Skocz do zawartości

Headsety do PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale on chce żeby działał mu ten hs i w PS3 i w telefonie

I o tym samym pisalem. Ma SE, w nim BT, headset od SE i ten skoro dziala na BT tez powinien dzialac z PS3.

Opublikowano

Nie chodzi mi o żadną słuchawkę Bt od noki czy se, bo wiem że działają z ps3 ale zależy mi na HS od sony ps, bo ma klawisz mute itp. i bym chciał wiedzieć czy telefon może wykorzystać HS'a jako słuchawkę bt.

Opublikowano

Jeżeli masz już jakąś słuchawkę bluetooth która działa z Ps3 to nie warto. Bo po co.

Natomiast jeżeli dopiero zamierzasz nabyć to warto zainwestować (za 100 zł można wyrwać). Opcja mute, High Quality, stan informacji o baterii, poziom głośności. No i jakby nie było lepsza jakość rozmów, a już na pewno dla tych z którymi będziesz grał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No jak nie masz bluetooth na kompie i do zestawu z hs'em nie dołączają a chcesz żeby działało ci bezprzewodowo to jasne że musisz dokupic bluetooth.

Inna sprawa to to że nie wiem czy będzie działać ten słuchawon w kompie ale raczej powinien. W każdym razie ja nie sprawdzałem ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problem mam z tym (pipi)

Po trzech tygodniach hs'a odpalilem i mam mocna znieksztalcony głos. Wcześnioej było dobrze (gram z headsetem tylko w bc2). No i wchodze w ustawienie i miałem w modulatorze głosu ustawione na +1. Teraz dałem na Normalne i czy bedę miał normalny głos czy tez cos znieksztalci? Krótko mówiąc co zrobić żeby miec normalny głos? Taki jak przez telefon. Zależy to od kazdego głosu i każdy musi sobie dostosować headset żeby miał dobrze czy jest na to jakiś sposób?

Opublikowano

Hehehe

Nie dostosowujesz modulatora do głosu. Po prostu musisz mieć ustawione na "normalne" wtedy będziesz miał "normalny głos" taki jak przez telefon.

A co zrobić żeby mieć normalny głos. Nie pije tyle ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem mam z tym (pipi)

Po trzech tygodniach hs'a odpalilem i mam mocna znieksztalcony głos. Wcześnioej było dobrze (gram z headsetem tylko w bc2). No i wchodze w ustawienie i miałem w modulatorze głosu ustawione na +1. Teraz dałem na Normalne i czy bedę miał normalny głos czy tez cos znieksztalci? Krótko mówiąc co zrobić żeby miec normalny głos? Taki jak przez telefon. Zależy to od kazdego głosu i każdy musi sobie dostosować headset żeby miał dobrze czy jest na to jakiś sposób?

Hahaha...myślałem,że (pipi)ne jak cię usłyszałem przez Headseta xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

mam problem z hs bowiem ni chulery nie chce działać, w instrukcji pisze aby podłączyć kablemi jak zielona lampka zaświeci to działa jak czerwona to nie działa(nie muszę chyba mówić jaki kolorek wyskoczył), a za bluetooth to migają te dwie lampki w hs i czekam dwie minuty, a na ps3 ciągle wyszukuje, co robię źle? 

Edytowane przez gkihdghdhj
Opublikowano

mam problem z hs bowiem ni chulery nie chce działać, w instrukcji pisze aby podłączyć kablemi jak zielona lampka zaświeci to działa jak czerwona to nie działa(nie muszę chyba mówić jaki kolorek wyskoczył), a za bluetooth to migają te dwie lampki w hs i czekam dwie minuty, a na ps3 ciągle wyszukuje, co robię źle?

A jakiej firmy masz headset?

• Minusik 1
Opublikowano

Zapewne ten od Sony. Mi na poczatku tez nie lapal po kablu. Najpierw wlacz HS, nastepnie daj wyszukaj (ewentualnie na odwrot). Mi na kablu zsynchronizowal jak juz mialem zarejestrowany HS.

Opublikowano

Zapewne ten od Sony. Mi na poczatku tez nie lapal po kablu. Najpierw wlacz HS, nastepnie daj wyszukaj (ewentualnie na odwrot). Mi na kablu zsynchronizowal jak juz mialem zarejestrowany HS.

Jak dobrze pamiętam, to po podpięciu kablem trzeba przytrzymać główny przycisk przez 5 s i powinien go wyszukać już na zawsze :teehee:

• Minusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam sluchawki Ligetcha (z mikrofonem) USB. Podlaczam je do Ps3, ale niestety mi nie dzialaja. Czy ja musze jakies sterowniki sciagnac? Oczywiscie w "audio device settings" Ps3 wykrywa mi sluchawki. O co chodzi? <_<

Opublikowano

Eeee, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim jak wgrywaniem sterowników na konsoli. Prawdę powiedziawszy to się chyba raczej nie da ;)

Odpal konsolę, niech Ci wykryje Twój sprzęt. Dla pewności czy faktycznie słychać odbiór wejdź do opcji modulacji głosu (wyżej niżej). Pobaw się chwilę. Jeżeli tam działa to w grach tez powinno. Może gra ma opcję "Voice-over ON/OFF ". Jeżeli w opcjach modulacji głosu nie wykrywa Ci dzwięku to może coś nie tak z mikrofonem samym w sobie?

Opublikowano

@walek ma na myśli to że nie słyszy dźwięków z gier - słyszy tylko innych graczy - już mu wczoraj wyjaśniliśmy na "szałcie" że się nie da wyprowadzić dźwięku przez USB :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W związku z sobotnią akcją bez vatu w saturnie pomyślałem o headsecie. Pewnie jak jakiś tam będzie to ten oficjalny Sony. Warto, czy lepiej kupić jakiś inny?

• 3 tygodnie później...