schabek 5 334 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Ale on chce żeby działał mu ten hs i w PS3 i w telefonie Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Ale on chce żeby działał mu ten hs i w PS3 i w telefonie I o tym samym pisalem. Ma SE, w nim BT, headset od SE i ten skoro dziala na BT tez powinien dzialac z PS3. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Nie chodzi mi o żadną słuchawkę Bt od noki czy se, bo wiem że działają z ps3 ale zależy mi na HS od sony ps, bo ma klawisz mute itp. i bym chciał wiedzieć czy telefon może wykorzystać HS'a jako słuchawkę bt. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Tak, HS Sony działa z telefonami. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Dzięki za zwięzłą odpowiedz o to mi chodziło. ;p Edytowane 12 marca 2010 przez MaroS Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 warto inwestować kabanę w oryginalny hs od sony? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Jeżeli masz już jakąś słuchawkę bluetooth która działa z Ps3 to nie warto. Bo po co. Natomiast jeżeli dopiero zamierzasz nabyć to warto zainwestować (za 100 zł można wyrwać). Opcja mute, High Quality, stan informacji o baterii, poziom głośności. No i jakby nie było lepsza jakość rozmów, a już na pewno dla tych z którymi będziesz grał. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 właśnie nie mam żadnej słuchawy bt, dzięki za info Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 W sklepie Gameover można zakupić HS Sony za 129 zł o tutaj . Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 W sklepie Gameover można zakupić HS Sony za 129 zł o tutaj . Dolicz przesylke i kupisz pod "domem"* w podobnej cenie bez czekania. * MM, Saturn. Widzialem to za 159. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 No jak nie masz bluetooth na kompie i do zestawu z hs'em nie dołączają a chcesz żeby działało ci bezprzewodowo to jasne że musisz dokupic bluetooth. Inna sprawa to to że nie wiem czy będzie działać ten słuchawon w kompie ale raczej powinien. W każdym razie ja nie sprawdzałem Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Opublikowano 16 kwietnia 2010 Problem mam z tym (pipi) Po trzech tygodniach hs'a odpalilem i mam mocna znieksztalcony głos. Wcześnioej było dobrze (gram z headsetem tylko w bc2). No i wchodze w ustawienie i miałem w modulatorze głosu ustawione na +1. Teraz dałem na Normalne i czy bedę miał normalny głos czy tez cos znieksztalci? Krótko mówiąc co zrobić żeby miec normalny głos? Taki jak przez telefon. Zależy to od kazdego głosu i każdy musi sobie dostosować headset żeby miał dobrze czy jest na to jakiś sposób? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Hehehe Nie dostosowujesz modulatora do głosu. Po prostu musisz mieć ustawione na "normalne" wtedy będziesz miał "normalny głos" taki jak przez telefon. A co zrobić żeby mieć normalny głos. Nie pije tyle ;] Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 maja 2010 Opublikowano 1 maja 2010 Problem mam z tym (pipi) Po trzech tygodniach hs'a odpalilem i mam mocna znieksztalcony głos. Wcześnioej było dobrze (gram z headsetem tylko w bc2). No i wchodze w ustawienie i miałem w modulatorze głosu ustawione na +1. Teraz dałem na Normalne i czy bedę miał normalny głos czy tez cos znieksztalci? Krótko mówiąc co zrobić żeby miec normalny głos? Taki jak przez telefon. Zależy to od kazdego głosu i każdy musi sobie dostosować headset żeby miał dobrze czy jest na to jakiś sposób? Hahaha...myślałem,że (pipi)ne jak cię usłyszałem przez Headseta xD Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 (edytowane) mam problem z hs bowiem ni chulery nie chce działać, w instrukcji pisze aby podłączyć kablemi jak zielona lampka zaświeci to działa jak czerwona to nie działa(nie muszę chyba mówić jaki kolorek wyskoczył), a za bluetooth to migają te dwie lampki w hs i czekam dwie minuty, a na ps3 ciągle wyszukuje, co robię źle? Edytowane 19 maja 2010 przez gkihdghdhj Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 mam problem z hs bowiem ni chulery nie chce działać, w instrukcji pisze aby podłączyć kablemi jak zielona lampka zaświeci to działa jak czerwona to nie działa(nie muszę chyba mówić jaki kolorek wyskoczył), a za bluetooth to migają te dwie lampki w hs i czekam dwie minuty, a na ps3 ciągle wyszukuje, co robię źle? A jakiej firmy masz headset? 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Zapewne ten od Sony. Mi na poczatku tez nie lapal po kablu. Najpierw wlacz HS, nastepnie daj wyszukaj (ewentualnie na odwrot). Mi na kablu zsynchronizowal jak juz mialem zarejestrowany HS. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Zapewne ten od Sony. Mi na poczatku tez nie lapal po kablu. Najpierw wlacz HS, nastepnie daj wyszukaj (ewentualnie na odwrot). Mi na kablu zsynchronizowal jak juz mialem zarejestrowany HS. Jak dobrze pamiętam, to po podpięciu kablem trzeba przytrzymać główny przycisk przez 5 s i powinien go wyszukać już na zawsze 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Mam sluchawki Ligetcha (z mikrofonem) USB. Podlaczam je do Ps3, ale niestety mi nie dzialaja. Czy ja musze jakies sterowniki sciagnac? Oczywiscie w "audio device settings" Ps3 wykrywa mi sluchawki. O co chodzi? <_< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Eeee, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim jak wgrywaniem sterowników na konsoli. Prawdę powiedziawszy to się chyba raczej nie da Odpal konsolę, niech Ci wykryje Twój sprzęt. Dla pewności czy faktycznie słychać odbiór wejdź do opcji modulacji głosu (wyżej niżej). Pobaw się chwilę. Jeżeli tam działa to w grach tez powinno. Może gra ma opcję "Voice-over ON/OFF ". Jeżeli w opcjach modulacji głosu nie wykrywa Ci dzwięku to może coś nie tak z mikrofonem samym w sobie? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 @walek ma na myśli to że nie słyszy dźwięków z gier - słyszy tylko innych graczy - już mu wczoraj wyjaśniliśmy na "szałcie" że się nie da wyprowadzić dźwięku przez USB Cytuj
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 W związku z sobotnią akcją bez vatu w saturnie pomyślałem o headsecie. Pewnie jak jakiś tam będzie to ten oficjalny Sony. Warto, czy lepiej kupić jakiś inny? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Najlepszym headsetem jest właśnie ten od Sony. Więc warto Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 jak nie znajdziesz tego od sony to polecam rozejrzeć sie za produktami plantronics'a Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Mam pytanko odnosnie HS.Duzo osób które grają online ma HS? Warto kupic? Na iksie prawie kazdy ma HS... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi