nim jeden problem od czasu FW 3.10 - innym nie paruja sie joypady a u mnie nie dziala klawisz (funkcja) MUTE na tym headsecie. tez tak macie na 3.10? wczesniej bylo idealnie
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Tez polecam oryginalny - to na prawde swietny sprzet warty tej kasy. mam z nim jeden problem od czasu FW 3.10 - innym nie paruja sie joypady a u mnie nie dziala klawisz (funkcja) MUTE na tym headsecie. tez tak macie na 3.10? wczesniej bylo idealnie U mnie wszystko chodzi idealnie. Z tym że ja mam FAT'a a problemy z padem i innymi rzeczami ponoć są tylko w Slim'ach. Edytowane 10 grudnia 200915 l przez Kyo